Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 18.07.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba toplantı(avrupa)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

18.07.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba toplantı(avrupa)

18.07.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba toplantı(avrupa)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 16.07.2007 - 00:44    Mesaj konusu: 18.07.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba toplantı(avrupa) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu haftaki Avrupa yakası toplantımız için yeni bir mekanımız var. Zeytinburnundan Aksaray istikametine giderken, deniz kenarında kalan yeni bir çayır çimen burası. Ama biraz lüks bir çayır çimen. Cafesi olan, tuvaletleri bulunan bir yer : STYLE CAFE. Karnı acıkanla için de ızgara çeşitler, hamburger, sosis türü yiyecekler hazırlıyorlar.

Mekanın tarifi şöyle :

Aksaray istikametinden gelecekler için :
Aksaraydan sahil yoluna çıktığınızda havalimanı istikametine gider gibi sağa dönüyorsunuz. Yaklaşık 1-2 km kadar sonra Samatya girişini gördüğünüz yerden, sağa doğru girer gibi yapıp ışıklardan sola, deniz tarafına doğru dönüş yapıyorsunuz. Dönüşü tamamlayıp denizi sağınıza aldığınız 300 mt kadar ilerde otoparkın girişini göreceksiniz, hemen yanında da halı saha göreceksiniz. Motorlar ile halı sahanın önünden deniz yönüne ilerlediğinizde mekanı göreceksiniz. Bir ipucu da, Aksaraydan sahil yoluna girdiğinizde yaklaşık 1 km sonra dalgalanan kocaman bir Türk bayrağı göreceksiniz. Bu bayrağın hemen karşısında, yolun karşı tarafında bulunuyor.

Sahil yolu, Yeşilköy istikametinden gelecekler için :
Sahilyolundan Samatya devlet Hastanesini geçtikten sonraki ışıkları da geçince yaklaşık 300 mt kadar sağda otopark girişi bulunmaktadır. Hemen yanında da halı saha göreceksiniz. Motorlar ile halı sahanın önünden deniz yönüne ilerlediğinizde mekanı göreceksiniz.

Bu mekanın her iki tarafında da 4 adet halı saha bulunmaktadır. (Style spor tesisleri olarak adı geçiyor). Daha ilerideki toplantılarımızda bu sahada maçlar organize edilebilir.

Tarih : 18 temmuz 2007 - Çarşamba
Yer : Samatya sahil, Style Cafe
Saat : 19.30'dan itibaren

İşte mekana ait bazı resimler

Oturulacak yerler :

Sahilden görüntüler

Mekanın sahil tarafından girişi

İşte buraya da motorlarımızı parkedip, güzel bir görüntü alabiliriz

Mekanın uydudan alınmış detaylı tarifi ise aşağıdadır

Buyrun, bu da nasıl ulaşılacağına dair detaylı yol tarifi

Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
shadow_wolf
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.07.2007 - 01:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arzucum okadar detaylı bir rota krokisi oluşturmuşsunki ''ben geldim ama yeri bulamadım döndüm İstemiyorum '' diye bahane ürtecek akıllıların ekmeğiyle oynamışsın Çok gülüyorum
Ben büyük ihtimal ordayim Bravo Tabi mekanı bulabilirsem Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
shadow_wolf Çevrimdışı shadow_wolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ceokaan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul başakşehir

MesajTarih: 16.07.2007 - 03:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bende gelmeyi istiyorum
Başa dön
ceokaan Çevrimdışı ceokaan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 16.07.2007 - 08:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben oraya daha önceden gitmiştim. çok güzel biryer. ama akşamları eser çarpmasın dikkat edin Çok gülüyorum

yeni çayır çimenimiz hayırlı olsun. Alkışlıyorum

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 16.07.2007 - 08:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hehe ben de oradayım arkidişler.burası benim için daha iyi oldu.iş bahaneside olmayacak Delirdim nasıl olsa yol üstü.....
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 16.07.2007 - 08:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi bakalım hayırlı olsun Avrupa'nın çayırı çimeni bir aksilik olmazsa ordayım Bravo
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 16.07.2007 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eeeeeüüüüü ben de gelmek istiyorum, kimden vize almam gerekecek Dil çıkarıyorum
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 16.07.2007 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, yeni mekanınız hayırlı ugurlu olsun inşaallah
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
HeLiCoPTeRMaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2007 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

badcocktail demiş ki:
Eeeeeüüüüü ben de gelmek istiyorum, kimden vize almam gerekecek Dil çıkarıyorum

sana vize yok herşey serbest Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

bence açılan bu topic in profesyonellik açısından diğer moderatör arkadaşlara örnek olması lazım, gerek dilbilgisi kuralları gerekse aydınlatıcı bilgileri açısından

tebrik ediyorum böyle topic hazırlanırda oraya gidilmez mi?? tabii ki gidilir Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim
Başa dön
HeLiCoPTeRMaN Çevrimdışı HeLiCoPTeRMaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 16.07.2007 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kadıköy tarafından birinci köprü üzerinden gelirken dolaşmadan en kolay nasıl ineriz oraya?
cengizhankavak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/merter

MesajTarih: 16.07.2007 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XANDROS demiş ki:
Kadıköy tarafından birinci köprü üzerinden gelirken dolaşmadan en kolay nasıl ineriz oraya?

birinci köprüden e-5 ten devam et haliç köprüsünü geç daha sonra vatan caddesi çıkışından e-5 ten ayrıl vatan caddesini bitir yenikapıya çıkacaksın zaten direk.yani bu krokilerde feribot yazan kısmın karşısına çıkacaksın.dolaşmak istemeyenlere alternatif güzergah.
cengizhankavak Çevrimdışı cengizhankavak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 16.07.2007 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ulan kanka ben bu krokiyi biryerden şeydecem ama Göz kırpıyorum
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ceokaan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul başakşehir

MesajTarih: 16.07.2007 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar aranıza yeni katılcam ama bi mahsuru olurmu acaba diye düşünüyorum Ağlıyorum
Başa dön
ceokaan Çevrimdışı ceokaan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 16.07.2007 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR, bana da çok tanıdık geldi Gülümsüyorum

ceokaan, elin boş gelirsen çok mahsuru olur valla..
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.07.2007 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, katılım az olacak gibi ama gelmeye calışırım bakalım nasıp kısmet....
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal