Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600rr mı zx6r mı açık ve net bir soru

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600rr mı zx6r mı açık ve net bir soru

600rr mı zx6r mı açık ve net bir soru
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 33, 34, 35  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750 demiş ki:
ekamba,
Alıntı:

zx9 la yaptıklarını dediklerini bana yap motoru sana hediye etmessem bende ekamba değilim

Erbilim deme öyle .Vallahi de billahide bir ZX9 lu arkadaş getiririm(tabi hala bu taraklarda bezi varsa) vermek zorunda kalırsın makinanı.Benden sana söylemesi.
EL YUMRUĞUNU YEMEYEN KENDİNİNKİNİ BALYOZ SANAR...

Bekle biraz geleceğiz gibi gözüküyor zaten.Önce benimle bi ön çalişma yaparsın sen hem senin için de antreman olur.Debriyajı çalışmış olursun. Gülümsüyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Arctura,
Teşekkürler kardeşim çok saol.Seninle sanırım bu sene ben motoru bi çalıştırıp tatlı tatlı döneyim diye girdiğimde piste beraberdik.Teşekkürlerimi sunarım.

duyduğuma göre parçalarınız yeni takılmıştı o zaman ilk çalışmasıydı motorun. ama günün sonlarına doğru ben zevk aldım baya Bravo

Arctura
Istanbul Racing Team
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sheriff demiş ki:
kardeşim hep beraber ekamba'nın otelinde buluşuruz,orada gırgır şamata,sonra ishak abiyle ayarlarız,izmir'e'de geçeriz..daha konu çok yeni oralara gelmişken,sizlere uğramamak olmaz,ama gönlünüz kalmasın,biz istanbulluları itina ile ağırlayacağınızdan eminim Çok gülüyorum Gülümsüyorum bu arada kawas10 ve ekamba,şu an 4'e çaktılar dip gaz finişe gidiyorlar,bakalım ne olucak?
4 değil inanın 8 gözle bekliyor olacağım Bravo Bravo Bravo

DOUBLE_R_750, ishak abicim sen bari böyle deme yahu,ne virajda nede düzde zx9 u r1 le kapıştırman olası dışı.tamam yaklaşabilir ama geçmek fanteziden öteye geçmez baba,yapma gözünü seveyim.anlaştık zx9lu arkadaşını da getir.kabulüm. Bravo Bravo
bekliyorum ama 1 ay geçsin.iş yönünden bende rahat olayım boş kafa ile hertürlü dilediğiniz yere gidelim Bravo bekliyorum baba Gülümsüyorum Bravo
istanbul grup ve izmir grubu çeşme yada kuşadası otobanında gazlarken düşünemiyorum bile,yıkılacak ortalık Bravo Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arctura,
Haklısın motorumu sıfırdan toplamıştım ve sadece rodaj maksatlı ve sıkıştırmadan bir gün yaşamak için geldim.Daha sonrasında mekanik karbüratörümü çıkarıp normal karbüratör koyduk ve flitre flanşları uymadı.Ogünden beri daha bugun parca postaya geldi.Onuda takıp rodaj yapacağım.Dalgalısından.... Ama sizler pistte ucuyordunuz tabiri caiz ise.

ekamba,
Vallahi öyle deme.Kitap üzerinde evet dediğin gibi.Ne işi var diyoruz yanında hatta yakın arkasında da , pratikde adam yürüyor.Bir konuşayım ama bu adam öyle bedavaya motor çalıştırmaz.İkna edersem ilerleyen günlerde konuşuruz. Bravo Gülümsüyorum

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kawas10
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba seni artık kaale almıyorum bosuna yazma sen ogren kımle konustugunu sonra yaz dostum Alkışlıyorum

isak abi, serif yarın aksam rıva yapalımmı iş cıkısı

GENELKURMAYDAN İZİN CIKTI Delirdim Delirdim Delirdim

NOSCU GEL BIRAZ SIKMAYI OGREN KARDEŞİM DERMİŞİMMMMM YERE BAKAN TEKER YAKAN SENİ
Başa dön
kawas10 Çevrimdışı kawas10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750 demiş ki:
Arctura,
Haklısın motorumu sıfırdan toplamıştım ve sadece rodaj maksatlı ve sıkıştırmadan bir gün yaşamak için geldim.Daha sonrasında mekanik karbüratörümü çıkarıp normal karbüratör koyduk ve flitre flanşları uymadı.Ogünden beri daha bugun parca postaya geldi.Onuda takıp rodaj yapacağım.Dalgalısından.... Ama sizler pistte ucuyordunuz tabiri caiz ise.

ekamba,
Vallahi öyle deme.Kitap üzerinde evet dediğin gibi.Ne işi var diyoruz yanında hatta yakın arkasında da , pratikde adam yürüyor.Bir konuşayım ama bu adam öyle bedavaya motor çalıştırmaz.İkna edersem ilerleyen günlerde konuşuruz. Bravo Gülümsüyorum

abi start finishe birlikte çıkarken video var orda biraz sıkıştırdın ama Çok gülüyorum

Arctura
Istanbul Racing Team
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawas10, kaan abi mert ve bende gelsek mi acabaaa??

gerilerden tıngır mıngır geliriz Delirdim
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawas10,
Bende şu an scooter var.ZXRR beşirde, hayabusa da eşimde anlayacağın komutandan istemek lazım hayabusayı.Anlayacağın bi yol yapayım bakayım ne diyecek.

LEGENDS ARE NOT DIE...

En son DOUBLE_R_750 tarafından 17.07.2007 - 14:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750 demiş ki:
ekamba, .Bir konuşayım ama bu adam öyle bedavaya motor çalıştırmaz.İkna edersem ilerleyen günlerde konuşuruz. Bravo Gülümsüyorum
kaç paraya çalıştırır baba,sen paradan haber ver,para sorun değil Bravo
ama deddiklerini yapamazsa alırım motoru yolda benzin döküp yakarım bunu da çok ciddi söylüyorum.öyle paraya çalıştıracaksa bende yakmacasına çalıştırırım sorun değil Bravo gerçekten çok ciddiyim bu konuda..................

kawas10 demiş ki:
ekamba seni artık kaale almıyorum bosuna yazma sen ogren kımle konustugunu sonra yaz dostum
sizler neden bukadar yüksekten uçuyorsunuz birde ben anlayabilsem???????????????
bu saatten sonra kimle yazmayı yada gazlamayı senden öğrenecek değilim DOSTUM,herkez herkezi iyi biliyor,kıtır atıp yükseklerde uçmanın manası yok,yüksekler çok soğuktur kanatların donar düşersin.bu arada amman kaaale almayı da düşünme ben hiç almadım çünkü.herkez kendi kumunda eşelenmeye dewam etsin.iyi çewirmeler sana.

En son ekamba tarafından 17.07.2007 - 14:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
sheriff
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawas10,izin nereye çıktı izmir'e mi,yoksa rivaya mı...bu arada soma gezisi iyi olucak drag,otoban,viraj bi de deniz ve kum'u ekledik mi sanırsın ki cennet'e geldik Gülümsüyorum

şakaya bir kenara bırakalım,bu race makinaların vitesleri sol tarafta mı sağ da mı?
Başa dön
sheriff Çevrimdışı sheriff Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba,
Gülümsüyorum Peki.O zaman şey diyeceğim yersen 06 R1 alacaksın.Yiyemezsen de motoru bırakacaksın.Ama bunu illegal bir yarış telaffuz edermiş gibi yapmayalım.Yani bütün önlemleri alacağımızı da belirtelim ki yalnış anlaşılıp örnek olmayalım.Gerekirse trafik ve ehemniyet gözetiminde olur.

Son Mesajdan 58 saniye:

sheriff,
benimki koldan vites. Gülümsüyorum

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
kawas10
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İSAK ABİ EKAMBA BOZMUS KENDINI BENCE YAKACAK MOTORUNU Çok gülüyorum

ABİ BEN KOMUTANDAN IZIN ALDIM SENDE KOMUTANDAN AL MOTORU EGLENIRIZ BIZDE YARIS FALAN YOK BILIRSIN BIZI Öfkeliyim ZATEN TOPU TOPU 1 SAAT FALAN

MERCURY GELIN SIZDE BAKALIM AMA SAPITMAK YOK SONRA AKLIMIZ SIZDE KALMASIN İSAK ABİMİZDE GELCEK SIKINTI YAPTIRMAYIN HAAA Gülümsüyorum
Başa dön
kawas10 Çevrimdışı kawas10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750, kamera eşliğinde bu dediklerini yapar ya ben r1 i teslim ederken yada ben zx9u yakarken videoya çeker tüm heryerde md de yayınlarız.ok..anlaştıkmı????
yer belirtiyorum,,bornova kuşadası otobanından gişelerden giriş,,selçuk gişeleri de finiş.. Bravo Bravo hertürlü organizasyonu ben yapacağım..sizler sadece geleceksiniz okadar Bravo
Başa dön
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, Karıştırmışsın yine ortalığı Delirdim
Bak bu seferki ciddiye gidiyor demedi deme Bravo
98 ZX9 ile 8000 km kadar tecrübem var iyi bir adamın elinde hala iş yapar. Göz kırpıyorum
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, erbıl sen kıme meydan okudugunun farkındamısın olum..yaoma etme yazık olur senın motoruna ehehehe Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim Delirdim

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawas10, abi ne zaman gidiyoruz? Sakin sakin gelicez söz Gülümsüyorum Göz kırpıyorum
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 33, 34, 35  Sonraki
25. sayfa (Toplam 35 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal