Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - topiklerimizin kitlenmesi ,ve... sonuç ne olacak???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

topiklerimizin kitlenmesi ,ve... sonuç ne olacak???

topiklerimizin kitlenmesi ,ve... sonuç ne olacak???
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2007 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geyik yapmadan devam edecegiz diye yanıma geldiler peki dedim ve açtım ama tam gaz geyik olunca astım kilidi ...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 18.07.2007 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1 demiş ki:
alenalper, mustafa abı madem yanlıs yerde bır topık kılıdı astın anladık ...pekı arkadaslar ıstedı dıye tekrar topıgı acmak ne oluyor bunun cevabını ıstıyorum ? ?

işte bende bunu gerçektende çok merak ettim ya zaten İyi fikir İyi fikir İyi fikir
böyle yaptığın an böyle şikayetler geliyor Üzgünüm
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 18.07.2007 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

matrax_83 demiş ki:
Ya ben topic açmamaya karar verdim zaten coktan noscu haklısın abi.Tam böle herkes forumun tadına keyfine varıo ve biri çıkıp iş geyiğe vurdu iyice vip e gidin patt kilit.ya bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ya [b][b]sen git vip e milletin keyfi yerinde sana ne oluyo ya.Kimse kimseden şikayetci değil kendi bizden şikayetci olup kilit vuruyo iyi valla. Sinirlendim
[/b][/b]bu tarz konuşmayı hiç yakıştıramadım..şikayetçi olanların bir kısmı ve önemli bir kısmı zaten artık aramızda değil.. bunuda düşünmek lazım..
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
harikeyn
Üye
Üye

MesajTarih: 18.07.2007 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

destek, sonuna kadar yanındayız
Başa dön
harikeyn Çevrimdışı harikeyn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 18.07.2007 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben anladım abi..
Hepimizin canı sıkılıyor Çok gülüyorum
Havalar sıcak,işler durgun..
ee tek zevkimiz burası ,ve böyle atışmalar olmayınca zevki olmuyor diye düşünüp birbirimizi yiyoruz ...

Yani yazılanlara baktıgımda sanki DÜNYA nın sonu gelmiş..

Bakın benim bile açtıgım topicleri taşıyorlar..
en az 50 defa yanlış yere açtıgım topicleri taşıdılar,hatta bana PM le uyarı bile yaptılar..
Bende özür diledim...

Buna şahit olan vardır..

Forumlarımızın düzeni için çabamız,yoksa kimsenin kişisel GAREZ i degil..
Olmazda,olmamasıda lazım zaten.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 18.07.2007 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaR6 kardeşim haklısın tamam sert oldu biraz ama geyik denen ortam da hadi vip e gidelim geyik yapalım deyip yapılmıyo yani.Orda yakalamış birileri bi yerlerden muhabbeti bi moda girmiş neden bozuyosun ki ya.Bırak bunu yakalıyan adamlar yani bunu başlatan adamlar buna son versin hepsi bunu yapabilecek kapasitede yani.
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2007 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer,
Başkanım haklısınız. fakat bu geyik muhabbeti sayesinde çok değerli insanlar tanıyıp dost buldum. evet şaka yollu birbirimize takılıyoruz ama asla motosiklet konusunun dışına çıkılmıyor.
birbirimize takılırken tekerleğin resmini istiyoruz, video varsa vites atışlarına bakıp şaka yollu takılıyoruz. ama gerçekte vites açışlarındaki devir aralıkları konuşuluyor, lastiğin yatış açısı konuşuluyor.

Bu site sayesinde, bu konuşmalar sayesinde arkadaşlar edindim.
eğer bunlar olmayacaksa.... bilmiyorum.

yada başkanım eğer olay motorun dışında bir geyiğe dönerse (pek dönmüyor)mod. larımız uyarsın bizi konuyu tekrar toparlayalım. ama uyarı olmadan al sana kilit denilince hoş olmuyor.
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 18.07.2007 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarih tekradan ibarettir demişlerde ne demişler görelim.

dd zamanında bülent isimli birhelper vardı nikini hatırlayamadım kusura bakmayın.eskiler bilirler.
neyse bu arkadaş haklı veya haksız bizim alenalperin birkaç yazısını silmişti.

mustafada siteye girmeme kararı almış ve bizlerede haklı gerekçesini anlatmıştı.

aynen şöyle olmuştu birimiz hepimiz hepimiz birimiz için diyerek muhatabı olmadığımız olayda musatafa beyden yana saf tutmuştuk...

gel zaman git zaman sonra siteye girmeyen bizleride arkadaşlığından ötürü girmekten men eden bu arkadaşa allah yürü ya kulum dedi hakkıyla mod oldu sonra admin yetkileriyle donatıldı.

ne acıdırki;zamanında takım arkadaşı olduğum insan şimdi özellikle benim topiklerde aranır olmuş beğenmediği,tastiklemediği hareketleri yapar beni üzer olmuştur...
değişen ney sorarım sizlere
tarih böyle tekerrürden ibaretse.... birgün inanıyorum başka şeylerde olacak inşallah.

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sheriff
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.07.2007 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bahsi geçen topikte benim de hatırı sayılır mesajım olduğu için,bu konuda ki düşüncelerimi yazmak istiyorum.

Topik ilk kitlendiğinde mototal'ın hemen yanında z-moto'daydım,Alenalper'in kilit vurduğunu görünce,hem hatrını sormak hem de sebebini öğrenmek için yanına gittim.Bana topiğn amacından çok uzaklaştığını,bu tür muhabbetlerin yerinin belli olduğunu söyledi.Bende ona haklı olduğunu ama uzun zamandır ilk defa bu tür muhabbetlerin döndüğü bir topikte insanların birbirlerini kırmadığını,anlaşmazlıkları bir başkasının müdahalesine gerek kalmadan çözdüklerini ve bu otokontrol mekanizmasının,başka topiklerde olan sorunları çözme konusunda emsal olabileceğine dair fikirlerimi beyan ettim.Kesinlikle ama kesinlikle rica ,minnet ederek değil,kendisi topiğin son 2-3 sayfasına tekrar baktı,konudan uzaklaşılması durumunda tekrar kitleyeceğini söyleyerek,topiği tekrar açtı...Açtıktan sonra konuştuklarımızı uzun uzun yazmamak için kısaca,konuya geri dönülmesi ve seviyeyi koruma sözü karşılığında,tekrar açtığını yazdı..Tekrar yazıyorum rica dolasıyla değil,sitemiz için iyi olabileceğini düşündüğü için açtı...

Kendisiyle zaten geceye kadar beraberdik,sabah geldiğimde topiği kitlediğini gördüm ve son 3-4 sayfayı okuduğumda ,kitlemesinin normal olduğunu düşündüm..Kesinlikle Nosscu veya bana veya bir başkasına yönelik bir hareket olmadığına adım gibi eminim.Burada Nosscu'nun haklı olduğunu düşündüm şey,kesinlikle sitemizde VIP'ye gitmeden sıkma muhabbeti yapabileceğimiz bir topik olmalı diye düşünüyorum.Bu konu nasıl çözülür bilmiyorum ama sitenin kuralları açık,malesef bir tarafta sorumlulukları olan görevliler,bir yanda sıkma muhabbeti yapsak diye bekleyen bizler...
Başa dön
sheriff Çevrimdışı sheriff Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 18.07.2007 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu, yahu abi bak kendi agzınla söylüyorsun.
"aynen şöyle olmuştu birimiz hepimiz hepimiz birimiz için diyerek muhatabı olmadığımız olayda musatafa beyden yana saf tutmuştuk.."

demişsin..
bende bunu anlamıyorum işte,yani neden iki kişi tartıştıgında digerleri TARAF oluyor..İşte böyle oldugu zaman ister istemez kendinimize antipati yaratırız..
TARAF oldugumuz kişinin tartıştıgı kişiye TARF olanlarla zıt gideriz ..Halbuki konu ne: HİÇBİŞEY

Yahu ne gerek var..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 18.07.2007 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya işte benim demek istediğimde bu sheriff dostum.Yani geyik ha deyince yapılmıyo ki.Ve sırf geyik içinde vip e giden kaç kişi var ya Allah aşkına.İnsanlar geyikle alakasız bi topicte bu muhabbeti atmosferi yakalamışlarsa ve kimse kimseden şikayetci değilse buna engel olmak doğru değil.Benimde sölemek istediğim bu.Şu haklı yada bu haksız meselesi değil zaten.saygılar.
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CrAzYrİdEr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otobandan;)

MesajTarih: 18.07.2007 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kalbim seninle nosscu Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2007 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sheriff,
sizin yazılarınızı ilgi ile en başından okumaktayım. siz bu sitede aktif bir şekilde yazmıyorsunuz. takip ediliyorsunuz Dil çıkarıyorum
fakat dün ilk defa yazı yazdı ve inanılmaz derece fazlaydı.
bu kişilerin bu tür yazışmalara girmesi için elimden geleni yaparım çünkü yazdıkları yazıların yarısı geyik bile olsa yarı bilgi içermekte. demekki sizden bilgiyi geyik muhabbeti yaparak almak gerekiyormuş Göz kırpıyorum
bizde yaparız Başkanımızın izniyle ve motosikletin dışına çıkmadan.

yoksa bunada mı izin yok?
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ali_yildiz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AnGara MD

MesajTarih: 18.07.2007 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali yıldız : noscuu kardeşim haklısın topiclerin kitlenmesi can sıkıcı bi durum bide bu daha önce verilmişti modu var ki oda kıl ediyor beni heralde orda görsek koymayız gerçi bu sebepten dolayı ben topic açmamaya özen gösteriyorum ama kilitlenince insan fena bozuluyo

Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım
Başa dön
ali_yildiz Çevrimdışı ali_yildiz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 18.07.2007 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar geyik olsun tabi ama yerinde olsun,zamanında olsun..
Arada sırada möüsama göstermiyormuyuz YAPMAYIN ALLAH AŞKINA..
Daha geçen gün Ekamba-Nosscu nun açtıgı bir Geiyk topici vardı günlerce kaldı GENEL de..
Ama heryerde olmazki...
Bakın size tüm olayı ÖZET liyim..

GEYİK mesajlar için o kadar çok şikayet alıyoruzki,birçok kişi BURANIN KALİTESİ bozuldu diye sitem ettiğinde ben karşılarına dikiliyorum ve karşı çıkıyorum...
Ama o arkadaşlarımızda hak vermek lazım..Bu mesajlardan rahatsız olan oldugu kadar sevenlerde var...
SİZİN düşünceniz neyse tam tersini düşünen bir o kadar insan oldugunuda unutmayın..
Peki biz ne yapıyoruz?
Olayı dengelemeye çalışıyoruz..
Ne hep geyik,nede hiç geyik...
yani o denge çok önemli..

Haa bide bu iş için VIP forumlarını açtık..
Ordada yazabilirsiniz...
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
4. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal