Tarih: 17.07.2007 - 15:53 Mesaj konusu:
sea, selam bende antalyadayım ,çok geçmiş olsun.Tanıdım seni A2 Motor Mustafanın ordan hatırladım..Bende buralarda görürsem haber veririm..İnşallah bulunur motorun.
sea, fotoğrafını www.imageshack.us'e ya da www.photobucket.com veya www.picturetrail.com gibi sitelere yüklemen gerekiyor. Daha sonra burada, yüklediğin yerdeki linki yazıyorsun. Bana resim ve fotolari mail at olmadı. Ben yükleyim senin mesajına direk.
resmi var ama nasıl ekliyeceğimi bilmiorum... ilginize çok teşekkürler arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim...
Fotoğraf önemli, ekleyelim. İmzamda ki msn adresimi ekleyin, yardımcı olayım. Geçmiş olsun umarım bulunur. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 7720 Nereden: GAVUR İZMİRden
Tarih: 17.07.2007 - 16:35 Mesaj konusu:
sea, inşallah kısa sürede vede hasarsız olarak kavuşursun motoruna geçmiş olsun _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2171 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 17.07.2007 - 16:44 Mesaj konusu:
sea, öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. Allah o motoru çalanların başına gelebilecek en kötü felaketleri getirir inşallah. (AMİN)
Bu arada resim eklemek için yazdıklarımı yapabilirsen motorunun resmini eklersin
1-http://imageshack.us/ Bu siteye giriyorsun
2- Buradan gözat a tıklayıp kendi bilgisayarında resmin nerede olduğuu oraya ekleyeceksin
3- Altında resize image? yazan kutuyu klikliyorsun ve yanındaki resim formatını 640 * 480 formatına getiriyorsun
4- Daha sonra alta Host it! yazan kutuya tıklayıp ikinci sayfaya geçmesini bekliyorsun
5- İkinci sayfada Hotlink for forums (1) adlı bir kutucuğun içinde yazan yazıları sağ klile tıklıyorsun kopyala diyorsun.
6- daha sonra forumda yazdığın kutuya sağ klikle yapıştır diyorsun.
inşallah karışık anlatmamışımdır
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız