Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Honda cbr 125 r ve kanuni racer 200...hangisi makûl ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Honda cbr 125 r ve kanuni racer 200...hangisi makûl ?

Honda cbr 125 r ve kanuni racer 200...hangisi makûl ?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kalyoncumotor
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.07.2007 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Fiyat: Kanuni
Sağlamlık: Honda
Kalite: Honda
Max Hız: Honda
Sürüş Keyfi: Honda
Konfor: Honda
Hakimiyet: Honda
Egsoz sesi: Honda
Sonuç: Honda

tamam hepsine ama egzos sesinde KANUNİ RACER
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ucdcan
Üye
Üye

Nereden: çankırı

MesajTarih: 21.07.2007 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2006 CBR 125//2500. km.de ne kadar eder??
sahibi 4250 ytl diyor,4000 ytl'ye düşüyor.

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum
Başa dön
ucdcan Çevrimdışı ucdcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erturkcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR-BORNOVA

MesajTarih: 21.07.2007 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

presto ya baktınmı gs 200 ben cok memnunum 1000 km yı devırdım hem arka frende dısk prestoda kanunıde kmpana fıyatlarıda aynı ıkısının Bravo Bravo Bravo

PRESTO GS 200 35 FE 433
Başa dön
erturkcan Çevrimdışı erturkcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2007 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aman biri çiş biri kaka bı kere cınlı aldık ne oldugunu gorduk bıdaha kımseye tavsıye etmem kardesım cbr daha ıyıdır markası olandan sasma derım Bravo
CrAzYrİdEr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otobandan;)

MesajTarih: 21.07.2007 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gözüm kapalı cıbr derimn em bir çinliyle bir jopan aynı keseye koyulmaz Sinirlendim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 22.07.2007 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr125r Bravo
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
oday
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Maltepe/cadde

MesajTarih: 22.07.2007 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda derim Bravo honda hersey onda Delirdim
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.07.2007 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

twister250 allllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Son Mesajdan 13 dakika sonra eklendi:

tabiki honda senin sordugun soru bir kere yanlıs ama cıbır nie alıyorsun twıster allllllllllllllllllllllllllllllllllll ybr allllll ne bilim ucuz japon allllllllllllgerek yok cıbır aaaa
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: karaman

MesajTarih: 14.08.2007 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nemesis_YD demiş ki:
kanuni racer 200 sinyal flambası fiyatı 5 ytl
honda cbr 125 sinyal lambası fiyatı 135

sonuç olarak honda tabikine Beğenmedim

yuh be kardesim amma salladin yani simdi sen...piyasada birsürü yan sanayi dolasiyor hondanin sinyal lambasii kendimi üretiyor zannediyorsun sen cin maliyla tipatip aynisi;) ...ramzeyin 150 modeli var bi bakin cbr dan farki varmi motor disinda sinyalide ayni deposuda ayni jantlari ayni ee hondaninda biraz ückagidi var bu iste ...bu arada 7.5 ytl sinyaller haberiniz olsun Çok gülüyorum aynalar 5 ytl
Başa dön
rman Çevrimdışı rman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Burkkkay
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: s

MesajTarih: 26.08.2007 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda Cbr e kac Bg ve o tekerlerı degsıtırlıp siyah cam taksak nasıl olur?
Başa dön
Burkkkay Çevrimdışı Burkkkay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 26.08.2007 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr tabikide tartışılmaz bile..
Alıntı:

boşver sıfır almayı 2.el cbr125 al

bencede sıfır hiç alma.satarken zarar edersin..istersen benim cbr satılık msn den ulaş konuşalım..........
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cube
Üye
Üye

Nereden: KIRIKKALE

MesajTarih: 27.08.2007 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede hondadan vazgeçme yeni geçişini bunla yap ikinci el al en mantıklısı daha sora biraz daha büyüğüne bakarsın Bravo
Başa dön
cube Çevrimdışı cube Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
b_a_r_i_s
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 23.09.2007 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence cbr 125 çünkü daha hızlı ve 2. eli daha iyi ama herşey sana bağlı
Başa dön
b_a_r_i_s Çevrimdışı b_a_r_i_s Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN

MesajTarih: 23.09.2007 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda cbr 125 lık al ne demişler ''honda hayat onda'' Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.09.2007 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

banistercaq demiş ki:
Fiyat: Kanuni
Sağlamlık: Honda
Kalite: Honda
Max Hız: Honda
Sürüş Keyfi: Honda
Konfor: Honda
Hakimiyet: Honda
Egsoz sesi: Honda
Sonuç: Honda

Daha iyi açıklanamazdı Göz kırpıyorum
Başa dön
SilverRider Çevrimdışı SilverRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal