Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - babam motoru kıracakmış

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

babam motoru kıracakmış

babam motoru kıracakmış
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:35    Mesaj konusu: babam motoru kıracakmış Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her zaman oldugu gibi ailemle motor konus acıldı ve 1 ay içinde motorumun olacagını söyledim babama.
ondan gelen tepkiyse şu hayır olmaz kırarım dedi bende kırarsan evden kaaçarım dedim ölürümde vazgeçmem dedim
yaşam kaynagım o benim dedim fıttırdı babam.
anneme dedim yemem içmem konusmam dısarı cıkmam dedim.
oda bişey yapamaaz merak etme dedi.
arabalar nefret ediyormuş kıstırıyormuş herkes kaza yapıyormuş.
bende onlar kask takmıyor korumalı mont giymiyor ondan dedim
of offffffff arabalar yüzünden motor tehlikeli gösteriliyor ah bu aileler Öfkeliyim Sinirlendim Beğenmedim Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asfalt perisi, evet ailelerin tek bahaneleri bu ve bunun gibi şeyler yok arabalar sıkıştırımışta,düşermişizde..Allah'tan bizimkilerde öyle bişe yok,gerçi olsa bile hangi birimize laf anlatacaklar Delirdim Delirdim

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oGuZ_HaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asfalt perisi, ayni olan düsünceler yüzünden bu durumdayız.bunun yanlıs anlaşılmasına bizlerinde katkısı var ama.Ben çogu dostumun yanına motorumla gitmiyorum mesala.muhabbetimiz dahi olumsuz konular içeriyor.bende olumsuzlukları yaşamak ve yaşatmak yerine ortamına göre hareket ediyorum.Mesala babam benim motor konusuna hala sıcak bakmıyor.hep satacam günü bekliyor ve hala satmıyormusun diyor.Allah kimseye kaza bela vermesin Bravo kalbimiz motorla ve motorcuyla Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum

oĞuZHaN BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
oGuZ_HaN Çevrimdışı oGuZ_HaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asfalt perisi, evet seni gayet iyi anlıyorum ailemiz işte naparsın onların da niyeti başımıza kötü bişeyin gelmemesi kaza yapmamamız için ugraş veriyorlar ama bu bizim sevdamız sevgimiz kimsenin vazgeçiremyecegi tedavisi mümkün olmayan bi hastalık seviyoruzz işte yaa sevgili aileler ne olur sizde anlayışla karşılayın sizleri seviyoruz sizleri sayıyoruz sizde bizi biraz anlayın lütfenn OK
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
adalhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA-MERKEZ

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla hepimizin başında aynı mesele var. bizimkiler de aynı şekilde karşı çıkıyorlar anlatıyorum bak bu böyle bu böyle ,böyle olunca böyle oluyor böyle olunca da böyle tamam mı diyorum. cevap : tamam ama olmaz ne dersiniz bu işe Beğenmedim
tuncerhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA MD

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asfalt perisi, şimdiden motorun hayırlı olsun diyorum. aile kesinlikle istemez. haklılarda. benim babam sigarya başladı ben motoru alınca. daha ne diyim. ah zavallı anne babalar. nese onlara iyi davran belliki seni çok seviyorlar.

kazasız belasız sürüşler
Başa dön
tuncerhan Çevrimdışı tuncerhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

HaYaBuSa, sen yine sanşlısın ailede kac kişi var motorc benim aileyi bırak
1-ailede yok
2-mahalllede yok
3-arkdasta yok
4-akrabada yok
5-kız olmam onlar için hayli hayli bi engel offffff.
oGuZ_HaN, efet motorcuların kalbi beyni herşeyi bir her ne kadar engel cıkarsalarda biz yine yapacagımız yapıyoruz.
onlar izin verse bizde gönül rahatlıgıyla olsak ne olur sanki Sinirlendim
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ExTReMa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kırklareli/Lüleburgaz

Aynısı bana olmuştu arkadaşım yok yakarım kırarım satarım gibi şeyler söylüyodu... ama ben aldım ve hiç bişey yapamadı.. Şimdiyi sorarsanız arada değiştiriyorum geliyo bakıyo bu daha güzel gibi yorum yapıyo Gülümsüyorum

Aprilia Rs50 & Yamaha Rx115 & Yamaha Mbk Ms-1
Başa dön
ExTReMa Çevrimdışı ExTReMa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aile herşeyden önce gelir. Tutkularımızı objektif yorumlarlar. Her zaman sağlığı ve iyiliği düşünürler. Bunda kızılacak bir nokta yok. Evi terkederim resti hiç hoş değil. Bunlar olmaması gereken konuşmalar.

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tuncerhan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu arada istanbulda ne çok motorcu var ya. deli oldum her an sağımdan solumdan bi motorcu geçiyo acayip şekil makinalarda var habi. sahil yolunda baya bi turladım arabayla. eh be dedim keşke gözüm yeseydide bende makinayla gelseydim...

bayan motorcu da çok hani. dikizden baktım bi choper geliyo şortlu . adama bakdedim korumasız bi yarım kask var şort mort iyi ceseret e5 de motora biniyo beni bir geçti afedersiniz aralara dala dala . baktım bayanmış hani şort da var bacaklarda güzeldi . Gülümsüyorum
Başa dön
tuncerhan Çevrimdışı tuncerhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, hehe efet sevgili aileler sizleri cok seviyor ve sayıyoruz ama biz hastayız tedavisi olmayan var o da motorumuzdan ayrılmamak bizi rahat bırakın .
adalhan, aynen ya bi kac ay önce babam kafamda kaskı gördü ne halin varsa gör biriktir paranı al dedi dün konustum olmaz kırarım diyo cıldıracam be.
tuncerhan, tabi ki iyiligimizi düşünüyorlar ama bizi seviyorlarsa sevdiğimiz seyide sevsin lerizin versinler
Başa dön
zxrbekir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA M.D A RH (+)

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asfalt perisi, bence aileni üzme onlar herşeyden önce gelir önce onları ikna et çaba göster onların bir ahı bin olur onlarda senin igligini istiyor hayırlısı olsun umarım birgün sende hayalindeki motora binersin herşey kalbince gönlünce olsun. Üzgünüm
Başa dön
zxrbekir Çevrimdışı zxrbekir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ExTReMa, hehe inşallah bende öyle olacak ama annem heveesini alsın bırakır diyor bende ne hevesi be ne bırakması daha büyük motor alıcam dedim.
kivanckaplan, tabi size karsı cıkan yok motor da altında konus rahat rahat sende motorcusun nasıl bir duygu oldugunu biliyorsun.
benim bu hastalık ileri derecede motorsuz yasama hayır of ya neden kimse anlamıyor Ağlıyorum
tuncerhan, istanbulda dolu motorcu var çok güzel makinalar hepside of of.
bayanlarda cogalmaya basladı ama sarkıntılık yok hoppp Beğenmedim

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

ByCompleX, yok ya siz motorcu olamazsınız yok ben motor ugruna deli oldum diyorum neyse Beğenmedim
Başa dön
tuncerhan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2007 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asfalt perisi, Çok gülüyorum

ben motorcunun full korumalısını severim .. hahahahahah
Başa dön
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2007 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tuncerhan, aynen bende kask takmayana sinir oluyorum zaten adam almıs dirsegine takmı aman kafana takma sakın dirsegin önemli.
kask mont dizlik bunlar oldumu tam süper oluyor Alkışlıyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal