harbi pazarların bitmesini istemiyorum ben giderken 90 km tek başıma gittim artçım bile yoktu ama gelirken süperdi mükemmel bi pazardı gazlamak ayrı bi keyif viraj desen offffff kazasız belasız nice pazarlara konya md number one
Konya yı on km çıkınca arkanızdan geleyim diye bastım ki viraj ağzında bekirin üstüme gelmesi ile baya bi irkildim. Gerek yok abi. Ben sizin karşınıza çıkmayım...
Ya siz beni öldüreceniz, Ya ben sizi
volkankurul, zxrhalit, harbi yaw ne güzel gazladık her zaman virajlı yol olsun tabi zevkli oluyoo halitcim seni bekirle başbaşa burakalım ollarda anladın sen onu
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
NiGhTeXpReSs, niye bekir dün çok güzel gazlıyodu halite sor söylesin sana
zxrhalit, Benim iddiam yok abi. Normal normal sürüyorum. Yeri geldimi gazlıyorum, yeri geldi mi yavaş yavaş keyif ala ala sürüyorum.
Ama bekir dün harbi sakat girdi viraja ve benim şeridimi de doldurarak daldı. Allah korusun benim yerimde bi kamyon olsaydı Aramızdan birini bugün dört kolluya bindirmiştik bile
Nolur abi dikkat, Lütfen.
Gazlamak marifet değil. Herkes hoşgeldin desin. Allah rahmet eylesin iyi gazlardı demesin
Tarih: 16.07.2007 - 20:10 Mesaj konusu:
alah muhabbetinizi bozmasın arkadaşlar süper olmuş
SGOR, abi kaskına hasta oldum valla harika bir kask allah nazardan saklasın _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız