Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - NY Haritasini Kim Tirmaladi...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

NY Haritasini Kim Tirmaladi...

NY Haritasini Kim Tirmaladi...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 16.07.2007 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merakla bekliyoruz kimin tırmaladığını... Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 16.07.2007 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adalhan demiş ki:
büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.xplor ya rasulullah benim anladığım kadarıyla Evliya Çelebi ye bir gönderme benim anladığım kadarıyla. Evliya Çelebi de rüyasında Peygamber Efendimiz (s.a.v.) i görür ve şefaat ya rasulullah diyeceği yere seyahat ya rasulullah der. yanlışım varsa affına sığınıyorum DD amca Bravo
eXPLORe yani keşfetmek demek oluyor...

Bravo, aynen oyle...

Uyandim, ama simdi de ise gitmem lazim. Göz kırpıyorum Aksama gorusuruz...
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 16.07.2007 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adalhan demiş ki:
büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.xplor ya rasulullah benim anladığım kadarıyla Evliya Çelebi ye bir gönderme benim anladığım kadarıyla. Evliya Çelebi de rüyasında Peygamber Efendimiz (s.a.v.) i görür ve şefaat ya rasulullah diyeceği yere seyahat ya rasulullah der. yanlışım varsa affına sığınıyorum DD amca Bravo

Donald_Duck demiş ki:
adalhan demiş ki:

Bravo, aynen oyle...

Uyandim, ama simdi de ise gitmem lazim. Göz kırpıyorum Aksama gorusuruz...

Teşekkürler..Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır değil mi ama Göz kırpıyorum

Gökkusagindan kurtuldunuz mu?

Alıntı:

Goller bolgesinde bunlari da mi gorecektik...

Gördükleriniz nedir?

O adam kimdi ve bu kadar sinirlenecek ne vardi... Neler oldu?O kadının alakası neydi?

Benim mısırım neredeee ? Dil çıkarıyorum
adalhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA-MERKEZ

MesajTarih: 16.07.2007 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit,
Alıntı:

Teşekkürler..Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır değil mi ama

aynen öyle Göz kırpıyorum
Donald_Duck, valla bugün akşam zor olacak sabırsızlıkla beklemeye devam ediyorum.
CrAzYrİdEr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otobandan;)

MesajTarih: 16.07.2007 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.07.2007 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu arada siz bos durmayin, kucuk hanimin resmini tiklayin... Gülümsüyorum
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
Rabbit
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 16.07.2007 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck, amcaaaaaaa

Tıkladım küçük hanıma ama yabancı dil olmayınca olmuyor İstemiyorum

Beklemedeyiz hâlâ...
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 16.07.2007 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beklemeye devam dd Dans

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 16.07.2007 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck, Amcam tıkla sende bizle maytap geçiyorsun.. Biz senin gibi oksfort bitirmedikki. Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Akira
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 16.07.2007 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Memphis Belle Memorial Association ( M.Belle anıtı kurumu)'nun web sitesine açılıyor link,Memphis belle aslında bir küçük hanım değil,tarihi önemi olan bir uçak (B-17),simge olarak o küçük hanım figürü kullanılıyor ....

Yazıda Amerikan Hava Kuvvetleri'nin müzesinde,B-17 'nin sergilendiği yazıyor...

Sözkonusu yer D.D'nin duraklarından biri sanırım ve D.D'nin fotoğrafları ve anlatımı ile,gezmiş kadar olacağız bu müzeyi büyük ihtimal Bravo

En son Akira tarafından 17.07.2007 - 00:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
Akira Çevrimdışı Akira Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.07.2007 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit demiş ki:
Donald_Duck, amcaaaaaaa

Tıkladım küçük hanıma ama yabancı dil olmayınca olmuyor İstemiyorum
Beklemedeyiz hâlâ...
]

Bence siz de gidip uyuyun. Aramizda 7 saat fark var. Ben hala isteyim...(burada Pazartesi aksam saat 18:00 orada Sali sabahi 1:00... Eve gidip raporu hazirlayip foruma koymam vs. sizin orada sabahin 4 u filan olur. Sabah kalkar okursunuz. Hem ben de aceleye getirmemis olurum.

Yabanci dil meselesine gelince... Yahu TR de dukkan tabelalarini okusaniz Ingilizce ogrenirsiniz vallahi... Çok gülüyorum

Saka bir yana da arkadaslar, "bir lisan bir insan" derler, yabanci dil meselesini yabana atmayin. Ogrenin ve canli tutmaya calisin. Zor ogreniliyor, kolay unutuluyor...

Son Mesajdan 4 saat 15 dakika sonra eklendi:

Efendim, ben bu "Finger Lakes" cenahina daha once bir ziyarette bulumus, K1200RS 7of9 dilber ve kiyemetli esim pilyon koltugumda olarak "I-BMW" nam meshur grup ilen onlara uyup flu bir intiba edinmis, kisacasi pek bir sey anlamamistim. Ziyaret Rumi 2002 Tesrini Evvelde yer almis, bolgenin nefis sarplari mekezli bir tur idi. Bu vesile ile "Standing Stone" (duran tas.. ne demekse) bagina ugramis Sodom ve Gomore sehirlerini kiskandiracak kadar yemis, icmis nal gibi olmus, tam tanri tarafindan nuke edilmek uzereyken cadirimiza ulasip bir guzel sizmis, ve ucuz atlatmistik.

Te iste o zamandan beridir aklimdadir ki bu hatirladigim kadariylan nezih ve sahane tabiat harikasi mintika bir kez daha Xplor edilmelidir.
Yahu bizim bir Angut umuz vardi, kimbilir nerelerde eltisiyle geziyordur simdilerde.. Onu hatirladim, ozlemisim... Kulagina gider mni acep bu cagiri ?

Neyse, uzatmayalim... Gecen hafta evde oturmus dergileri karistiriyordum...

Bir taraftan da hayal kuruyorum, hafta sonu ne yapsam diye... Iste bu proje geldi aklima ve Times Square merkez camiinde Cuma namazini muteakkiben yola koyuldum...

Hedefim bolgenin ziyadesiyle garbina varip, orada konaklayip, geze geze donmekten ibaretti. Yani ilk aksam "hava iyice karamadan ne kadar yol katedersem kardir" zihniyetiyle hereket ettigimden otoyol neviinden yollar secmek mecburiyeti hasil oldu. Iyi halt oldu tabii, cunku acaip trafik vardi... Hayir birde NY un cikis trafigi yetmiyor, cevresindeki kucuk sehirlerin de cikis-giris-eve donus- tatile cikis vs. trafigi birbirine giriyordu. Ilk 150km filan boyle itis kakis gecti... Sonra biraz rahatladi ancak ufukta bulutlar sacaklanmaya baslamisti...

Gunluk guneslik havada ilerde uzakta bir yerde yagmur yagiyorken gormek, yolun oraya dogru gittigini bilmek ve harsss diye icine girp cikmak guzel oluyor bazen. Bu gecen Mt Washington gezimdeki bulut olmaliydi... dustu pesime...

Onde gunes, arkamda yagmur bulutu, batiya dogru bir yarisa girdik...
Bittabii, bu manzara surekli aynamda...

Bu da kendisi...Ustelik cifter cifter geliyor...

Bu da tabiatin bir harikasi. Ne kadar bilimsel aciklamasini okursan oku, yine de insani etkiliyor... Nasil oluyor da oluyor degil mi?

Bu tip durumlarda hep aklima su soru gelir. Diyelim, boyle bir su tanecikleri yuklu bir ortama guclu bir beyaz isik - gunes isigi- verdigimizde isik tayfina ayrilmasaydi acaba kesfedebilirmiydik? "bunda bir yanlislik var, boyle bir ortamda isik dairesel bir sekilde tayfina ayrilip bir kusak olusturmalidir" diyebilecek bir bilim adami cikarmiydi?

Neyse, boyumdan buyuk sorular sormayayim yine... Nerede kalmistik...

Olaysiz olarak 600km yapip kapagi Mount Morris adli kucuk, sevimli bir sehre attim.

Ilk isim "zilliyi kirmak" olmaliydi...

Otelde yer bulup, sira "zilli"ye gelene kadar saat 10 olmus bu kez bu saatte acik bir yer bulma sorunu cikmisti. Fakat bir pizzaci buldum yine de.
Onune cektim Ripley i...

Karnimi bir guzel doyurduktan sonra otele gittim, tam odaya girerken gokyuzunun yildizlarla kapli olmasi dikkatimi cekti... Sehirde, yani buyuk sehirde, bunu gormek mumkun degil... Bir tane de "peyk" gordum.. Gülümsüyorum Aaaah ah. Eskiden "peyk" seyretmek diye bir olay vardi ya... "Uydu" yani... Evet yer kabugu ilikken biz peyk derdik.. Almiim ayagimin altina simdi... Neyse... Yazlik sinemaya giderdik, tam filmin avanturiye bir kisminda birisi arkadan "aa... peyk geciyor!" Heydiii, herkes filmi birakir peyk gecisini seyrederdi, "ay aman Sukru, ne var, her gece geciyo bunnar" filan laflari da olurdu arada. Ben ta ki kaybolana kadar gozumu ayirmazdim.. Kelebekler ucusurdu artik gozlerimde Gülümsüyorum Sputnik ti beklide... belki de zavalli Leikanin kurumus gitmis kucuk bedeniydi icindeki... Kimbilirdiki neydi... Dalar giderdik...

Seytan durttu dedim, yildiz resmi cekeyim, bakayim ne yapacak bu duduk makarnasi yeni kamera...Tuttum Saturun resmini cektim, benim mini tripodun ustune kurup.

Boyle bir sey cikti. Daha ne ciksindi ki zaten? Sallanmis yine. 1 dakika poz verebiliyorum en fazla bu makinede. Iste bir dakiakada o kadar yol gitmis. Sagda da bir yildiz var, bilmiyorum hangisi... Bu is olmayacak... Fakat gokyuzunu seyredip cocukluk hayallerine donmek, ates bocekleri ve yildizlarin birbirine karismasi unutulmaz bir ani olarak kaldi bende.

Dusta ertesi sabah iste o haritada gordugunuz Letchworth Milli parkindan baslamaya karar verdim. Sonra yataga gidip yastiga bir karis kala sizmisim yine. Yatak cok guzeldi.

Devami olmaz olurmu, daha ortada bir sey yok zaten...
Başa dön
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 17.07.2007 - 08:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Osmanlıca kullandığınız, anlamakta zorlandığım 1-2 cümle dışında anlatımınız çok güzel Reşat ağabey, hepimizin kanını kaynatıyorsunuz, ofiste bunalırken bir bakıyorum karşıma gökkuşağı çıkıvermiş...Sanırım yine yazılarınızı derleyip teori yazılardan gezi yazılarına geçiş yapacaksınız gibi bir his var içimde Gülümsüyorum Bence de yapmalısınız Bravo

Ellerinize, gönlünüze sağlık sevgili Reşat Ağabey, Ripley ile yolunuz hep açık olsun ve o gökkuşağından da umarım hiç kurtulamazsınız Çok gülüyorum ....Nice Xplor lara.... Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Siz yolculuğunuzun devamını hazırlarken ben de ekstra mısır yapmaya gideyim Delirdim
jean48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 17.07.2007 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck, hocam çekmişsin altına BMWyi yaparsın tabi 1600km Bravo ooh süper Dil çıkarıyorum
Fotolar iimiş.. ama 700 tane dedin az koymuşsun abi yaa Şok oldum

BMW F650
Başa dön
jean48 Çevrimdışı jean48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 17.07.2007 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck, Teşekkürler DD Amca Eline sağlık..
Rabbit
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 17.07.2007 - 09:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck, amca bir kaç insan olmak için bir yerden başlamak lazım.Okullarda verilen yabancı dil eğitiğimin ne kadar yetersiz olduğunu,fazla önemsenmediğini mezun olup hayata atılınca anlıyoruz.Zira geçikmiş lisan öğrenimini tamamlamak adına almak istediğin yardımın bedeli ya fahiş fiyatlarda ya da Türkiye'deki dükkan tabelalarını okuyacak kadar az.Herşeyin bir bahanesi var işte.Aslında istemek gerçekten istemek atılacak koca bir adım..Dükkan tabelaları,internet dili derken Türkçe'yi unutmayalım diye öğrenmiyorum desem Dil çıkarıyorum

DD amcam başlamış yazmaya.Okuyalım,gezelim,görelim öğrenelim derken yarım kalmışız..Eskiden ,siyah beyaz televizyonla yurdumun yeni tanıştığı dönemlerde,radyoda yayınlanan Arkası Yarın'lara benzedi durum..(Pembe dizilerle karıştırılmasın)Hikayenin tadı damağıma sıkışmış güzel anlatımı,olacakları merak ederdim.Bu başlıkda olduğu gibi.Aklımda ki soru "Haritayı Tırmalayan kim?" Çok gülüyorum

"Monitör'ümün azizliğine uğradım herhalde ,gökkuşağını çift görüyorum " diye düşünürken aslında tabiat harikası olduğunu öğrenmek güzel..Yirmidokuz yıldır hiç bir şekilde denk gelemediğim çift gökkuşağını DD amcamın kamerasından görmüş oldum..

Peyk gördüm mü acaba diye düşünür oldum..Tamam bizde yazlık sinemalara giderdik ama annem iki sandelye fazla alırdı,bebe davşan bir sonraki filmin fragmanını seyrederken uyuyor diye Gülümsüyorum Fotoğraftan da çıkaramadım ya neyse öğrenmiş oldum..

Bir Hakkı Devrim'in,bir Seyyah Kedi'nin bir de DD amcamın yazılarını okurken keyifleniyorum..Hakkı Devrim ve Seyyah Kedi'nin sohbeti de yazıları gibi ama DD amcamın sohbetine denk gelmedim, bilemem.

Arkası YARIN'ı beklemedeyim ...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
2. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal