Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KONYA MD 15 Temmuz Pazar Fotoları videolar eklendi..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KONYA MD 15 Temmuz Pazar Fotoları videolar eklendi..

KONYA MD 15 Temmuz Pazar Fotoları videolar eklendi..
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, Şimdi kendimi Tur Rehberi moduna sokacağım...

1- Konya da Düğünlerde genellikle misafirlere yemek ikram edilir. Yemek faslı ise aynen şu şekildedir.
önden yoğurt çorbası
arkasından birkaç tabak pilav
arkasından bamya çorbası
arkasından irmik helvası
arkasından birkaç tabak pilav daha (Bu isteğe göre değişir tabi)
arkasından zerde (Pirinç tatlısı) ve Şerbet (Meyve Suyu-Kesinlikle doğal yöntemlerle yapılmış)
Sonra da yemek duası ile eller havaya açılır. Herkes amin dedikten sonra sofradan kalkılır...

Deniz altı denilen şey etli pilav ın altında bir katman et sonra pilav üstünde tekrar et olanına denir ki pilav tanelerinden çok et parçaları vardır

Evliya Çelebi parkı Konya nın Meram yolundaki en gözde parkıdır ve Konya lı herkes tarafından bilinir. 15 Yıldır müşterilerini hiç kaybetmemiş aksine herkesi kazanmış ayrıca Motorcuların Konya daki yıllardır değişmeyen adresidir. Bu yüzden dir ki artık Park ismi bizim için alışılagelmiş isimlerden oluşmakta sanki ali veli mehmet dediğimiz gibi EVLİYA ÇELEBİ Parkına kısacası evliya demekteyiz.

Beyşehir;
Konya ya 85 km uzakta kısa virajları olan yemyeşil bir yolumuzdur. Eski antalya yolu olduğundan dolayı zamanın en güzel yollarındandır, Fakat akseki yolu açıldı açılalı Beyşehir yolu terkedilmiş bir viraneyi andırır ki 85 Km lik yolda sadece 3-4 dinlenme tesisi bulabilirsiniz. Doğal güzellik zengini olduğu için Piknikcilerin gözde yoludur.
Beyşehir; gölüyle, doğasıyla, harika bir yerdir. Tarihi köprüsüyle bir yılda onbinlerce turist çeker fakat pek turistik mekana rastlayamazsınız. Anadolunun güzide bir köşesi olarak haritalarda yer alır.
Hüyük ile arasında 45 km vardır. Hüyük özellikle tarihi eserlerin bol olduğu küçük bir ilçemizdir. Beyşehir yolu istikametindedir.

Umarım açıklayıcı olmuşumdur. Saygılar...
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
adalhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA-MERKEZ

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum daha başka nasıl anlatılabilirdi bilmiyorum ellerine sağlık Bravo
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, çok güzel açıklamışsın kardeşim. kendini mod dan moderatorlüğe sok tabi.
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oGuZ_HaN, abi haklısın,Sadece ülkeye hizmet edenlerin yanındayız,Türk milleti için çalışılıyorsa destegimiz sonsuz..Ama böyle etkinliklere gitmenin bi anlamı yok... Alkışlıyorum Alkışlıyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, Çok teşekkürederim kardeşim bana gernk kalmadı. Bravo
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, Süper valla ,teşekkür ederim.Kuru kuru "Fotoğraflar güzel ,siz güzelsiniz,biz güzeliz "gibi yazışmalar yerine bunlar daha önemli bence..İnsan hiç duymadıklarını ,bilmediklerini öğreniyor.Gitmiş ,gezmiş,yemiş,içmiş gibi oluyor.Ya da bir gün biri gezecek olsa nerede nereye gideceğini,ne yiyip ne içeceğini,nasıl yollardan gidip kaç kilometre yapacağını biliyor olacak..

Bence bu yazıyı Fotoğrafların olduğu mesaja kopyalamalı Ahmet ..
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

NiGhTeXpReSs, Süper valla ,teşekkür ederim

Rabbit, açıklayıcı olabildiyse Ne mutlu bana. Aslında yerden göğe kadar haklısınız. Fakat bunları yazmamamızın bir nedeni sitede çok ama çok rahat olmamız. Sanki herkes Pilavı (Düğün yemeğini) herkes Beyşehiri biliyormuş gibi sanmamız.
Bundan sonra ahmetle beraber gidilen yerlerin tarihi özelliklerini, Kent ile ilişkilerini, yol durumunu bildiren küçük bi metin hazırlarız.
Bravo
Alıntı:

"Fotoğraflar güzel ,siz güzelsiniz,biz güzeliz "

Bu yazılar gerçekten baydı İyi fikir İyi fikir İyi fikir İlgililere duyrulur...
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing,
Alıntı:

capodelcapo, balataları ve gemileri önümüzdeki günlerde yekıcaz nasip olursa anladın sen onu

anlamazmıyım her türlü yakacazzz hemde en alasından yakacaz balataların Çok gülüyorum Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, Anlaşıldı merkez tamam blip blip.. Bravo Sorun halledilmiştir.
zxrbekir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA M.D A RH (+)

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, Çok gülüyorum Çok gülüyorum

volkankurul, kardeşim sayacak bir şey yok önüne gelen pilavlar zaten herşeyi anlatıyor tabaklar elinde Gülümsüyorum Delirdim
Başa dön
zxrbekir Çevrimdışı zxrbekir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 16.07.2007 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, açıklamalar için konyalı olarak teşekkürler Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2007 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

acıktım ya ohhh etli pilav olsa siz olsanız sohbete de yemegede doyum olmaz yaaaaaaa Delirdim
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrbekir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA M.D A RH (+)

MesajTarih: 16.07.2007 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asfalt perisi, pilav istiyorsan buyurum geleceksin konya ya yada capodelcapo, şükrü abim istanbula gelirken sana güzel bir konya pilavı getirecek Bravo
Başa dön
zxrbekir Çevrimdışı zxrbekir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tuncerhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA MD

MesajTarih: 16.07.2007 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

noluyo burda .

arkadaşlar siz eylenmeyi biliyosunuz valla 3 gündür topiclere bakamadım sgor resimlerini gördüm bomba gibisin içim ferahladı..

keşke bu beyşehir olayını haftaya yapsaydınız... takılırdım size haftaya karaağaçta olucam.
Başa dön
tuncerhan Çevrimdışı tuncerhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
halilakman
Üye
Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 16.07.2007 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper Alkışlıyorum Alkışlıyorum ii de ben nedeyim orda bu arada afiyet bal şekerolsun Sinirlendim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 10, 11, 12  Sonraki
8. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal