Tarih: 16.07.2007 - 02:10 Mesaj konusu: NY Haritasini Kim Tirmaladi...
Iste esrarengiz yaratigin pence izi. Ne istemisse gezegenimizden...
Iste bu haftasonu ona bir bakayim dedim... Fingerlakes, bolgesindeydim... New York un.
Malum, agzimizdan yanlislikla "Xplor Ya resulullah" cikti ya artik... Baglasan durmaz artik
Bir bakalim, 975mil, hmm 1600km filan, iyi, ceri copu ayiladiktan sonra 700 fotograf, eh oda iyi... Ripely le beraber sag salim donmusuz, o hepsinden iyi.
Bu gezimizde bazi esrarengiz olaylara isik tutacagiz... Mesela, kardesim bu gokkusagindankurtulus yokmudur?
Goller bolgesinde bunlari da mi gorecektik...
Peki bu adam kimdi ve bu kadar sinirlenecek ne vardi... Ne oluyordu da boyle oluyordu?
Hem sonra bu hanim kimdi, ve bizle ne alakasi vardi...
Hepsi pek yakinda tekmili birden bu forumda... Basliyooor....
Buyrun, yerinizi alin, ben bir uyuyup geleyim...
Malum, agzimizdan yanlislikla "Xplor Ya resulullah" cikti ya artik... Baglasan durmaz artik
DD amcam cehaletimi bağışla da "Xplor Ya resulullah" ne demek Onu da açıklarsan sevineceğim... _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 16.07.2007 - 11:39 Mesaj konusu:
Rabbit, Bende nasıl soracağımı düşünürken sen imdadıma yetişdin Arzu abla teşekkür ederim.
Reşat abicim yanlış anlama en az senin kadar anlatımcı biri olmak istemişimdir. Ama ne olur bizi zorlayacak kelimeler kurma lütfen..
İngilizce ve Arapça' nasıl birleştirdin anlayamadım doğrusu..
Nasip veya Şükür demek istedin zannedersem. _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tarih: 16.07.2007 - 11:58 Mesaj konusu:
büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.xplor ya rasulullah benim anladığım kadarıyla Evliya Çelebi ye bir gönderme benim anladığım kadarıyla. Evliya Çelebi de rüyasında Peygamber Efendimiz (s.a.v.) i görür ve şefaat ya rasulullah diyeceği yere seyahat ya rasulullah der. yanlışım varsa affına sığınıyorum DD amca
eXPLORe yani keşfetmek demek oluyor... _________________ no past no future
Kayıt: Mar 06, 2006 Mesajlar: 457 Nereden: BALIKESiR GÖNEN
Tarih: 16.07.2007 - 13:04 Mesaj konusu:
valla ben tırmalamadım ama DD usta sen bulursun kesin kimin tırmaladığını _________________ "ATIN iYiSiNE DORU YiĞiDiN iYiSiNE DELi DERLER."
ismlcrpc@hotmail.com
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız