Tarih: 16.07.2007 - 11:13 Mesaj konusu:
tayden, kardeşim Allah neşenizi bozmasın inşallah
yine harika bigün tebrikler ANGARA M.D
MUHTEŞEMSİNİZ _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Ankara MD, Bu arada yolda bizi öldürmeye teşebbüs eden ib.e nin plakasını hatırladm. 06 P 9384 Bordo şahin. Bu konuda bişi yapmak isteyen ilgililere duyurulur
Tarih: 16.07.2007 - 11:37 Mesaj konusu:
helal olsun angara md ye valla ,bir haftasonu da boş sekmiyor. her hafta başka birşey ellerinize emeğinize sağlık fotolar süper _________________ no past no future
Arkadaşlar fotolar ve geziniz çok güzel allah içinize sindirsin fakat balıkla ilgili her hangi bir görüntü alamadık heralde yakaladığınız balıkları nazar değmesin diye sakladınız _________________ İÇEN İNSAN GÜZEL İNSANDIR !!!
Tarih: 16.07.2007 - 11:56 Mesaj konusu:
MONSTER42 demiş ki:
Ankara MD, Bu arada yolda bizi öldürmeye teşebbüs eden ib.e nin plakasını hatırladm. 06 P 9384 Bordo şahin. Bu konuda bişi yapmak isteyen ilgililere duyurulur
UMUT cum olayı bilmiyorum ama plaka sorgulama yaptım.
biraz detaya gir anlat, çaresine bakarız. emniyet bize çalışıyo + avukat arkadaşlarımız da var
Tarih: 16.07.2007 - 12:10 Mesaj konusu:
Alıntı:
olm yiyomu gözün tee istanbula motorla gitmek bide habire seni beklemek zorunda kalırım ben olm yawaş kullanamam ben )
Emin misin kötü 600 F le mi beni bekleycen hehe yavaş ve sağdan gidelim yinede gazlamayalım birbirimizi kawadan başkası yalannnnn
arkadaşlar benim koçan yanımda değil bi ara yazarım eğer aklıma düşerse i.neye ceza
Dün akşam da taksicinin birini alcaktım elime şerefsiz bi fırladı kızılayda sağdan önüme ben de baya bi saydım ama benim kedi durdurtmadı gidelim diye alcağı olsun alırım bi ara ifadesini i.nenin
capodelcapo, Bir pazar ansızın gelebiliriz, konyayı sizlerle dağıtabilirizzz
her zaman başım üzerinde yeriniz var ne zaman isterseniz buyurun gelin
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
cadde_seytani06,
Alıntı:
capodelcapo, abi bi gün gel sen bak biz nasıl içiyoz ondan sonra yazmassın yazanada sende kızarsın valla
topu topu içtiğimiz adam başı 4 5 bira nooolacakkiiii
tayden, yaa abi yoksa biz içiyoz diyemi bayan md ler yanımıza gelmiyo tabii bende olsam gelmem ne işim var ayyaşlarında der oturur evde fotolara bakarım
ohh ohh götürün kızlar gelmemesi içkiyle alakası varmıdır vardır olabilir ne biliyim canım ayarlayın getirin işte
beyler o bordo muratın yozgatlı 1972 dogumlu yusuf ısımlı sahıbının(daha fasla bılgı vermeme gerek yok, neme lasım gıdersınıs adamı lınc fln edersınız ) cesazı hıc ummadıgı bır anda karsısına cok acı bır sekılde cıkacaktır, hıc kuskunus olmasın, basını taslara vuracak ben ne yaptım dıye ama ıs ısten gecmıs olacak ıcınıs rahat olsun....TURK POLISI YAKALAR. _________________ 07 R1 +(yoshy try oval,zero gravity,kn)
omerR1, monster 42 yi yalıyarak geçen ib.n yi son anda aynadan görüp ancak ani manevrayla kurtarabildim.. Bilginize.. GERİSİ TÜRK POLİSİMİN ELLERİNDEN ÖPER..
Kayıt: May 27, 2005 Mesajlar: 2526 Nereden: başkent/ angara MD
Tarih: 16.07.2007 - 19:27 Mesaj konusu:
balık görmeyenler ilk fotolara baksın koooskoca jawss yakaladık daha ne olsun
ben bi iki olta salladım ama balık yokmuş ırmakta olsaydı kesin gelirdi
Kal-El, abi senin koçan dursun evde elleme sen anladın onu
omerR1, abi acık adres yazmıyo
yaaa abi ben o şahincinin naaptığını göremedim ama bi ara yiğit abiyle konusurken gördüm sırıtıyodu bende dedim heralde motorcu sevgisi var ama değilmiş keşke bi sağa cektirseydik TATLI DİLLE uyarsaydık _________________ www.tekizmk.com
Tarih: 16.07.2007 - 19:59 Mesaj konusu:
lan olum söleyecek bişey bulamıyom esmişiniz yine agarada.. siz eğlenin bakalım eninde sonunda gelecem bunların acısını çıkaracam
Bu arada ankara md fatihle slm göndermişsiniz aleykümselam...
yeni arkadaşlarada hoş geldiniz diyorum ben yokum ama siz yinede hoş geldiniz _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız