Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Canını Seven okusun..!! Eriyen asfaltlar..!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Canını Seven okusun..!! Eriyen asfaltlar..!!!

Canını Seven okusun..!! Eriyen asfaltlar..!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
alp45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 08.07.2007 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maxell sağol teşekkürler çok haklısın
Başa dön
alp45 Çevrimdışı alp45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sembol
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa /Turgutlu

MesajTarih: 08.07.2007 - 00:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maxell: Yazdıklarında sonuna kadar haklısın.. Sen site için ve tüm arkadaşlarımız için herzaman güzel konulara temas ediyorsun yazılarını yakından takip ediyorum site içersinde o kadar çok abuk sabuk topicler açanlar varki çoğunun başlığını okuyup geçiyorum yazma gereği bile duymuyorum. Bu topic i okudukdan sonra M.D için ve tüm sürücü dostlarımız için ne kadar faydalı bir kişilik olduğunu herzaman olduğu gibi yine belli ettin. Faydalı bilgilerin için sana çok Teşekkür ediyorum. bu sitede o kadar çok yeni motosiklet kullanan arkadaşlar varki ben isterim böyle yararlı konulardan faydalansınlar ve tecrübeleri artsın bilgileri artsın bilinçli kullanıcılar artsın ve artık şu kazalar bitsin. Herkes üzerine düşen Görevi laik iyle yerine getirirse Motosiklet kullanmak bir o kadar rahat konuma gelecek ve sürüş keyfimiz daha da artacak.. Yazılarını okumaya devam edicem.. Senin gibi Tecrübeli motosiklet kullanan Diğer arkadaşlarımızın da böyle yararlı konulara temas etmeleri Hepimiz için faydalı olacaktır.
Serter_Sert
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 08.07.2007 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maxell, Neden oyle dıyorsun devletimize para lazım onun için satıh yola geçiş yaptılar arabalarımızın ve motorlarımızın her tarafı yoldan gelen mıcır yuzunden delik deşik oldu.Hadi onu bırak eriyen asfaltlarımızın yuzunden yapılan kazalar ve can kayıplarımız.Yap adam gibi kaliteli asfalttan düzgün bir işçilikle bir uzun süre ne tamir gereksin nede bizlerin bu denli şikayeti olsun.Yönetime Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Serter_Sert Çevrimdışı Serter_Sert Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 08.07.2007 - 01:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

5.. Manisa.. Aliağa Arasındaki Yol.. MICIRA DİKKAT..!!

bu yol zaten ço kkötü yaa çöküntüler çok fazla var 2 kere geçtim birinde komyon yan yatıyordu.üzerindeki yük kaymıştı.........
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
greeneyes_girl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 08.07.2007 - 02:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede maxell iyi bi konu seçmişsin Alkışlıyorum küresel ısınmanında olduğu bugünlerde herkes dikkatli olabilir trafik kazaları çoğaldı zaten allah rahmet eylesin veya geçmiş olsun gibi laflar iice içimizi kararttı Ağlıyorum herkes dikkatli olsun lütfen Göz kırpıyorum
Başa dön
greeneyes_girl Çevrimdışı greeneyes_girl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 15.07.2007 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biz Hizmet İçin Burdayız Arkadaşlar Ne demek.. Göz kırpıyorum

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
reddevil21
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale/lapseki

MesajTarih: 15.07.2007 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eeet yaa çok kötü bir durum Üzgünüm
beni hayata ba?layan,yalan söylemeyen,ihanet etmeyen tek a?kymÇoook seviyorum
Başa dön
reddevil21 Çevrimdışı reddevil21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
irfaan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 15.07.2007 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maxell, dostum çok yerinde bir konuyu açmışsın kendi adıma teşekkürler..

seninde belirttiğin gibi afyon-konya karayolu yeni asfalt (!) landı...yani asfalt derken zift döküp üstüne mıcır yaydılar ve haberlerde görmüşünüzdür ne yazıkki olan kazada aynı aileden 8 kişi vefat etti ...

aynı şekilde izmir-ankara/konya çevreyoluda asfaltlandı kullanacak arkadaşlar aman dikkat...
Başa dön
irfaan Çevrimdışı irfaan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
FireBlade
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya

MesajTarih: 15.07.2007 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bakin bu da Almanya da bu gün basima geldi hehhe
yolun kenarinda ufak bi cep var, dedim duruyim visörü temizliyin,
arilar kaskin kirmiz bölümün sanirim cicek sanip kamize yaptilar baya bana heeh

bu hafta sonu kavrulduk, sanirim orayada yeni zift atilmis, havada sicak olunca durum böyle.

böyle bisi basiniza gelirse,
önce kabasini temizleyin sonra
yaninizda bulunduracaginiz bi bez parcasini depoya batirin,
ve silin, benzin hemen temizliyor.
Başa dön
FireBlade Çevrimdışı FireBlade Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Qerazma
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.07.2007 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saol dostum bu günlerde acı haber duymaktan bi hal olduk zaten Alkışlıyorum
Başa dön
Qerazma Çevrimdışı Qerazma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tobesh
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 16.07.2007 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

On7_li, geçmiş olsun.
Bilgi için teşekkürler ayrıca.
Marmok festivaline giderken yaşadık erimiş asfaltın zorluğunu.Motorun arkası hiç durmadı zaten.Yerden su çıkıyor gibi ya çok garip.Motoru devamlı kaydırıyor arkadaşlar lastikleriniz ne kadar iyi olursa olsun.Aman dikkat!!!!!! OK
cecito
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.07.2007 - 01:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kuşadası özellikle cok kötü dür 1,5 yıl çalıştım bende 1 defa motordan kaydım asfaltta aman dikkat arkadaşlar yollara
Başa dön
cecito Çevrimdışı cecito Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 01.08.2007 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu konuyu sık sık liste başı yapıyorum ki Kimsenin canı yanmasın...!!!!

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal