Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600rr mı zx6r mı açık ve net bir soru

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600rr mı zx6r mı açık ve net bir soru

600rr mı zx6r mı açık ve net bir soru
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 33, 34, 35  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 17.07.2007 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawas10, eğleniyoruz geyik yapıyoruz kaan baba. sen ciddiye alıyorsun galiba bu laflarınla o çıkıyor ortaya.. maksat muhabbet olsun gülelim eğlenelim.. seninde canını yirim ben.. Bravo
SBSY TEAM
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kawas10
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.07.2007 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serif beni iyi tanımısın nasıl nette ınsanları gaza getırıp eglendıgımı guzel muhabbet tam gaz olmasını sagladıgımı anlamıs

motor bıyana hepımız dostuz bırımız dussek hepımız kosarız

sadece olayları sapıtmayalım Şok oldum
Başa dön
kawas10 Çevrimdışı kawas10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 17.07.2007 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawas10, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
SBSY TEAM
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kawas10
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 17.07.2007 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sagol dostum bu arada yalcın bısey alamıyo benden die yapıyor bunları hepten alamıcak haberı yok Sinirlendim
Başa dön
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 17.07.2007 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sheriff, cidden seni saygıyla ve sevgiyle anıyoruz .

kaanı yıllardır tanırım ve çok değerli biridir benim için .

sanalda dahi olsa ben müsade etmem bizden taraf bir hataya..sana yada başkasına karşı . bu böyle biline seni ve tüm motorcuları seviyoruz.

ayrıca en kısa zamanda senle tanışmak üzere diyorum kal sağlıcakla allah grenajına asvalt yüzü göstermesin kardeşim. Çoook seviyorum Çoook seviyorum

seni anlatan anlatıyor büyük adamsın dedimya fazla söze hacet olmaz.bekirde aylardır senle tanışmak istiyor kaana sorabilirsin.

seni fazlaca övüpte gözden nazardan nasibini almanı istemem .
Göz kırpıyorum

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
trendy
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 17.07.2007 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ishak, dediklerin aynen doğrudur Dil çıkarıyorum
Ama, standart gördüm seni canım Şok oldum
trendy Çevrimdışı trendy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 17.07.2007 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

trendy,
Standart ım zaten.Bişeyim kalmadı ki. Bravo

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
sheriff
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2007 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu,joe_santana,tüm duygularımız karşılıklı..bakın 6 gün oldu motoruma binmedim,en az 4-5 defa başına gittim,çalıştırdım,içime bir his geldi kapattım,gideceğim yerlere arabayla,taksiyle gittim..bunları yazmamın sebebi,motorun üstündeyken herşeyi unutuyorum,ölüm bile vız geliyor yani tamamen farklı bir insan oluyorum ama binmediğim zamanlar hayatı çok seviyorum..motosiklet hayatımızı güzelleştirsin,dostluklarımız yıllarca sürsün ,birbirimizi kırmayalım,benim tek dileğim bu,herkese iyi akşamlar...
Başa dön
sheriff Çevrimdışı sheriff Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2007 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawas10, senine kadar sevdiğimi bilirsin ayrıca asla seni kırmam rencide etmem kardeşim benim.

işi ciddiyetten kurtarmak için ortam biraz yumuşasın diye yazdım yoksa herzaman bende yerin ayrıdır bilirsin ben niye kawacıyım bilirmisin ???

yıllll 2002 yada 2003 tü sanırım senin zx9 vardı benim zxr 400 .sen bana anlata anlata beni kawacı yaptın ogün bu gündür seni dostum bilirim öle iki kelamla kırılmak darılmak yok. Bravo

baba olacağım demişsin bizde ikievlat sahibiyiz ona göre gaz aç ona göre iddialaş kardeşim benim.ciddi ol olma diyen yok......ama bu forumda herkes arkadaşça yazıyor birsen ciddiye almışsın olmamış Beğenmedim

PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 17.07.2007 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alırım bak anahtarlarınızı Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
trendy
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 17.07.2007 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750, 94 MODEL makineyi gözün gibi sakınman, onu hala ayakta tutmak için yaptığın herşey ve dahada ileriye götürüp o makine ile piste girip yarışmam bile yeterli.Ayrıca, istikrarlı kawasaki fanatikliğin içinde sana koca bir aferin( içimden geldi) Bravo
trendy Çevrimdışı trendy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kawas10
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 17.07.2007 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu ALLAH bagıslasın erkek adamsın

ben uzun zamandır ızlerım burayı hıc yazmadım ama kawa sattıgım ıcın degıl sadece genel olarak laf atıldıgı ıcın yazdım yanı bınıcı olarak bunların hepsı japon ıyı yada kotu bı tanesı hındıstanda yapılmıyor hepsı guzel ama bır japon markasına b... atmak bız motor bınıcılerıne yakısmıyor kızdıgım ıcın yazdım ve sakayla karısık takıldım hem eglendık hemde ızlendık hepımız arkadasız bunu bende bılıyorum benı kırmıcagınızı sızı kırmıcagımı bılıyorsanız ne mutlu bana sızı saygıyla operım

bu arada baba olucam bır aksılık olmazsa paylasım bu duygumu dedım
ve tabıkı gazlama hep kontrollu olmalı hepimiz icin

ayrıca ben burda herkeze gıder yaptım saka bı yana herkez gıbı benımde bır gecmısım bır km var ayrıca hocalarım oldu basta turkıye sampıyonu LEVENT CELASUN ondan cok sey ogrendıgımı bılmenızı ısterım ve cogu arkadaslara benımde ogrenıp bılmedıklerı seylerı anlatmaktan ogretmekten zevk aldıgımı cogu kısı bılır

herkezı saygıyla selamlarım
hepınızı sevıyorum ulennnnnn

COK PİS GAZ ACARIM DIKKAT EDINNN Delirdim Delirdim Delirdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2007 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sheriff, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum kaanada söyle.allah analı babalı büyütsün evladını .

birde kaan kardeşim sana sesleniyorum aga ;ben oraya geleyim hele bir bana somurt ozaman ben senin motoru çiziyormuyum çizmiyormuyum gör. Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum

PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
trendy
Moderatör
Moderatör

ekamba, gel vereyim sana anahtarı hiç bişey olmadan erbil(içimden geldi) Dil çıkarıyorum
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.07.2007 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sakalımız yokki lafımız dinlensin...Grup 2.bahar dalmış muhabbete gidiyor..
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 33, 34, 35  Sonraki
29. sayfa (Toplam 35 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal