Tarih: 17.07.2007 - 15:01 Mesaj konusu:
Alıntı:
joe_santana
Süper Üye
BEKİR GELİRSİN BURAYA SIVARIM SENİ KOSEDEN BAKMA SONRA
Nereden: İstanbul / And. yakası
Tarih: 2007-07-17, 15:49:13 Mesaj konusu:
kawas10, çok yüksekten uçma istersen Zmoto.. R1 de laf atma sakın ben varken.. ortamı boş buldun sıkıyorsunda sıkıyorsun bakıyorum..
Değil ZX9 ZX10 unla gelsen kaç yazar beee. Ben gözü kara adamım ölümüne sıkarım.. Ya ölürüm ya kazanırım.. Bu işler öle topiklerde geyik yapmaya benzemez.. senin bi devrin vardı artık o kapandı.. hayal mahsülü oldun.. bunu kabul et artık..
Benim tek amacım Şerif abiyle tanışmak.. Bilmediğimi öğrenebilmek.. bildiğimide gösterebilmek.. yanlışım varsa düzeltebilmek..
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 17.07.2007 - 15:06 Mesaj konusu:
sheriff demiş ki:
malesf konu yine hoş olmayan,gereksiz yerlere geldi...inşallah Allah kısmet ederse,ağustos ayında isak abiyle beraber somaya ekamba'nın acı kahvesini içmeye gidecez,bizi dostça ağırlayacağına inanıyorum..Bizde isak abiyle ve gelmek isteyen ve bizimde okeyimizi alanlarla beraber gezmiş ve yol yapmış oluruz...
yeter ki gelenler adam olsun,beni bütün izmir geçse üzülmem yeter ki,gittiğimiz yerde bunun makarasını muhabbetini yapalım ve yeni dostlar kazarak oradan ayrılalım,gerisi hikayedir benim için...
biraz daha sakin yazarsak çok iyi olur,böyle topiklerin kitlenmesi canımızın sıkılmasına sebep oluyor,bu yüzden kendi oto kontrolumuzu yapalım,saygılarımla...
benim dostlarıma kapılarım ardına kadar açıktır dostum.herzmn beklerim.acı kahveyle kalmaz olayı daha da büyütürüz rakı balık misali gelin yeter
ben sadece kawas10, ın utanmıyormusun abilerini ayağına çağırmaya muhabbetine üzüldüm.çoluk çombalak değil 37 yaşında adamız sonuçta,büyüğümüzü küçüğümüzü herzmn ayırt etmişimdir şu dakkadan sonrada allah saygımı bozmasın
tekrar diyorum dost dediklerime herzmn tüm kapılarım ve imkanım nekadar elveriyorsa açıktır Knife-Party, zx9 senindir yeterki alayım söz sana verecem _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3890 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 17.07.2007 - 15:07 Mesaj konusu:
gelene gelme demeyız abıler yerızde ıcerızde gezerızde sıkarızda yeterkı dostluk bakı olsun gelen butun dostların basımızın uzerınde yerı var ...cıkarız gazlarız bukemedıgımız bılegıde operız herkes rahat olsun bız ekamba gıbı gıdelım yarısalım felan dıyıp ortalıktan kaybolmayız hehehehe _________________
Tarih: 17.07.2007 - 15:13 Mesaj konusu:
10UR1, yavrum bana gelecekler,kaçarımız kalmadı puahahahahah
ordan da sana geliriz artık senin de kaçarın kalmaz
aklıma gelmişken şu lastiklerinin resmini koysana paradiseeizmir, bu sefer fena gazladık galiba _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
sözlerin için teşekkür ederim ama bir yanlış anlaşılmayı düzeltmem gerekiyor.Benim gaz açtığımı gören insan sayısı 3 veya 4'dür...yani sana nerden haber geldi ,kim söylediyse biraz değil bayağı abartmış.biz motorcular 1'i 3 yapmayı bayılırız..en az 3-4 defa MD gezilerine katıldım,hep en arkadan tın tın anlıyacağın...sana bişey göstermek,öğretmek haddime değildir,burada ki kimseye değildir,Rabbim hepimize uzun yıllar beraber gezmeyi nasip etsin,bu şamataları yıllarca yapalım,saygılarımla..
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2588 Nereden: mykonos,moskova,istanbul
Tarih: 17.07.2007 - 15:18 Mesaj konusu:
arkadaşlar biraz uzak kaldım ortalık karışmış.
joe santana denen arkadaşı namıdeğer bekiri yakınen bilirim mubalasız birkaç kelimede ben yazayım.kendisibirnumaralı çekirgemdir öğretmeni sayılırım .
virajda adam tanımam kendimde dahilkonuşuyorum.
bırakın arka lastiği ön lastiğin çizgisini tebeşirledikten sonra sıfırlamazsa...
istediğin virajda bırakın pegleri botunu asvalt yanığı yapmazsa ben motorumu dileyene hibe ederim.
delikanlı sözüdür söz ağızdan çıkar.
gelelim düzyola makas manyağıdır bilenler bilir alen alper tekniğini ondan daha beter yapar dipgaz onun için sıradandır 299 + ları sever .kimse birbirinin pilotajını bilmeden konuşmasın bence. benim en değerli gazcı sbsy mdir.ve yıllar önce bu sitede yazdığım gibi bekir kardeşim benim mirasçımdır.
r1 in hakkını verir
gözü yumuk gönlüm ferah söyledim altına imzamı atarım.
sonuçolarak bu adam mustafa ve nosscuların çırağıyken kulağı geçmiş biridir.yolun açık olsun bekirim. _________________
hadi yaffrum yii paramı eğledir beni
PERT TEAM,PERT TEAM
Tarih: 17.07.2007 - 15:21 Mesaj konusu:
10UR1, sen sadece klawyede sıkarsın,acaba klawyede sıkarken dizlerin yere değiyormu??????? hayal mahsulü tırt 10ur1,koysana olm şu lastiğinin resmini,kaç gündür söylemekten bıktım sen de yırtmaktan bıkmadın.e yuh diyorum artık sana ben nosscu, 28inde bekliyorum bak ona göre _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
nosscu,
vay noscuların nosscusu kara ninjalı abimiz.
bekir kardeşimizde senden bu övgüleri aldığını ve bunların boş olmadığını biliyorum tebrikler bekir.
Tarih: 17.07.2007 - 15:27 Mesaj konusu:
nosscu,abicim Bekir'i tanımam,bana iltifat etmiş,ben de haddim değil demişim,en ufak bir laf etmem zaten ne büyüğüme ne küçüğüme,ne ustaya ne acemiye,her zaman derim boynuz kulağı geçer,gençler bizi geçecek tabii ki,birbirimizi kırmamak lazım,daha gezip,keyif yapıcaz...bu konuşmalardan sonra korkarım ki herkes biribirine gaz sıkacak,türk milleti olarak herşeyi abartıyoruz,zaten yapmasak şaşardım...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız