Kayıt: Sep 21, 2005 Mesajlar: 234 Nereden: Manisa /Turgutlu
Tarih: 08.07.2007 - 00:33 Mesaj konusu:
maxell: Yazdıklarında sonuna kadar haklısın.. Sen site için ve tüm arkadaşlarımız için herzaman güzel konulara temas ediyorsun yazılarını yakından takip ediyorum site içersinde o kadar çok abuk sabuk topicler açanlar varki çoğunun başlığını okuyup geçiyorum yazma gereği bile duymuyorum. Bu topic i okudukdan sonra M.D için ve tüm sürücü dostlarımız için ne kadar faydalı bir kişilik olduğunu herzaman olduğu gibi yine belli ettin. Faydalı bilgilerin için sana çok Teşekkür ediyorum. bu sitede o kadar çok yeni motosiklet kullanan arkadaşlar varki ben isterim böyle yararlı konulardan faydalansınlar ve tecrübeleri artsın bilgileri artsın bilinçli kullanıcılar artsın ve artık şu kazalar bitsin. Herkes üzerine düşen Görevi laik iyle yerine getirirse Motosiklet kullanmak bir o kadar rahat konuma gelecek ve sürüş keyfimiz daha da artacak.. Yazılarını okumaya devam edicem.. Senin gibi Tecrübeli motosiklet kullanan Diğer arkadaşlarımızın da böyle yararlı konulara temas etmeleri Hepimiz için faydalı olacaktır. _________________ YA SEVECEKSİN YA TERK EDECEKSİN
maxell, Neden oyle dıyorsun devletimize para lazım onun için satıh yola geçiş yaptılar arabalarımızın ve motorlarımızın her tarafı yoldan gelen mıcır yuzunden delik deşik oldu.Hadi onu bırak eriyen asfaltlarımızın yuzunden yapılan kazalar ve can kayıplarımız.Yap adam gibi kaliteli asfalttan düzgün bir işçilikle bir uzun süre ne tamir gereksin nede bizlerin bu denli şikayeti olsun.Yönetime
5.. Manisa.. Aliağa Arasındaki Yol.. MICIRA DİKKAT..!!
bu yol zaten ço kkötü yaa çöküntüler çok fazla var 2 kere geçtim birinde komyon yan yatıyordu.üzerindeki yük kaymıştı......... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
bencede maxell iyi bi konu seçmişsin küresel ısınmanında olduğu bugünlerde herkes dikkatli olabilir trafik kazaları çoğaldı zaten allah rahmet eylesin veya geçmiş olsun gibi laflar iice içimizi kararttı herkes dikkatli olsun lütfen
eeet yaa çok kötü bir durum _________________ ALYAKGÜL peugeot 50cc sattym 15000km kanuni 90cc dvm :)12700km+ beni hayata ba?layan,yalan söylemeyen,ihanet etmeyen tek a?kym
maxell, dostum çok yerinde bir konuyu açmışsın kendi adıma teşekkürler..
seninde belirttiğin gibi afyon-konya karayolu yeni asfalt (!) landı...yani asfalt derken zift döküp üstüne mıcır yaydılar ve haberlerde görmüşünüzdür ne yazıkki olan kazada aynı aileden 8 kişi vefat etti ...
aynı şekilde izmir-ankara/konya çevreyoluda asfaltlandı kullanacak arkadaşlar aman dikkat... _________________ Honda VT 750 ACE
SSSsssshadowwwWWW
Sürat felakettir...Yavaş yavaş keyfini çykararak gitmek lazım.
Tarih: 15.07.2007 - 23:50 Mesaj konusu:
bakin bu da Almanya da bu gün basima geldi hehhe
yolun kenarinda ufak bi cep var, dedim duruyim visörü temizliyin,
arilar kaskin kirmiz bölümün sanirim cicek sanip kamize yaptilar baya bana heeh
bu hafta sonu kavrulduk, sanirim orayada yeni zift atilmis, havada sicak olunca durum böyle.
böyle bisi basiniza gelirse,
önce kabasini temizleyin sonra
yaninizda bulunduracaginiz bi bez parcasini depoya batirin,
ve silin, benzin hemen temizliyor. _________________ Gurbetten Selam
Savas Poyraz
www.gurbetmotorculari.com
Tarih: 16.07.2007 - 00:36 Mesaj konusu:
On7_li, geçmiş olsun.
Bilgi için teşekkürler ayrıca.
Marmok festivaline giderken yaşadık erimiş asfaltın zorluğunu.Motorun arkası hiç durmadı zaten.Yerden su çıkıyor gibi ya çok garip.Motoru devamlı kaydırıyor arkadaşlar lastikleriniz ne kadar iyi olursa olsun.Aman dikkat!!!!!! _________________ yüzlerine tükürülecek onlarca insanımsı trafikte dolaşırken neden hedefiniz hala yerler!?!?!?!?!
Bu konuyu sık sık liste başı yapıyorum ki Kimsenin canı yanmasın...!!!! _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız