Tarih: 16.07.2007 - 00:44 Mesaj konusu: 18.07.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba toplantı(avrupa)
Bu haftaki Avrupa yakası toplantımız için yeni bir mekanımız var. Zeytinburnundan Aksaray istikametine giderken, deniz kenarında kalan yeni bir çayır çimen burası. Ama biraz lüks bir çayır çimen. Cafesi olan, tuvaletleri bulunan bir yer : STYLE CAFE. Karnı acıkanla için de ızgara çeşitler, hamburger, sosis türü yiyecekler hazırlıyorlar.
Mekanın tarifi şöyle :
Aksaray istikametinden gelecekler için :
Aksaraydan sahil yoluna çıktığınızda havalimanı istikametine gider gibi sağa dönüyorsunuz. Yaklaşık 1-2 km kadar sonra Samatya girişini gördüğünüz yerden, sağa doğru girer gibi yapıp ışıklardan sola, deniz tarafına doğru dönüş yapıyorsunuz. Dönüşü tamamlayıp denizi sağınıza aldığınız 300 mt kadar ilerde otoparkın girişini göreceksiniz, hemen yanında da halı saha göreceksiniz. Motorlar ile halı sahanın önünden deniz yönüne ilerlediğinizde mekanı göreceksiniz. Bir ipucu da, Aksaraydan sahil yoluna girdiğinizde yaklaşık 1 km sonra dalgalanan kocaman bir Türk bayrağı göreceksiniz. Bu bayrağın hemen karşısında, yolun karşı tarafında bulunuyor.
Sahil yolu, Yeşilköy istikametinden gelecekler için :
Sahilyolundan Samatya devlet Hastanesini geçtikten sonraki ışıkları da geçince yaklaşık 300 mt kadar sağda otopark girişi bulunmaktadır. Hemen yanında da halı saha göreceksiniz. Motorlar ile halı sahanın önünden deniz yönüne ilerlediğinizde mekanı göreceksiniz.
Bu mekanın her iki tarafında da 4 adet halı saha bulunmaktadır. (Style spor tesisleri olarak adı geçiyor). Daha ilerideki toplantılarımızda bu sahada maçlar organize edilebilir.
Tarih : 18 temmuz 2007 - Çarşamba
Yer : Samatya sahil, Style Cafe
Saat : 19.30'dan itibaren
İşte mekana ait bazı resimler
Oturulacak yerler :
Sahilden görüntüler
Mekanın sahil tarafından girişi
İşte buraya da motorlarımızı parkedip, güzel bir görüntü alabiliriz
Mekanın uydudan alınmış detaylı tarifi ise aşağıdadır
Buyrun, bu da nasıl ulaşılacağına dair detaylı yol tarifi
Arzucum okadar detaylı bir rota krokisi oluşturmuşsunki ''ben geldim ama yeri bulamadım döndüm '' diye bahane ürtecek akıllıların ekmeğiyle oynamışsın
Ben büyük ihtimal ordayim Tabi mekanı bulabilirsem
Tarih: 16.07.2007 - 08:49 Mesaj konusu:
Hadi bakalım hayırlı olsun Avrupa'nın çayırı çimeni bir aksilik olmazsa ordayım _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Eeeeeüüüüü ben de gelmek istiyorum, kimden vize almam gerekecek
sana vize yok herşey serbest
bence açılan bu topic in profesyonellik açısından diğer moderatör arkadaşlara örnek olması lazım, gerek dilbilgisi kuralları gerekse aydınlatıcı bilgileri açısından
tebrik ediyorum böyle topic hazırlanırda oraya gidilmez mi?? tabii ki gidilir
Kadıköy tarafından birinci köprü üzerinden gelirken dolaşmadan en kolay nasıl ineriz oraya?
birinci köprüden e-5 ten devam et haliç köprüsünü geç daha sonra vatan caddesi çıkışından e-5 ten ayrıl vatan caddesini bitir yenikapıya çıkacaksın zaten direk.yani bu krokilerde feribot yazan kısmın karşısına çıkacaksın.dolaşmak istemeyenlere alternatif güzergah. _________________ MsA
her yolculuk bir macera
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız