Road_Roner, kardeşim sonuna kadar yanındayız gariptir buna benzer bir olay izmirde başıma geldi araç üzerime sürdü plakasını alamadım ama markası hyudai ve adanada yaşanan motorcu arkadaşımızın kaza yapmasına ve ayağı kaybetmesine neden olan araçta hyundai eskiler bilir daha bir kaç aylık olay bu tesadüfmü yoksa hyundai kullananlardamı sorun var _________________ pancar motoru
SATILIK 2008 MODEL YBR 125
http://www.sahibinden.com/2008_model_ybr_125WQQaXQQ7745327WQQpXQQdisplayitem
Road_Roner, allah seni bize bağışladı kardeşim...sonuna kadar seninleyiz
+1
tekrar geçmiş olsun Eren... _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
geçmiş olsun..valla adam resmen öldürmek istemiş yani.bunun gibi öküz oğlu öküzler daha çok var türkiyede.bunları temizlemek lazım.olayın peşini bırakma......sonuna kadar devam..... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
geçmiş olsun ne yazıkki böyle kazmalarla dolu yollar dikkatli olmak lazım. _________________ Honda VT 750 ACE
SSSsssshadowwwWWW
Sürat felakettir...Yavaş yavaş keyfini çykararak gitmek lazım.
Road_Roner, altındaki arabayı hatta kıçındaki donuna kadar ne varsa hepsini al kardeşim kimseye zarar veremesinler sanda çok büyük geçmiş olsun _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Tarih: 16.07.2007 - 00:46 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun kardeşim.Bir ara bir geyik dönerdi ya.Avrupa trafiğinde insanlar şans eseri ölüyor, bizim ülkemizde ise şans eseri yaşıyor die, yalan değil vallaa Ben böylelerinin arabasının camını patlatıp o insanımsıya kaskla girişmek ve ağzını burnunu kan içinde bırakıncaya kadar dövmek istiyorum arkadaşım ya. Ne denir ki bunlara.İnsan denmez, hayvan da denmez ama... _________________ yüzlerine tükürülecek onlarca insanımsı trafikte dolaşırken neden hedefiniz hala yerler!?!?!?!?!
Tarih: 16.07.2007 - 01:40 Mesaj konusu:
serfsiz serefsizdir değişmez sen sabırlı olmuşsun adli mahkemeye vermisin ben olsaydım herhalde onun kafasını kaskla işaretlerdim 1 tanesine yaptım adam oldu kafasına kaskı gecirince kendini karakolda buldu. allah korumuş kardeşim geçmiş olsun..
yazını okurken inan kanım dondu manyak herif insanlıktan nasip almamış çok büyük geçmiş olsun mahkemen sonuçlanınca şu davaronun plakasını yazarmısın şerefsizin
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4954 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 16.07.2007 - 23:52 Mesaj konusu:
o gibi insanlara aslında en büyük ceza çocuklarına motorsiklet hediye etmektir.Bakalıom aynı terbiyesizliği yapıyor mu?
bu arada tekrar geçmiş olsun _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
kardeşim çok geçmişler olsun inş....Allah bölelerinden bizleri daim korusun...Aslında bölelerine farklı şeylerde yapmak gerekiyo....Aynı muameleden...ama bu sefer onlardan farkımız kalmıcak!!!
ea6835, kaya kardeşim bir gelişme olduğunda heber veririz bekliyoruz ____________ _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız