Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KONYA MD Alaaddin Tepesi (Çayır Çimen) Fotoları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KONYA MD Alaaddin Tepesi (Çayır Çimen) Fotoları

KONYA MD Alaaddin Tepesi (Çayır Çimen) Fotoları
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 18.07.2007 - 23:35    Mesaj konusu: KONYA MD Alaaddin Tepesi (Çayır Çimen) Fotoları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alaaddin Tepesi
Dümdüz bir arazide kurulu olan Konya 'nın tam ortasında bulunan yığma bir tepedir.
Tamamen yeşillik ve ağaçlık bir alan olup pek çok çay bahçesi ve dinlenme parkı mevcuttur.
Ayrıca tarihi Alaaddin Camii ve Selçuklu Köşkü kalıntısı bu tepe üzerindedir.

Alaaddin Camii
1223 yılında, Alaaddin Keykubat tarafından Selçuklular zamanında yaptırılmış bu tarihi caminin minaresi ve kubbeleri dikkat çeker.
Anadolu Selçuklu camilerinin en iyi örneklerindendir. Düz olan çatısını 41 adet mermer sütun taşır.
Minberi abanoz ağacından, çivi kullanılmadan geçmeli şekilde yapılmıştır. Sultanlar Türbesi, Camii içerisindedir. Çift portallıdır.
Doğu portalinde ince taş işçiliğiyle yapılmış, güneş ışınlarına bağlı olarak görünüp kaybolan bir taçlı kadın silüeti vardır.
Yaz ayları, öğeden önceleri görülebilen bu figür, efsaneye göre cami ustasının kavuşamaması üzerine yüzünü caminin portaline işlediği sevdiği,
Sancakbeyinin güzeller güzeli kızıdır.

Selçuklu Köşkü
Alaaddin Tepesi 'ni çeviren iç kalenin kuzeyindedir. II. Kılıçarslan'a ait olduğu sanılmaktadır.
Zamanla tahrip olan ve yıkılan köşkün bugün için sadece bir duvarı bulunmakta olup,
beton bir şemsiyeyle doğa şartlarından korunmaktadır.

Delirdim Delirdim Delirdim

Buyurun Fotolar İyi seyirler. Gülümsüyorum

Konya Merkezine sıfır bir alanda bir araya geldik. Bravo
İnanın görselliğimiz göz doldurdu bekleneninden daha çok kalabalıktık. Alkışlıyorum
Bekleneninden çok ilgi vardı. Çok eğlendik yine Çoook.. Delirdim
Sanırım Çarşambaları geneleksel hale getireceğiz. Çoook seviyorum

Yorum yapmıyorum. Lütfen kusuruma bakmayın. Fotolar anlatsın. 104 Foto
Bravo

YORUM Sizlerin..
BU BİR KONYA MOTORDELİSİ ORGANİZASYONUDUR. SGOR
Çoook seviyorum

En son SGOR tarafından 19.07.2007 - 09:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Başa dön
SGOR Çevrimdışı SGOR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.07.2007 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oh oh çayır çimenede daldıkyeni tişörtümde harika herkese teşekkürler Bravo
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 18.07.2007 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah muhabbetiniz arttırsınGülümsüyorum güzel kareler Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 18.07.2007 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzl bi akşamdı sgor emegine saglık Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 18.07.2007 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

konya MD de bir değişiklik sezdimm Çok gülüyorum
konya Mdnin gezilerinde ve buluşmalarındaki ilk bayan resimlerini gördüm Gülümsüyorum bi ilerleme var konyada Bravo

yeşilleri de dizmişsiniz inci gibi..
yalınayak çimelik keyfi...
ohh.. yeme de yanında yatt.. Gülümsüyorum

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 18.07.2007 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika fotolar harika bir etkinlik Bravo Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 18.07.2007 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten fotolar mukemmel,makınalar mukemmel,ortam mukemmel,md mukemmel.kısacası md md konya md.yıne supersınız.paylasım ıcın tesekkurler ayrıca aladdın tepesı hakkındakı kısa tarıhı bılgı ıcınde tsk Gülümsüyorum
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Qerazma
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.07.2007 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğlenceli geçtiği anlasılıor zaten su motoruma bi kavuşsam konya md nin bi org katılmayı düşünmüo değilim valla Çok gülüyorum ellerine sağlık kardesim süper bi paylaşım olmuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Qerazma Çevrimdışı Qerazma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zxrbekir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA M.D A RH (+)

MesajTarih: 18.07.2007 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir gündü sgor emegine saglık kardeşim güzel bir gece oldu... Alkışlıyorum Bravo

anicik, hiç gözünden kaçmamış vay be Çok gülüyorum ama bunlar ilk degil.
Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
zxrbekir Çevrimdışı zxrbekir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_DRAGTURK_
Üye
Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 18.07.2007 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha ne olsun kardeşim...

abi akşamları oraları iyi olmaz derler bi şey olmadı dimi Delirdim eheheh
Başa dön
_DRAGTURK_ Çevrimdışı _DRAGTURK_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
candost
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 18.07.2007 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok güzel bir bulusmaydı fotolar super olmus Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Üye
Üye

MesajTarih: 18.07.2007 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gene güzel bir gün olmuş.fot güzel iyi eğlenmişsiniz Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 19.07.2007 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel eğlendik çok güzel bir gündü SGOR, emeğine sağlık Alkışlıyorum inşallah devamı olur ya bencede çarşambaları hep yapalım Delirdim Delirdim Delirdim eeee konya md de bayanlar varmış demi Delirdim Gülümsüyorum Bravo SİZLERİ SEVİYORUM KONYA MD Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum
zxrbekir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA M.D A RH (+)

MesajTarih: 19.07.2007 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

greeneyes_girl, çok güzel bir gündü iyiki vardın.
Başa dön
zxrbekir Çevrimdışı zxrbekir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.07.2007 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hoş yorumlarınızdan ötürü ben çok teşekkür ederim.
Gerçekten çok güzel bir akşamdı..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal