zx9 la yaptıklarını dediklerini bana yap motoru sana hediye etmessem bende ekamba değilim
Erbilim deme öyle .Vallahi de billahide bir ZX9 lu arkadaş getiririm(tabi hala bu taraklarda bezi varsa) vermek zorunda kalırsın makinanı.Benden sana söylemesi.
EL YUMRUĞUNU YEMEYEN KENDİNİNKİNİ BALYOZ SANAR...
Bekle biraz geleceğiz gibi gözüküyor zaten.Önce benimle bi ön çalişma yaparsın sen hem senin için de antreman olur.Debriyajı çalışmış olursun.
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
Arctura,
Teşekkürler kardeşim çok saol.Seninle sanırım bu sene ben motoru bi çalıştırıp tatlı tatlı döneyim diye girdiğimde piste beraberdik.Teşekkürlerimi sunarım.
duyduğuma göre parçalarınız yeni takılmıştı o zaman ilk çalışmasıydı motorun. ama günün sonlarına doğru ben zevk aldım baya _________________
Arctura
Istanbul Racing Team
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 17.07.2007 - 14:14 Mesaj konusu:
sheriff demiş ki:
kardeşim hep beraber ekamba'nın otelinde buluşuruz,orada gırgır şamata,sonra ishak abiyle ayarlarız,izmir'e'de geçeriz..daha konu çok yeni oralara gelmişken,sizlere uğramamak olmaz,ama gönlünüz kalmasın,biz istanbulluları itina ile ağırlayacağınızdan eminim bu arada kawas10 ve ekamba,şu an 4'e çaktılar dip gaz finişe gidiyorlar,bakalım ne olucak?
4 değil inanın 8 gözle bekliyor olacağım
DOUBLE_R_750, ishak abicim sen bari böyle deme yahu,ne virajda nede düzde zx9 u r1 le kapıştırman olası dışı.tamam yaklaşabilir ama geçmek fanteziden öteye geçmez baba,yapma gözünü seveyim.anlaştık zx9lu arkadaşını da getir.kabulüm.
bekliyorum ama 1 ay geçsin.iş yönünden bende rahat olayım boş kafa ile hertürlü dilediğiniz yere gidelim bekliyorum baba
istanbul grup ve izmir grubu çeşme yada kuşadası otobanında gazlarken düşünemiyorum bile,yıkılacak ortalık _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Arctura,
Haklısın motorumu sıfırdan toplamıştım ve sadece rodaj maksatlı ve sıkıştırmadan bir gün yaşamak için geldim.Daha sonrasında mekanik karbüratörümü çıkarıp normal karbüratör koyduk ve flitre flanşları uymadı.Ogünden beri daha bugun parca postaya geldi.Onuda takıp rodaj yapacağım.Dalgalısından.... Ama sizler pistte ucuyordunuz tabiri caiz ise.
ekamba,
Vallahi öyle deme.Kitap üzerinde evet dediğin gibi.Ne işi var diyoruz yanında hatta yakın arkasında da , pratikde adam yürüyor.Bir konuşayım ama bu adam öyle bedavaya motor çalıştırmaz.İkna edersem ilerleyen günlerde konuşuruz. _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Arctura,
Haklısın motorumu sıfırdan toplamıştım ve sadece rodaj maksatlı ve sıkıştırmadan bir gün yaşamak için geldim.Daha sonrasında mekanik karbüratörümü çıkarıp normal karbüratör koyduk ve flitre flanşları uymadı.Ogünden beri daha bugun parca postaya geldi.Onuda takıp rodaj yapacağım.Dalgalısından.... Ama sizler pistte ucuyordunuz tabiri caiz ise.
ekamba,
Vallahi öyle deme.Kitap üzerinde evet dediğin gibi.Ne işi var diyoruz yanında hatta yakın arkasında da , pratikde adam yürüyor.Bir konuşayım ama bu adam öyle bedavaya motor çalıştırmaz.İkna edersem ilerleyen günlerde konuşuruz.
abi start finishe birlikte çıkarken video var orda biraz sıkıştırdın ama _________________
Arctura
Istanbul Racing Team
kawas10,
Bende şu an scooter var.ZXRR beşirde, hayabusa da eşimde anlayacağın komutandan istemek lazım hayabusayı.Anlayacağın bi yol yapayım bakayım ne diyecek. _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
En son DOUBLE_R_750 tarafından 17.07.2007 - 14:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 17.07.2007 - 14:22 Mesaj konusu:
DOUBLE_R_750 demiş ki:
ekamba, .Bir konuşayım ama bu adam öyle bedavaya motor çalıştırmaz.İkna edersem ilerleyen günlerde konuşuruz.
kaç paraya çalıştırır baba,sen paradan haber ver,para sorun değil
ama deddiklerini yapamazsa alırım motoru yolda benzin döküp yakarım bunu da çok ciddi söylüyorum.öyle paraya çalıştıracaksa bende yakmacasına çalıştırırım sorun değil gerçekten çok ciddiyim bu konuda..................
kawas10 demiş ki:
ekamba seni artık kaale almıyorum bosuna yazma sen ogren kımle konustugunu sonra yaz dostum
sizler neden bukadar yüksekten uçuyorsunuz birde ben anlayabilsem???????????????
bu saatten sonra kimle yazmayı yada gazlamayı senden öğrenecek değilim DOSTUM,herkez herkezi iyi biliyor,kıtır atıp yükseklerde uçmanın manası yok,yüksekler çok soğuktur kanatların donar düşersin.bu arada amman kaaale almayı da düşünme ben hiç almadım çünkü.herkez kendi kumunda eşelenmeye dewam etsin.iyi çewirmeler sana. _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
En son ekamba tarafından 17.07.2007 - 14:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 17.07.2007 - 14:23 Mesaj konusu:
kawas10,izin nereye çıktı izmir'e mi,yoksa rivaya mı...bu arada soma gezisi iyi olucak drag,otoban,viraj bi de deniz ve kum'u ekledik mi sanırsın ki cennet'e geldik
şakaya bir kenara bırakalım,bu race makinaların vitesleri sol tarafta mı sağ da mı?
ekamba,
Peki.O zaman şey diyeceğim yersen 06 R1 alacaksın.Yiyemezsen de motoru bırakacaksın.Ama bunu illegal bir yarış telaffuz edermiş gibi yapmayalım.Yani bütün önlemleri alacağımızı da belirtelim ki yalnış anlaşılıp örnek olmayalım.Gerekirse trafik ve ehemniyet gözetiminde olur.
Son Mesajdan 58 saniye:
sheriff,
benimki koldan vites. _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Tarih: 17.07.2007 - 14:29 Mesaj konusu:
DOUBLE_R_750, kamera eşliğinde bu dediklerini yapar ya ben r1 i teslim ederken yada ben zx9u yakarken videoya çeker tüm heryerde md de yayınlarız.ok..anlaştıkmı????
yer belirtiyorum,,bornova kuşadası otobanından gişelerden giriş,,selçuk gişeleri de finiş.. hertürlü organizasyonu ben yapacağım..sizler sadece geleceksiniz okadar _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Tarih: 17.07.2007 - 14:30 Mesaj konusu:
ekamba, Karıştırmışsın yine ortalığı
Bak bu seferki ciddiye gidiyor demedi deme
98 ZX9 ile 8000 km kadar tecrübem var iyi bir adamın elinde hala iş yapar.
Tarih: 17.07.2007 - 14:34 Mesaj konusu:
kawas10, abi ne zaman gidiyoruz? Sakin sakin gelicez söz _________________ Volkan Ustabay
Yamaha R6S
Suzuki DL650 V-Strom ABS
www.istanbulracingteam.org
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız