Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600rr mı zx6r mı açık ve net bir soru

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600rr mı zx6r mı açık ve net bir soru

600rr mı zx6r mı açık ve net bir soru
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 33, 34, 35  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kawas10
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

joe_santana
Süper Üye
BEKİR GELİRSİN BURAYA SIVARIM SENİ KOSEDEN BAKMA SONRA Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Nereden: İstanbul / And. yakası
Tarih: 2007-07-17, 15:49:13 Mesaj konusu:

kawas10, çok yüksekten uçma istersen Zmoto.. R1 de laf atma sakın ben varken.. ortamı boş buldun sıkıyorsunda sıkıyorsun bakıyorum..
Değil ZX9 ZX10 unla gelsen kaç yazar beee. Ben gözü kara adamım ölümüne sıkarım.. Ya ölürüm ya kazanırım.. Bu işler öle topiklerde geyik yapmaya benzemez.. senin bi devrin vardı artık o kapandı.. hayal mahsülü oldun.. bunu kabul et artık..
Benim tek amacım Şerif abiyle tanışmak.. Bilmediğimi öğrenebilmek.. bildiğimide gösterebilmek.. yanlışım varsa düzeltebilmek..
Başa dön
kawas10 Çevrimdışı kawas10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Knife-Party
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Erbil abi kazanırsam zx9u aman diyim yakma bana ver sen günah günah yakılır mı nimet aaaa bana vercen dimi abi Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
Knife-Party Çevrimdışı Knife-Party Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sheriff demiş ki:
malesf konu yine hoş olmayan,gereksiz yerlere geldi...inşallah Allah kısmet ederse,ağustos ayında isak abiyle beraber somaya ekamba'nın acı kahvesini içmeye gidecez,bizi dostça ağırlayacağına inanıyorum..Bizde isak abiyle ve gelmek isteyen ve bizimde okeyimizi alanlarla beraber gezmiş ve yol yapmış oluruz...
yeter ki gelenler adam olsun,beni bütün izmir geçse üzülmem yeter ki,gittiğimiz yerde bunun makarasını muhabbetini yapalım ve yeni dostlar kazarak oradan ayrılalım,gerisi hikayedir benim için...
biraz daha sakin yazarsak çok iyi olur,böyle topiklerin kitlenmesi canımızın sıkılmasına sebep oluyor,bu yüzden kendi oto kontrolumuzu yapalım,saygılarımla...
benim dostlarıma kapılarım ardına kadar açıktır dostum.herzmn beklerim.acı kahveyle kalmaz olayı daha da büyütürüz rakı balık misali Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum gelin yeter Bravo
ben sadece kawas10, ın utanmıyormusun abilerini ayağına çağırmaya muhabbetine üzüldüm.çoluk çombalak değil 37 yaşında adamız sonuçta,büyüğümüzü küçüğümüzü herzmn ayırt etmişimdir şu dakkadan sonrada allah saygımı bozmasın Bravo Bravo Bravo
tekrar diyorum dost dediklerime herzmn tüm kapılarım ve imkanım nekadar elveriyorsa açıktır Bravo
Knife-Party, zx9 senindir yeterki alayım söz sana verecem Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelene gelme demeyız abıler yerızde ıcerızde gezerızde sıkarızda yeterkı dostluk bakı olsun gelen butun dostların basımızın uzerınde yerı var ...cıkarız gazlarız bukemedıgımız bılegıde operız herkes rahat olsun bız ekamba gıbı gıdelım yarısalım felan dıyıp ortalıktan kaybolmayız hehehehe Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedycrew, selam olsun gökan abim.. saygılar bizden.. Alkışlıyorum
SBSY TEAM
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
paradiseeizmir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, selam olsun bu topik uçmuş nasıl gaz açmak bu Şok oldum
Başa dön
paradiseeizmir Çevrimdışı paradiseeizmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, yavrum bana gelecekler,kaçarımız kalmadı puahahahahah Delirdim Delirdim Delirdim
ordan da sana geliriz artık senin de kaçarın kalmaz Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
aklıma gelmişken şu lastiklerinin resmini koysana Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
paradiseeizmir, bu sefer fena gazladık galiba Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana,
estağfurullah kardeşim.
arada sırada özlüyorum seni arada buraya takılda hasret giderelim.
arayı açmayalım. Gülümsüyorum
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sheriff
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana demiş ki:
....Benim tek amacım Şerif abiyle tanışmak.. Bilmediğimi öğrenebilmek.. bildiğimide gösterebilmek.. yanlışım varsa düzeltebilmek.. Bravo Bravo

sözlerin için teşekkür ederim ama bir yanlış anlaşılmayı düzeltmem gerekiyor.Benim gaz açtığımı gören insan sayısı 3 veya 4'dür...yani sana nerden haber geldi ,kim söylediyse biraz değil bayağı abartmış.biz motorcular 1'i 3 yapmayı bayılırız..en az 3-4 defa MD gezilerine katıldım,hep en arkadan tın tın anlıyacağın...sana bişey göstermek,öğretmek haddime değildir,burada ki kimseye değildir,Rabbim hepimize uzun yıllar beraber gezmeyi nasip etsin,bu şamataları yıllarca yapalım,saygılarımla..
Başa dön
sheriff Çevrimdışı sheriff Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sheriff, Bravo
Başa dön
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, herzaman her yerde sıkarımmmmm bıze fark yapmaz beklerızzzz Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum tırttt erbıll hehehee

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar biraz uzak kaldım ortalık karışmış. Çok gülüyorum

joe santana denen arkadaşı namıdeğer bekiri yakınen bilirim mubalasız birkaç kelimede ben yazayım.kendisibirnumaralı çekirgemdir öğretmeni sayılırım .

virajda adam tanımam kendimde dahilkonuşuyorum.

bırakın arka lastiği ön lastiğin çizgisini tebeşirledikten sonra sıfırlamazsa...

istediğin virajda bırakın pegleri botunu asvalt yanığı yapmazsa ben motorumu dileyene hibe ederim. Bravo
delikanlı sözüdür söz ağızdan çıkar.

gelelim düzyola makas manyağıdır bilenler bilir alen alper tekniğini ondan daha beter yapar dipgaz onun için sıradandır 299 + ları sever .kimse birbirinin pilotajını bilmeden konuşmasın bence.
benim en değerli gazcı sbsy mdir.ve yıllar önce bu sitede yazdığım gibi bekir kardeşim benim mirasçımdır.

r1 in hakkını verir

gözü yumuk gönlüm ferah söyledim altına imzamı atarım.
sonuçolarak bu adam mustafa ve nosscuların çırağıyken kulağı geçmiş biridir.yolun açık olsun bekirim.

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, sen sadece klawyede sıkarsın,acaba klawyede sıkarken dizlerin yere değiyormu??????? hayal mahsulü tırt 10ur1,koysana olm şu lastiğinin resmini,kaç gündür söylemekten bıktım sen de yırtmaktan bıkmadın.e yuh diyorum artık sana ben Beğenmedim Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
nosscu, 28inde bekliyorum bak ona göre Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Bravo
Başa dön
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu,
vay noscuların nosscusu kara ninjalı abimiz.
bekir kardeşimizde senden bu övgüleri aldığını ve bunların boş olmadığını biliyorum tebrikler bekir.

ama merak ettim doğrusu bu gün niye bütün kurtlar kuzu postu giymişler.
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sheriff
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2007 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu,abicim Bekir'i tanımam,bana iltifat etmiş,ben de haddim değil demişim,en ufak bir laf etmem zaten ne büyüğüme ne küçüğüme,ne ustaya ne acemiye,her zaman derim boynuz kulağı geçer,gençler bizi geçecek tabii ki,birbirimizi kırmamak lazım,daha gezip,keyif yapıcaz...bu konuşmalardan sonra korkarım ki herkes biribirine gaz sıkacak,türk milleti olarak herşeyi abartıyoruz,zaten yapmasak şaşardım...
Başa dön
sheriff Çevrimdışı sheriff Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 33, 34, 35  Sonraki
27. sayfa (Toplam 35 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal