Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - AnGara MD / 15.07.2007 / Balık avı & Elpaso Fotoları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

AnGara MD / 15.07.2007 / Balık avı & Elpaso Fotoları

AnGara MD / 15.07.2007 / Balık avı & Elpaso Fotoları
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tayden, kardeşim Allah neşenizi bozmasın inşallah
yine harika bigün tebrikler ANGARA M.D
MUHTEŞEMSİNİZ Çoook seviyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MONSTER42
Üye
Üye

Nereden: Rüzgarın Estiği Yerden (İnşallah)

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok yok gelince görüşücez
Sinirlendim Çoook seviyorum
Başa dön
MONSTER42 Çevrimdışı MONSTER42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MONSTER42, anlafım ben onu abicim Delirdim

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MONSTER42
Üye
Üye

Nereden: Rüzgarın Estiği Yerden (İnşallah)

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ankara MD, Bu arada yolda bizi öldürmeye teşebbüs eden ib.e nin plakasını hatırladm. 06 P 9384 Bordo şahin. Bu konuda bişi yapmak isteyen ilgililere duyurulur
Başa dön
MONSTER42 Çevrimdışı MONSTER42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
adalhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA-MERKEZ

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun angara md ye valla ,bir haftasonu da boş sekmiyor. her hafta başka birşey ellerinize emeğinize sağlık fotolar süper Bravo
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar fotolar ve geziniz çok güzel allah içinize sindirsin fakat balıkla ilgili her hangi bir görüntü alamadık heralde yakaladığınız balıkları nazar değmesin diye sakladınız Dil çıkarıyorum
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MONSTER42 demiş ki:
Ankara MD, Bu arada yolda bizi öldürmeye teşebbüs eden ib.e nin plakasını hatırladm. 06 P 9384 Bordo şahin. Bu konuda bişi yapmak isteyen ilgililere duyurulur

UMUT cum olayı bilmiyorum ama plaka sorgulama yaptım.
biraz detaya gir anlat, çaresine bakarız. emniyet bize çalışıyo + avukat arkadaşlarımız da var Göz kırpıyorum

Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Kal-El
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Angara-Gonya

MesajTarih: 16.07.2007 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

olm yiyomu gözün tee istanbula motorla gitmek bide habire seni beklemek zorunda kalırım ben olm yawaş kullanamam ben )
Emin misin kötü 600 F le mi beni bekleycen hehe yavaş ve sağdan gidelim yinede gazlamayalım birbirimizi kawadan başkası yalannnnn Bravo

arkadaşlar benim koçan yanımda değil bi ara yazarım eğer aklıma düşerse i.neye ceza Gülümsüyorum
Dün akşam da taksicinin birini alcaktım elime şerefsiz bi fırladı kızılayda sağdan önüme ben de baya bi saydım ama benim kedi durdurtmadı gidelim diye alcağı olsun alırım bi ara ifadesini i.nenin Bravo
Başa dön
Kal-El Çevrimdışı Kal-El Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 16.07.2007 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tayden,
Alıntı:

capodelcapo, Bir pazar ansızın gelebiliriz, konyayı sizlerle dağıtabilirizzz

her zaman başım üzerinde yeriniz var ne zaman isterseniz buyurun gelin

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

cadde_seytani06,
Alıntı:

capodelcapo, abi bi gün gel sen bak biz nasıl içiyoz ondan sonra yazmassın yazanada sende kızarsın valla

topu topu içtiğimiz adam başı 4 5 bira nooolacakkiiii

tayden, yaa abi yoksa biz içiyoz diyemi bayan md ler yanımıza gelmiyo tabii bende olsam gelmem ne işim var ayyaşlarında der oturur evde fotolara bakarım

ohh ohh götürün kızlar gelmemesi içkiyle alakası varmıdır vardır olabilir ne biliyim canım ayarlayın getirin işte Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim Delirdim
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
omerR1
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 16.07.2007 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyler o bordo muratın yozgatlı 1972 dogumlu yusuf ısımlı sahıbının(daha fasla bılgı vermeme gerek yok, neme lasım gıdersınıs adamı lınc fln edersınız Göz kırpıyorum ) cesazı hıc ummadıgı bır anda karsısına cok acı bır sekılde cıkacaktır, hıc kuskunus olmasın, basını taslara vuracak ben ne yaptım dıye ama ıs ısten gecmıs olacak ıcınıs rahat olsun....TURK POLISI YAKALAR. Alkışlıyorum
YIGITEFE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 16.07.2007 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

omerR1, monster 42 yi yalıyarak geçen ib.n yi son anda aynadan görüp ancak ani manevrayla kurtarabildim.. Bilginize.. GERİSİ TÜRK POLİSİMİN ELLERİNDEN ÖPER.. Bravo
Başa dön
YIGITEFE Çevrimdışı YIGITEFE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 16.07.2007 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

balık görmeyenler ilk fotolara baksın koooskoca jawss yakaladık daha ne olsun Delirdim

ben bi iki olta salladım ama balık yokmuş ırmakta olsaydı kesin gelirdi Gülümsüyorum

Kal-El, abi senin koçan dursun evde elleme sen anladın onu Göz kırpıyorum

omerR1, abi acık adres yazmıyo Şok oldum

yaaa abi ben o şahincinin naaptığını göremedim ama bi ara yiğit abiyle konusurken gördüm sırıtıyodu bende dedim heralde motorcu sevgisi var ama değilmiş Üzgünüm keşke bi sağa cektirseydik TATLI DİLLE uyarsaydık Göz kırpıyorum

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 16.07.2007 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lan olum söleyecek bişey bulamıyom esmişiniz yine agarada.. siz eğlenin bakalım eninde sonunda gelecem bunların acısını çıkaracam

Bu arada ankara md fatihle slm göndermişsiniz aleykümselam...
yeni arkadaşlarada hoş geldiniz diyorum ben yokum ama siz yinede hoş geldiniz Dil çıkarıyorum
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 17.07.2007 - 07:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mewlut_06, bak eğlenceyi kaçırıyosun, hem sensiz de tadı çıkmıyo be adamım Üzgünüm

tüm Ankara MD seni çok özledi, yollarını gözlüyoruz Göz kırpıyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 17.07.2007 - 08:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mewlut_06, Valla Mevlüt ne işin var senin oralarda özlettin kendini gel artık olmuyo böyle Bravo
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal