Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600rr mı zx6r mı açık ve net bir soru

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600rr mı zx6r mı açık ve net bir soru

600rr mı zx6r mı açık ve net bir soru
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 33, 34, 35  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordan korkmam şu dünyada sürücüden korktuğum kadar. Dil çıkarıyorum
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kawas10
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yarın aksam dedıydım ama ıstersenız bu aksamda olur tabi isak abi ayarlarsa, abiiiiiii napıyozzz
Başa dön
kawas10 Çevrimdışı kawas10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO, ne karıştırmayacam baba yaaaa,,98 zx9 la gelsin delsin beni o yolda da göreyim,,,o bu şu değil rossi çıksın karşıma 98 zx9 la,,,bırakın bu işleri,temelli acemi işi yaptınız ,,,

10UR1, ne o korktunmu?????orda burda öyle sıkarım böyle sıkarım demekle olmuyor,adamlar 98 zx9 la meydan okuıyor,,nerde kaldı sizin cesaretiniz.ille ben mi konuşucam giderleşecem..konuşsana yazsana şimdi hadi çıkın gelin diye Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
sen ve saz arkadaşlarınız yalanmı oldu yoksa??????????????????????????
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum

En son ekamba tarafından 17.07.2007 - 14:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, yok abı ne konusacam adamlar konusuyo konusan adam yapan adamdır bana gore sende konusuyon onlarda beklıyelım gorelım bakalım neler oluyor ben korkarım gırmem araya Gülümsüyorum Gülümsüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedycrew, Lastik fotolarını unuttum sanma gelsin motor hemen koyacağım resimlerini çekip.Gixxa foto göreceğim diye tutturuyor Çok gülüyorum Delirdim
Senin fotolarıda göreceğiz.Öyle bir parmak falan varsa lastik sınırına git düşürmeye çalış bence Delirdim Delirdim
Sabahtır yoktun sitede yoksa düşürmeyemi gittiydin Delirdim
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawas10, bugun bize yalan olur.. benim aksama aile saadetine gitmem gerekiyor Üzgünüm
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kawas10
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba burda buyukleri ayagına cagrıyorsun ayıp denen bısey var sana daha oncede dedım gel bos konusma mısafırımız ol dedık anlamadın ben senı otobusle degıl scoterle yollucam yolda donerken uzulmeyesın dıe ısterden gelıs benzın paranıda bız verelım ayrıca sana burda para harcatmayız bız cagırdıkmı sonuna kadar agırlarız DOSTUM

ORDAN POSTA KOYMAKLA OLMUYOR BU İŞLER SENINKI CAMİ DUVARINA İŞEMEYE BENZER Öfkeliyim
Başa dön
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO,
sorma sabahtan beri zımpara yapmaktan imanım gevredi Göz kırpıyorum
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kawas10
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OZAMAN YARIN AKSAM YAPARIZ

SERİF, İSAK ABİ ????
Başa dön
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, Bu sefer sağlam rest var adam ZX9 ile delerim diyor.Bencede delemez kağıt üzerinde R1'i.Ama pilotajını bilmiyorum senin yemin billah bilmiyorum.Bak sana ne diyeyim 600rr ben kullanıyorum arkamda armiRR var motorun sahibi.Diğeri GSXR 1000 benim sattığım motor arkasında artçıda yok,adamı arkama yanaştırmadım oda fena sürmüyor.Anlayacağın pilotaj,pilotaj,pilotaj.
ZX9'u kim sürecek onuda bilmiyorum.Pilotajınıda bilmiyorum.
10UR1, Onur'un dediği gibi bekleyip görelim Bravo Bravo
Başa dön
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawas10, çok yüksekten uçma istersen Zmoto.. R1 de laf atma sakın ben varken.. ortamı boş buldun sıkıyorsunda sıkıyorsun bakıyorum..
Değil ZX9 ZX10 unla gelsen kaç yazar beee. Ben gözü kara adamım ölümüne sıkarım.. Ya ölürüm ya kazanırım.. Bu işler öle topiklerde geyik yapmaya benzemez.. senin bi devrin vardı artık o kapandı.. hayal mahsülü oldun.. bunu kabul et artık..
Benim tek amacım Şerif abiyle tanışmak.. Bilmediğimi öğrenebilmek.. bildiğimide gösterebilmek.. yanlışım varsa düzeltebilmek.. Bravo Bravo
SBSY TEAM
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedycrew,
Alıntı:

sorma sabahtan beri zımpara yapmaktan imanım gevredi

gixxa bilir zımpara izini yol izini işin zor Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawas10 demiş ki:
ekamba burda buyukleri ayagına cagrıyorsun ayıp denen bısey var sana daha oncede dedım gel bos konusma mısafırımız ol dedık anlamadın ben senı otobusle degıl scoterle yollucam yolda donerken uzulmeyesın dıe ısterden gelıs benzın paranıda bız verelım ayrıca sana burda para harcatmayız bız cagırdıkmı sonuna kadar agırlarız DOSTUM
ORDAN POSTA KOYMAKLA OLMUYOR BU İŞLER SENINKI CAMİ DUVARINA İŞEMEYE BENZER Öfkeliyim
ben büyüklerim mi küçüklerimmi bilmiyorum artık yaş 37 olduğundan benim sizin benden büyük olduğunuzu pek tahmin edemedim maaaalesef,müneccim de değilim.bi ishak abimi bilirim benden büyük ve bildiğimden saygı çerçewesini aşmamaya çalışmışımdır bu biiiiiiir
ikinci konu ise ben heryerden postamı koyar beklerim.kimin işine gelirse,zx9 la r1 i yerler diyen ben değilim istersen daha dikkatlı oku İyi fikir İyi fikir İyi fikir
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana,
bekir kardeş seni burda görmek ne güzel. bakıyorum otoyoldan inmiyormuşun. bilgisayarın başına anca mı sıra geldi Göz kırpıyorum
sheriff
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2007 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

malesf konu yine hoş olmayan,gereksiz yerlere geldi...inşallah Allah kısmet ederse,ağustos ayında isak abiyle beraber somaya ekamba'nın acı kahvesini içmeye gidecez,bizi dostça ağırlayacağına inanıyorum..Bizde isak abiyle ve gelmek isteyen ve bizimde okeyimizi alanlarla beraber gezmiş ve yol yapmış oluruz...

izmir olayına gelince,oraya da geçeriz,isterlerse tolgayı çağırsınlar ve onu bize,bu çocuk geçen yıl başladı motora,onu bi geçin ondan sonra gelin falan desinler Şok oldum Dil çıkarıyorum ,yeter ki gelenler adam olsun,beni bütün izmir geçse üzülmem yeter ki,gittiğimiz yerde bunun makarasını muhabbetini yapalım ve yeni dostlar kazarak oradan ayrılalım,gerisi hikayedir benim için...

biraz daha sakin yazarsak çok iyi olur,böyle topiklerin kitlenmesi canımızın sıkılmasına sebep oluyor,bu yüzden kendi oto kontrolumuzu yapalım,saygılarımla...
Başa dön
sheriff Çevrimdışı sheriff Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 33, 34, 35  Sonraki
26. sayfa (Toplam 35 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal