Bir altyazı yapmaya gittim ortalık karışmış.
Erbil söz konusu ZX9 98 değil.02 ZX9.O adama telefon açtım anlattım olayı.Minikkuşum başka işin yokmu uğraşma boş işlerle diyip telefonu kapattırdı.Ayrıca aklımdaki şey bilmem nerden nereye değil.400 ve 1000 kalkılır.Ayrıca birşey daha var o beyfendi öyle soma izmir filan gelmez.Ama sana söz bu konuyu yüzyüze konuşacağım o beyfendiyle. Dedimya o zaman konuşuruz.Şu an ne ben nede sen sallamayalım. Yani odur budur geçer mi geçmez mi filan diye...
Bildiğim bir olay var onu anlatayım.Bu beyfendi bir arkadaşa R1 i galeriye koyup sattırdı ve motorculuğu bıraktırdı.R1 ise yeni kasa idi.Yani 07 değil ama 06 ile aynı Hp ye sahip bir makina idi.İşin kısacası şimdi ortada olmayan birşey için sıkmayalım birbirimizi.Bende gaza gelip öyle birşey dedim ama inşallah yüz yüze bir sonuç alabilirim.Ama sonuç aldığımda da geri dönüş olmaz yoksa bana verdirirsin bir 06 R1 parasını beyfendiye...
Neyse bu konuyu sonuç alana dek kapatalım.Maksadımız muhabbetti.Şimdi tatilden dönelimde kardeşlerimle güle oynaya dura sıka bir güzel yol yapmanın hayallerine kapıldım.Yıkmayın ve karıştırmayın hayallerimi.Ayrıca cok sevdiğim izmirli kardeşlerimide göreceğim için acayip mutlu oluyorum.Hele izmirde o BERHAN varya o benim için bir tanedir. Gittiğimizde gülmekten yerlere yatmıştık... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 720 Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu
Tarih: 17.07.2007 - 15:30 Mesaj konusu:
nosscu, offf be yalçın abim beter ettin beni valla.. bunları senden duymak gerçekten onure etti beni.. biz kim kulağı geçmişlik kim abim. o senin takdirin. siz varken ben hep 2 numarayım haddimi bilirim..
Zamanında arkasından gittiğim adamları unutmam yolda önlerine geçmem.. onlarla değil gaz kolu çekmek sidik yarışına bile girmem..
saygılar herzamanki gibi bizden.. _________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
ghostrider_cbr@hotmail.com
SBSY TEAM
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 720 Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu
Tarih: 17.07.2007 - 15:38 Mesaj konusu:
sheriff, estağfirullah Şerif abim biz kim senle sıkmak kim.. biz senden, nosscudan, alenalperden, sadece ders tecrube alırız yanlışlarımızıda düzelttiririz..
nosscu da sana bişey dememiş abim sana bir atıfdada bulunmamış belki yanlış bir anlaşılma olmuş olabilir..
benim amacım seninlede tanışabilmek muhabbet edebilmek bilmediğimizi öğrenmek. saygılar abii..
hep beraber yol yapmak.. _________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
ghostrider_cbr@hotmail.com
SBSY TEAM
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2588 Nereden: mykonos,moskova,istanbul
Tarih: 17.07.2007 - 15:41 Mesaj konusu:
sheriff, valla seni bir iki kez gördüm ve burda yazdıklarından dolayıda sanada hayranım aga.
efendi ve sıkıgazcısın vesselam bunu bu gün değil aylardır bilirim vede söylerim.senle art niyetsiz efendice tanışmak isteriz.
yanlız senin çekirge kaan biraz havalanmış bekirle onu kapıştırmak lazım bakalım çok binenmi yeteneği olanmı kim alıcak bu işi. _________________
hadi yaffrum yii paramı eğledir beni
PERT TEAM,PERT TEAM
Bizim Kaan diyorum ya kesici iptali ile redline gidiyor. Ama güvenmeyende bu kadar redline gitmez heralde. Güvenilir olmasa şimdiye kadar egzantrik zinciri vs. kol mol atmıştı sağa sola. _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2588 Nereden: mykonos,moskova,istanbul
Tarih: 17.07.2007 - 15:46 Mesaj konusu:
DOUBLE_R_750, abim aslan abim ... bana bi tane kol çıkartmış zx10 göstersinler millet yok kol yok bacak çıkartır dediği zx10 karşısında eli ayağını esmekten alamıyo. _________________
hadi yaffrum yii paramı eğledir beni
PERT TEAM,PERT TEAM
Tarih: 17.07.2007 - 15:53 Mesaj konusu:
joe_santana,nosscu,
en istemediğim şey istemeden insanların kalbini kırmaktır,acaba dedim, nosscu oyle şeyler yazınca,bilmeden bir hatamız mı oldu,insanları rencide mi etiim diye...malesef internet mükemmel bir ortam ama insanların yüzyüze bir birine bakarak konuşması çok daha farklı,kötü bir söz öyle bir söylenir ki,karşındakinin hoşuna gider veya tam tersi iyi bir söz öyle bir söylenir ki,küfür gibi olur...ne yazık ki bunu burada verebilmek imkansız...kaan olayına gelince yüzyüze konuştuğunuzla,internette konuştuğunuz kaan malesef çok farklı,(burada yazdıklarının çoğu gırgır)kesinlikle bir yanlış anlaşılma var,en güzeli bunu burada daha fazla deşmemek,saygılarımla...
kawas10,yarın konuşuruz,herhalde gelirim ama bakalım belki çişim de gelebilir gelecek adamlara göre
Tarih: 17.07.2007 - 15:56 Mesaj konusu:
yalcın sen benı kendı cekırgenle karıstırma yazılıyorsun gıbıme gelıyor ayıp sıze yakısmadı !!!
benı ne kadar tanırısın bılmem ama alınırım bu laflara ve dua edın baba olucam yoksa alayınıza GIDER YAPAR kalbınızı kırardım burda eglenıyor sanıyorumdum yanlısmıyım
Aha alemin sıkı adamı trendy, de geldi.Alper sensiz yol gitmem. Zaten ben demek sen sen demek ben değilmidir ki nedir bilmem ki. _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız