Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - NY Haritasini Kim Tirmaladi...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

NY Haritasini Kim Tirmaladi...

NY Haritasini Kim Tirmaladi...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 16.07.2007 - 02:10    Mesaj konusu: NY Haritasini Kim Tirmaladi... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Iste esrarengiz yaratigin pence izi. Ne istemisse gezegenimizden...

Iste bu haftasonu ona bir bakayim dedim... Fingerlakes, bolgesindeydim... New York un.

Malum, agzimizdan yanlislikla "Xplor Ya resulullah" cikti ya artik... Baglasan durmaz artik Gülümsüyorum

Bir bakalim, 975mil, hmm 1600km filan, iyi, ceri copu ayiladiktan sonra 700 fotograf, eh oda iyi... Ripely le beraber sag salim donmusuz, o hepsinden iyi. Göz kırpıyorum

Bu gezimizde bazi esrarengiz olaylara isik tutacagiz... Mesela, kardesim bu gokkusagindankurtulus yokmudur?

Goller bolgesinde bunlari da mi gorecektik...

Peki bu adam kimdi ve bu kadar sinirlenecek ne vardi... Ne oluyordu da boyle oluyordu?

Hem sonra bu hanim kimdi, ve bizle ne alakasi vardi...

Hepsi pek yakinda tekmili birden bu forumda... Basliyooor....
Buyrun, yerinizi alin, ben bir uyuyup geleyim... Göz kırpıyorum

Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
muci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)

MesajTarih: 16.07.2007 - 03:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi uyu gel abi senNNN dd büyüksün Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Bravo Bravo Gülümsüyorum
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 16.07.2007 - 03:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harika bir DD paylaşımı .. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 16.07.2007 - 05:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck, arkandayız feth et americaları bizim içinde
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul-Mecidiyeköy

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DD Sabirsizlikla bekliyoruz Çok gülüyorum
Mumkunse cok resimli ve bol anlatimli olsun lutfen
Başa dön
Pizza Çevrimdışı Pizza Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck, abi uyanda şu fotoları ve senin güzel anlatımını ekle. bizi bunlardan mahrum bırakma . dört gözle bekliyoruz.
Başa dön
volkanoptik Çevrimdışı volkanoptik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck, hakikaten pençe izi gibi .Çok ilginç..

Gezelim Öğrenelim ..Bekliyoruz ayrıntılı paylaşımıızı efendim ..

Alıntı:
Malum, agzimizdan yanlislikla "Xplor Ya resulullah" cikti ya artik... Baglasan durmaz artik

DD amcam cehaletimi bağışla da "Xplor Ya resulullah" ne demek ? Onu da açıklarsan sevineceğim...
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, Bende nasıl soracağımı düşünürken sen imdadıma yetişdin Arzu abla teşekkür ederim.
Reşat abicim yanlış anlama en az senin kadar anlatımcı biri olmak istemişimdir. Ama ne olur bizi zorlayacak kelimeler kurma lütfen..
İngilizce ve Arapça' nasıl birleştirdin anlayamadım doğrusu..
Nasip veya Şükür demek istedin zannedersem.
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Xplor, Ripley oluyor. Camda yazar.

Ben bekliyorum büyük bir keyifle

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
adalhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA-MERKEZ

MesajTarih: 16.07.2007 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.xplor ya rasulullah benim anladığım kadarıyla Evliya Çelebi ye bir gönderme benim anladığım kadarıyla. Evliya Çelebi de rüyasında Peygamber Efendimiz (s.a.v.) i görür ve şefaat ya rasulullah diyeceği yere seyahat ya rasulullah der. yanlışım varsa affına sığınıyorum DD amca Bravo
eXPLORe yani keşfetmek demek oluyor...
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 16.07.2007 - 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adalhan, Ali kardeşim ingilizce derside veriyorsun. Çok gülüyorum
adalhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA-MERKEZ

MesajTarih: 16.07.2007 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, nacizane affınıza sığınarak ve de haddim olmayarak Çok gülüyorum
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 16.07.2007 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck, usta amerikada kaç saat uyunuyor;merak ettimde Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 16.07.2007 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck, hadi ama mısırım bitti bitiyor merakla bekliyorum Gülümsüyorum

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ismlcrpc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR GÖNEN

MesajTarih: 16.07.2007 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ben tırmalamadım ama DD usta sen bulursun kesin kimin tırmaladığını Gülümsüyorum Gülümsüyorum Çok gülüyorum

Başa dön
ismlcrpc Çevrimdışı ismlcrpc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal