Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motordelisi Kitap Kampanyası

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motordelisi Kitap Kampanyası

Motordelisi Kitap Kampanyası
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:08    Mesaj konusu: Motordelisi Kitap Kampanyası Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordelileri;

Cezmi Ersöz'ün yazısını okurken yanına iliştirilmiş not dikkatimi çekti.

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne kitap göndermek isteyenler eğer bulundukları ilde Varan Kargo varsa o ildeki Varan Kargo'yla gönderebilirsiniz.Eğer yoksa yolladığınız kargoya 0412 251 93 17 numaralı telefonu ekleyerek gönderebilirsiniz.Kargo masraflarını Belediye ödeyecektir

Bağlar Belediyesi'nin Kitap Kampanyası nı merak edip sitelerini ziyaret ettim.Ben uzun zamandır kızlarımın okudukları kitapları( daha fazla küçük beyinlere ulaşmasını umut ederek ) saklıyordum.Bu duyuru benim için muhteşem oldu..Benim gibi okuduğu kitapları bağışlamak isteyenlere vesile olması için bir başlık açayım dedim..

"Ben yardım etmek isterim ama kargo masrafı yolladığım kitaplardan fazla"
diye bahane üretenler için,kargo masrafını belediye karşılamaktadır..

KİTAP KAMPANYASI

GELECEĞİM İÇİN BİR ADIM DA SİZ ATIN

Sosyal sorunların sosyal dayanışma ile çözülebileceği düşüncesiyle, Diyarbakır’ın en yoksul beldesi olan Bağlar’da 2004-2005 eğitim ve öğretim yılında, Bağlar Eğitim Destek Evi kuruldu. Eğitim Destek Evi öğretmenler, üniversite öğrencileri ve Bağlar Belediyesinin işbirliği ve belde sakinlerinin desteğiyle bütün hizmetlerini ücretsiz olarak sunmaktadır.
Bağlar beldesinde ikamet eden, yoksul, çok çocuklu, ebeveynlerden biri hayatta olmayan ya da sağlık sorunu yaşayan ailelerden gelen çocuklara temel derslerde, tamamı gönüllü eğitimcilerle, eğitim desteği sunulmakta, çeşitli kültürel faaliyetler ve sosyal eğitim programları düzenlenmektedir. Bağlar Eğitim Destek Evi 2006-2007 eğitim ve öğretim yılında öğrenci sayısını 1156’ya çıkartmış ve toplam 105 gönüllü eğitimciyle çalışmalarını halen sürdürmektedir.

Bütün çalışmaları gönüllü katkılarla şekillendirilen Eğitim Destek Evi kütüphanesinin de ancak paylaşım ve destekle yapılandırılabileceği inancındayız. Bu nedenle başlattığımız “GELECEĞİM İÇİN BİR ADIM DA SİZ ATIN” kitap kampanyamıza sizlerin de Kültür(Roman,Deneme,Öykü,Hikaye), Bilim, Hazırlık, Ders ve Yardımcı Ders Kitaplarıyla katkı sunmanız bize güç verecektir. İlginiz için şimdiden teşekkür eder saygılar sunarız.

NOT: Kargo giderleri Diyarbakır Bağlar Belediyesi tarafından karşılanacaktır.
Adres : Bağlar Belediyesi Hizmet Binası, Bağcılar Mah. Sento Cad. Toptancılar Sitesi Arkası BAĞLAR/DİYARBAKIR
Bilgi İçin Tlf : 0 (412) 233 81 45 Mehmet GÜZEL

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2 Sene önce taşınma sebebiyle eşyalarımla birlikte birçok kullanmadığım dersle ilgili kitaplarımı hemen elden çıkarma amacıyla ya sattım ya da olmadık yerelere dağıttım. Üzgünüm Lütfen duyarlı olalım ve arkadaşlarımızı da bilgilendirelim bu konuda. En azından ben öyle yapacağım. İyi fikir
OzzE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TAM_35

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Arzu seni MD'nin iyilik meleği yapmak lazım.en fazla emek harcayanlardan biri de sensin.çok güzel düşünmüşsün.kargo masrafınıda belediyenin ödemesi kitap bağışını dahada arttıracağını düşünüyorum.geçen sene bir başka okul için böyle bir kampanyada ben başlatmıştım.ve elimde ihtiyacım olmayan tüm kitapları bağışladım.ama çevremdeki insanlardan özellikle rica edip bu şekilde katkıda bulunabilirim.lütfen duyarlı olalım.1 KİTAP bile geleceğe yatırım demektir.Teşekkürler Rabbit'im Bravo

En son OzzE tarafından 17.07.2007 - 14:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
OzzE Çevrimdışı OzzE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir kampanya. Alkışlıyorum böylece kitap alamayan öğrenciler, kitap sahibi olacaklar. daha önce de böyle kampanyalara katıldım. bir oyuncak kampanyasıydı. yılbaşında yoksul ailelerin çocukları için herkes kullanmadığı oyuncaklarını götürüyordu. ancak ben oyuncakları dağıtırken verdiğim paten ile orgu göremedim. yani bu kampanyayı düzenleyen insanlar bazı oyuncakları kendilerine almışlar. bunun da aynı şekilde olması beni üzer doğrusu. ben hala öğrenciyim ve evimde sadece matematik ile ilgili kitaplar var. onların da gerçekten yoksul ailelere değil de kendilerine pay çıkarmaya çalışan insanların eline geçicek olması beni çok üzer Üzgünüm ihtiyacı olana bizzat ben kendim vermek isterdim imkanım olsa.
geçen gün Tvde bi program izliyordum. bi siteye giriyormuşuz, o siteden kendimize bir paylaşım kardeşi seçiyormuşuz ve birbirlerimize adreslerimizi vererek iktiyaçlarımızı birbirimize gönderiyormuşuz. mesela onun kitaba ihtiyacı varsa ben ona gönderiyorum.o da bana başka sevdiği şeyleri gönderiyor.

neyse umarım iyi bir verim alınır bu kampanyadan Alkışlıyorum

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DeM@NDe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmiЯ MD

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ders kitapları konusunda ne yazıkki yardımcı olamayacağım İstemiyorum Çünkü uzun süre önce hepsini ihtiyacı olan insanlara dağıtmıştım.Ama onun dışında yapabileceğim bişey var tabi.Kitaplığımdaki okumuş olduğum kitapları gönderebilirim..Ufakta olsa bir payım olursa ne mutlu bana..
Hepimiz bu konuda duyarlı olalım bence...

Rabbit,duyarlılığın için teşekkürler canım... Alkışlıyorum Alkışlıyorum

En son DeM@NDe tarafından 17.07.2007 - 14:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
DeM@NDe Çevrimdışı DeM@NDe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Angeldevil
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: .:Smyrna:.

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit'im Annem harika bir fikir Alkışlıyorum .Kesinlikle hepimiz Diyarbakır/Bağlar'daki kardeşlerimize yardımcı olmalıyız.

Ben elimdeki bütün kitapları onlara yollamak için hemen hazırlık yapıcam.

Eminim ki M.D. deki herkes bu kampanyaya katılacaktır.

Dövme Dizini Ben Döverim Kızını He Heey..Bir gün MD olursa herkes,hiç şaşırma bey
Başa dön
Angeldevil Çevrimdışı Angeldevil Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İki sene önce abimle gönderdik. Okumaya gerçekten ihtiyaçları var, ve biz sanal bağımlılık yaşarken, kitapları unutmuşken, onlar okumaya hepimizden çok istekli. Kütüphanenizde duran, tozlanmış ta olsa kitapları bu insanlara gönderin. Onların buna herşeyden çok ihtiayacı var.

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pamati
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arzu hakketen harikasın... Bravo
ileride lazım olur dıye kuponlarla biriktirilen evdeki bı dolap ansiklopedilerinin artık bir sahibi var Alkışlıyorum Alkışlıyorum
PeLLiNe
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bugün kitapları kamyonetle senin evin önüne yığayım diyorum Delirdim ne dersin Çok gülüyorum
Başa dön
PeLLiNe Çevrimdışı PeLLiNe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, Davşim her zaman ki gibi toplumsal bir sorunu daha aydınlatmak için çaba sarfediyorsun.

Onlara hitap edicek olan kitaplarım malesef yok. Üzgünüm Ama sanıyorum kuzenlerim ve yeğenlerimden bunu temin edebilirim.
OzzE, ninde belirttiği gibi
Alıntı:

1 KİTAP bile geleceğe yatırım demektir

O küçücük beyinlere Dünya!da güzellikler olduğunu gösterelim.Bulundukları yerde kitaptan çok TERÖRLE iç içe yaşıyorlar.Lütfen gönderdiğimiz kitapların içeriğine dikkat etmeyi ihmal etmeyelim....
Desdemona
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anicik, evet biliyorum o siteyi siteyi ben kullanmadığım bütün kitaplarımı ihtiyacı olanlara dağıttım Göz kırpıyorum

** İnandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanmaya başlarsın.. **
Başa dön
Desdemona Çevrimdışı Desdemona Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

badcocktail, OzzE, anicik, DEMANDE, Angeldevil, kivanckaplan, pamati, PeLLiNe,BeLiaL Alkışlıyorum duyarlılığınız için ilk önce ben teşekkür ederim..

Biz şimdi Angeldevil, ile karton kutu bulup kitaplarımızı yerleştirmeye başladık.. Delirdim
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben her sene benim yakınımda olanlara zaten veriyorum kitapları..
Daha bir sürü var elimde böyle bişey yapıcaksak madem direkt hepsini oraya yollayayım bende adam akıllı bişey olsun bari..
Rabbit, Böyle bir fikir verip,çaba sarfettiğin için ve böyle bir güzel düşünceyi aklımıza getirdiğin için önce sana sonsuz teşekkürler..
O güzel kardeşlerimize birazcıkta olsa yardım edebilirsek ne mutlu bize..
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, yine sosyal faydanın maksimum olduğu bi kampanyaya el atmışşsın.. süpersin.. bende de o yaş civarı için çok uygun kitaplar yok ama annemin arkadaşlarının çocuklarından falan toparlayabildiğim kadar toplayacağım.. bizimde ekstra olarak bu tarz faaliyetlere katılmamızzda katkıda bulunduğun için teşekkür ederim..
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir çalışma olacak.Elimden geldiği kadar bende yardımcı olacagım..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal