Güzel bi gün olmuş. Yine şu lanet olası bi müşterim tüm pazarımı rezil etti. Halbuki ne güzel bi etkinlik yapacaktık...
Neyse vuslat başka pazara kaldı. Tam onları yakalamaya çıktım ki Konya ya 10 Km kala 20-30 motor üstüme sürdü Bende arkadalarından yakaladım onları ve geri döndüm kenya ma
Güzel fotolar ahmetcim. Ellerine sağlık
İtiraf ediyorum,Gelmeme Sebebim: oĞuZ_HaN abimde dün Konya dışında olduğu için,onsuz etkinliğin ne tadı çıkar diyede gelmedim _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
ömer kardesimin kaza atlattığından haberim yoktu,hayabusa sağol koçum ama neden söylemedin bana .abim aramadı diye trip yapacak simdi.neyse buradanda yazayım;Ömer ve Rüstem kardesim atlatmıs oldugunuz kazadan dolayı her ikinizede geçmis olsun.Allah tekerinize taş degdirmesin.Sizi seviyorum,siz daha lazımsınız
_________________ BoZKuRT MD oĞuZHaN BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
asfalt perisi, tesekkür ederim koruyuculuk yönümü hayabusaya söylediginiz için.HaYaBuSa, canımsın benim sensizde ben tat almadım il dışındaki islerimden.bir dahaki gezide yada en kısa zamanda mesala seni aksam çıkarayım gezdireyim ki telafi edilsin. _________________ BoZKuRT MD oĞuZHaN BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Abi teşekkür ederim,buna ihtiyacım var zaten Diğerlerini çağırmayalım,bizsiz etkinliklere katılıyorlar,hiç tasvip etmediğim şey _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
oGuZ_HaN, demi yani abilerinin görevlerini koruyuculuklarını birinin ona anlatması lazım söz dinle bak HaYaBuSa,
bencede siz bu aksam gidin gezin organizasyon yapın digerlerini cagırmayın kıskansınlar hehe.
of of ben raceyi çok özledim 2 aydır hiç binmedim of yaaaaaaaaaaa
capodelcapo, sus ya kanayan yüreğime alevler piskirtme yaram zaten acı of of sen gel buraya imkanım yok ki binemiyorum işte.
etrafda bi tek motorcu olmak zor iş
Kayıt: May 29, 2007 Mesajlar: 390 Nereden: KONYA M.D A RH (+)
Tarih: 16.07.2007 - 10:52 Mesaj konusu:
volkankurul, volkan kardeşim git ya seninle yan yana oturmam bir daha adam belediye çöpcüsü gibi ne var ne yok sildi süpürdü nasıl bir miyde var anlamadım resmen 5 tabak pilavı kendin nedin yuhhh bee _________________ Konya MD zxrbekir
kawasaki ZX9R
Wep www.zxrbekir.tr.gg
Tarih: 16.07.2007 - 10:55 Mesaj konusu:
SGOR, kardeşim dağıtmışsınız ortamı yine fotolarda yıkılıyor. pilavda da iyi bakmışlar valla size denizaltılar falan bakıyorum da. _________________ no past no future
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız