Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KONYA MD 15 Temmuz Pazar Fotoları videolar eklendi..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KONYA MD 15 Temmuz Pazar Fotoları videolar eklendi..

KONYA MD 15 Temmuz Pazar Fotoları videolar eklendi..
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 16.07.2007 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ByCompleX,
Alıntı:

şükrü abim geliyim dediyse emin ol çıkar gelir bakarsın yarında şükrü abim yanında

eyvallah bekirim
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kgabayram
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konyaaa

MesajTarih: 16.07.2007 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahmet abi walla mükemmel olmuş tebrik ederim Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
kgabayram Çevrimdışı kgabayram Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.07.2007 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harbi pazarların bitmesini istemiyorum ben giderken 90 km tek başıma gittim artçım bile yoktu Üzgünüm ama gelirken süperdi mükemmel bi pazardı gazlamak ayrı bi keyif viraj desen offffff Delirdim Delirdim kazasız belasız nice pazarlara konya md number one Bravo Bravo Bravo Bravo
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 16.07.2007 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, haklısın kardeşim seninle girdiğimiz sağlı sollu virajlardan çok zevk aldım.gene yapalım Bravo
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.07.2007 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkankurul, yaff volki harbi tadı tamagımda kaldı kendimi bi an yine rossi gibi sandım Dil çıkarıyorum Delirdim Delirdim kardeşim en yakın zamanda ALLAH tekrarını nasip etsin Bravo Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.07.2007 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konya yı on km çıkınca arkanızdan geleyim diye bastım ki viraj ağzında bekirin üstüme gelmesi ile baya bi irkildim. Gerek yok abi. Ben sizin karşınıza çıkmayım...
Ya siz beni öldüreceniz, Ya ben sizi Öfkeliyim
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 16.07.2007 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkankurul, zxrhalit, harbi yaw ne güzel gazladık her zaman virajlı yol olsun tabi zevkli oluyoo halitcim seni bekirle başbaşa burakalım ollarda anladın sen onu Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Delirdim Delirdim Delirdim

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

NiGhTeXpReSs, niye bekir dün çok güzel gazlıyodu halite sor söylesin sana Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.07.2007 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs,
Alıntı:

Ya siz beni öldüreceniz, Ya ben sizi

sen o şekil motor kullanmayla ölmessin ALLAH hep böyle kullandırsın Bravo Bravo

capodelcapo, anladım dai anlamazmıyım Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum Delirdim
Başa dön
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.07.2007 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, Benim iddiam yok abi. Normal normal sürüyorum. Yeri geldimi gazlıyorum, yeri geldi mi yavaş yavaş keyif ala ala sürüyorum.
Ama bekir dün harbi sakat girdi viraja ve benim şeridimi de doldurarak daldı. Allah korusun benim yerimde bi kamyon olsaydı Aramızdan birini bugün dört kolluya bindirmiştik bile İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum

Nolur abi dikkat, Lütfen.
Gazlamak marifet değil. Herkes hoşgeldin desin. Allah rahmet eylesin iyi gazlardı demesin İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CrAzYrİdEr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otobandan;)

MesajTarih: 16.07.2007 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

41 kere maşallah KONYA MD kafayı bozucam yaff konyalımı olsak ne Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Delirdim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 16.07.2007 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir gün fotolar gerçekten çok hoş sgorahmetim çok güzel.. Bravo

Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Başa dön
zevkmotor Çevrimdışı zevkmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 16.07.2007 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alah muhabbetinizi bozmasın arkadaşlar süper olmuş
SGOR, abi kaskına hasta oldum valla harika bir kask allah nazardan saklasın Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yabikci_41
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 16.07.2007 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırrlııı ısllerr konyaaaa Bravo
lastsamuray
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.07.2007 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topraklarım bamya çorbası göndersenize bu tarafa Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
lastsamuray Çevrimdışı lastsamuray Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
metin91
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 16.07.2007 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir gezi olmuş canımı bu saatte pilav çektirdiniz ya helal olsun Çok gülüyorum paylaşım için tşkler
Başa dön
metin91 Çevrimdışı metin91 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9 10, 11, 12  Sonraki
9. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal