Tarih: 17.07.2007 - 15:08 Mesaj konusu: Motordelisi Kitap Kampanyası
Motordelileri;
Cezmi Ersöz'ün yazısını okurken yanına iliştirilmiş not dikkatimi çekti.
Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne kitap göndermek isteyenler eğer bulundukları ilde Varan Kargo varsa o ildeki Varan Kargo'yla gönderebilirsiniz.Eğer yoksa yolladığınız kargoya 0412 251 93 17 numaralı telefonu ekleyerek gönderebilirsiniz.Kargo masraflarını Belediye ödeyecektir
Bağlar Belediyesi'nin Kitap Kampanyası nı merak edip sitelerini ziyaret ettim.Ben uzun zamandır kızlarımın okudukları kitapları( daha fazla küçük beyinlere ulaşmasını umut ederek ) saklıyordum.Bu duyuru benim için muhteşem oldu..Benim gibi okuduğu kitapları bağışlamak isteyenlere vesile olması için bir başlık açayım dedim..
"Ben yardım etmek isterim ama kargo masrafı yolladığım kitaplardan fazla" diye bahane üretenler için,kargo masrafını belediye karşılamaktadır..
KİTAP KAMPANYASI
GELECEĞİM İÇİN BİR ADIM DA SİZ ATIN
Sosyal sorunların sosyal dayanışma ile çözülebileceği düşüncesiyle, Diyarbakır’ın en yoksul beldesi olan Bağlar’da 2004-2005 eğitim ve öğretim yılında, Bağlar Eğitim Destek Evi kuruldu. Eğitim Destek Evi öğretmenler, üniversite öğrencileri ve Bağlar Belediyesinin işbirliği ve belde sakinlerinin desteğiyle bütün hizmetlerini ücretsiz olarak sunmaktadır.
Bağlar beldesinde ikamet eden, yoksul, çok çocuklu, ebeveynlerden biri hayatta olmayan ya da sağlık sorunu yaşayan ailelerden gelen çocuklara temel derslerde, tamamı gönüllü eğitimcilerle, eğitim desteği sunulmakta, çeşitli kültürel faaliyetler ve sosyal eğitim programları düzenlenmektedir. Bağlar Eğitim Destek Evi 2006-2007 eğitim ve öğretim yılında öğrenci sayısını 1156’ya çıkartmış ve toplam 105 gönüllü eğitimciyle çalışmalarını halen sürdürmektedir.
Bütün çalışmaları gönüllü katkılarla şekillendirilen Eğitim Destek Evi kütüphanesinin de ancak paylaşım ve destekle yapılandırılabileceği inancındayız. Bu nedenle başlattığımız “GELECEĞİM İÇİN BİR ADIM DA SİZ ATIN” kitap kampanyamıza sizlerin de Kültür(Roman,Deneme,Öykü,Hikaye), Bilim, Hazırlık, Ders ve Yardımcı Ders Kitaplarıyla katkı sunmanız bize güç verecektir. İlginiz için şimdiden teşekkür eder saygılar sunarız.
NOT: Kargo giderleri Diyarbakır Bağlar Belediyesi tarafından karşılanacaktır. Adres : Bağlar Belediyesi Hizmet Binası, Bağcılar Mah. Sento Cad. Toptancılar Sitesi Arkası BAĞLAR/DİYARBAKIR
Bilgi İçin Tlf : 0 (412) 233 81 45 Mehmet GÜZEL
_________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 17.07.2007 - 15:16 Mesaj konusu:
2 Sene önce taşınma sebebiyle eşyalarımla birlikte birçok kullanmadığım dersle ilgili kitaplarımı hemen elden çıkarma amacıyla ya sattım ya da olmadık yerelere dağıttım. Lütfen duyarlı olalım ve arkadaşlarımızı da bilgilendirelim bu konuda. En azından ben öyle yapacağım. _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
Arzu seni MD'nin iyilik meleği yapmak lazım.en fazla emek harcayanlardan biri de sensin.çok güzel düşünmüşsün.kargo masrafınıda belediyenin ödemesi kitap bağışını dahada arttıracağını düşünüyorum.geçen sene bir başka okul için böyle bir kampanyada ben başlatmıştım.ve elimde ihtiyacım olmayan tüm kitapları bağışladım.ama çevremdeki insanlardan özellikle rica edip bu şekilde katkıda bulunabilirim.lütfen duyarlı olalım.1 KİTAP bile geleceğe yatırım demektir.Teşekkürler Rabbit'im _________________ G Ö
En son OzzE tarafından 17.07.2007 - 15:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1499 Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21
Tarih: 17.07.2007 - 15:18 Mesaj konusu:
çok güzel bir kampanya. böylece kitap alamayan öğrenciler, kitap sahibi olacaklar. daha önce de böyle kampanyalara katıldım. bir oyuncak kampanyasıydı. yılbaşında yoksul ailelerin çocukları için herkes kullanmadığı oyuncaklarını götürüyordu. ancak ben oyuncakları dağıtırken verdiğim paten ile orgu göremedim. yani bu kampanyayı düzenleyen insanlar bazı oyuncakları kendilerine almışlar. bunun da aynı şekilde olması beni üzer doğrusu. ben hala öğrenciyim ve evimde sadece matematik ile ilgili kitaplar var. onların da gerçekten yoksul ailelere değil de kendilerine pay çıkarmaya çalışan insanların eline geçicek olması beni çok üzer ihtiyacı olana bizzat ben kendim vermek isterdim imkanım olsa.
geçen gün Tvde bi program izliyordum. bi siteye giriyormuşuz, o siteden kendimize bir paylaşım kardeşi seçiyormuşuz ve birbirlerimize adreslerimizi vererek iktiyaçlarımızı birbirimize gönderiyormuşuz. mesela onun kitaba ihtiyacı varsa ben ona gönderiyorum.o da bana başka sevdiği şeyleri gönderiyor.
neyse umarım iyi bir verim alınır bu kampanyadan _________________
ANY 21
Ders kitapları konusunda ne yazıkki yardımcı olamayacağım Çünkü uzun süre önce hepsini ihtiyacı olan insanlara dağıtmıştım.Ama onun dışında yapabileceğim bişey var tabi.Kitaplığımdaki okumuş olduğum kitapları gönderebilirim..Ufakta olsa bir payım olursa ne mutlu bana..
Hepimiz bu konuda duyarlı olalım bence...
Rabbit,duyarlılığın için teşekkürler canım... _________________ MD ZEYBEK TEAM Meleği ...A True Friend is like Another Me...
En son DeM@NDe tarafından 17.07.2007 - 15:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
İki sene önce abimle gönderdik. Okumaya gerçekten ihtiyaçları var, ve biz sanal bağımlılık yaşarken, kitapları unutmuşken, onlar okumaya hepimizden çok istekli. Kütüphanenizde duran, tozlanmış ta olsa kitapları bu insanlara gönderin. Onların buna herşeyden çok ihtiayacı var. _________________
[/url]
Arzu hakketen harikasın...
ileride lazım olur dıye kuponlarla biriktirilen evdeki bı dolap ansiklopedilerinin artık bir sahibi var _________________ Gözler kapalıyken yaşamak kolaydır!!!!
Rabbit, Davşim her zaman ki gibi toplumsal bir sorunu daha aydınlatmak için çaba sarfediyorsun.
Onlara hitap edicek olan kitaplarım malesef yok. Ama sanıyorum kuzenlerim ve yeğenlerimden bunu temin edebilirim.
OzzE, ninde belirttiği gibi
Alıntı:
1 KİTAP bile geleceğe yatırım demektir
O küçücük beyinlere Dünya!da güzellikler olduğunu gösterelim.Bulundukları yerde kitaptan çok TERÖRLE iç içe yaşıyorlar.Lütfen gönderdiğimiz kitapların içeriğine dikkat etmeyi ihmal etmeyelim.... _________________ Görürdü elmas muamelesi az olsaydı eğer kum,Değiştiremezsin beni, kasma boşa ben buyum,Çokmu battı gözüne usturuplu oturuşum¿.
"S.K"
badcocktail, OzzE, anicik, DEMANDE, Angeldevil, kivanckaplan, pamati, PeLLiNe,BeLiaL duyarlılığınız için ilk önce ben teşekkür ederim..
Biz şimdi Angeldevil, ile karton kutu bulup kitaplarımızı yerleştirmeye başladık.. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Ben her sene benim yakınımda olanlara zaten veriyorum kitapları..
Daha bir sürü var elimde böyle bişey yapıcaksak madem direkt hepsini oraya yollayayım bende adam akıllı bişey olsun bari..
Rabbit, Böyle bir fikir verip,çaba sarfettiğin için ve böyle bir güzel düşünceyi aklımıza getirdiğin için önce sana sonsuz teşekkürler..
O güzel kardeşlerimize birazcıkta olsa yardım edebilirsek ne mutlu bize.. _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
Tarih: 17.07.2007 - 16:07 Mesaj konusu:
Rabbit, yine sosyal faydanın maksimum olduğu bi kampanyaya el atmışşsın.. süpersin.. bende de o yaş civarı için çok uygun kitaplar yok ama annemin arkadaşlarının çocuklarından falan toparlayabildiğim kadar toplayacağım.. bizimde ekstra olarak bu tarz faaliyetlere katılmamızzda katkıda bulunduğun için teşekkür ederim.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız