Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 720 Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu
Tarih: 17.07.2007 - 16:01 Mesaj konusu:
kawas10, eğleniyoruz geyik yapıyoruz kaan baba. sen ciddiye alıyorsun galiba bu laflarınla o çıkıyor ortaya.. maksat muhabbet olsun gülelim eğlenelim.. seninde canını yirim ben.. _________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
ghostrider_cbr@hotmail.com
SBSY TEAM
Tarih: 17.07.2007 - 16:12 Mesaj konusu:
nosscu,joe_santana,tüm duygularımız karşılıklı..bakın 6 gün oldu motoruma binmedim,en az 4-5 defa başına gittim,çalıştırdım,içime bir his geldi kapattım,gideceğim yerlere arabayla,taksiyle gittim..bunları yazmamın sebebi,motorun üstündeyken herşeyi unutuyorum,ölüm bile vız geliyor yani tamamen farklı bir insan oluyorum ama binmediğim zamanlar hayatı çok seviyorum..motosiklet hayatımızı güzelleştirsin,dostluklarımız yıllarca sürsün ,birbirimizi kırmayalım,benim tek dileğim bu,herkese iyi akşamlar...
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2588 Nereden: mykonos,moskova,istanbul
Tarih: 17.07.2007 - 16:14 Mesaj konusu:
kawas10, senine kadar sevdiğimi bilirsin ayrıca asla seni kırmam rencide etmem kardeşim benim.
işi ciddiyetten kurtarmak için ortam biraz yumuşasın diye yazdım yoksa herzaman bende yerin ayrıdır bilirsin ben niye kawacıyım bilirmisin ???
yıllll 2002 yada 2003 tü sanırım senin zx9 vardı benim zxr 400 .sen bana anlata anlata beni kawacı yaptın ogün bu gündür seni dostum bilirim öle iki kelamla kırılmak darılmak yok.
baba olacağım demişsin bizde ikievlat sahibiyiz ona göre gaz aç ona göre iddialaş kardeşim benim.ciddi ol olma diyen yok......ama bu forumda herkes arkadaşça yazıyor birsen ciddiye almışsın olmamış _________________
hadi yaffrum yii paramı eğledir beni
PERT TEAM,PERT TEAM
Tarih: 17.07.2007 - 16:21 Mesaj konusu:
DOUBLE_R_750, 94 MODEL makineyi gözün gibi sakınman, onu hala ayakta tutmak için yaptığın herşey ve dahada ileriye götürüp o makine ile piste girip yarışmam bile yeterli.Ayrıca, istikrarlı kawasaki fanatikliğin içinde sana koca bir aferin( içimden geldi) _________________ Omer Alper Bulamur 0 RH+
dont push the limits.
Tarih: 17.07.2007 - 16:24 Mesaj konusu:
nosscu ALLAH bagıslasın erkek adamsın
ben uzun zamandır ızlerım burayı hıc yazmadım ama kawa sattıgım ıcın degıl sadece genel olarak laf atıldıgı ıcın yazdım yanı bınıcı olarak bunların hepsı japon ıyı yada kotu bı tanesı hındıstanda yapılmıyor hepsı guzel ama bır japon markasına b... atmak bız motor bınıcılerıne yakısmıyor kızdıgım ıcın yazdım ve sakayla karısık takıldım hem eglendık hemde ızlendık hepımız arkadasız bunu bende bılıyorum benı kırmıcagınızı sızı kırmıcagımı bılıyorsanız ne mutlu bana sızı saygıyla operım
bu arada baba olucam bır aksılık olmazsa paylasım bu duygumu dedım
ve tabıkı gazlama hep kontrollu olmalı hepimiz icin
ayrıca ben burda herkeze gıder yaptım saka bı yana herkez gıbı benımde bır gecmısım bır km var ayrıca hocalarım oldu basta turkıye sampıyonu LEVENT CELASUN ondan cok sey ogrendıgımı bılmenızı ısterım ve cogu arkadaslara benımde ogrenıp bılmedıklerı seylerı anlatmaktan ogretmekten zevk aldıgımı cogu kısı bılır
birde kaan kardeşim sana sesleniyorum aga ;ben oraya geleyim hele bir bana somurt ozaman ben senin motoru çiziyormuyum çizmiyormuyum gör. _________________
hadi yaffrum yii paramı eğledir beni
PERT TEAM,PERT TEAM
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız