Kayıt: Mar 06, 2006 Mesajlar: 457 Nereden: BALIKESiR GÖNEN
Tarih: 19.07.2007 - 02:01 Mesaj konusu:
konya md atakta bakıyorum çok hızlısınız hep gezi buluşma tebrikler _________________ "ATIN iYiSiNE DORU YiĞiDiN iYiSiNE DELi DERLER."
ismlcrpc@hotmail.com
Bayan arkadaşları gördüm, artık gözüm açık gitmez. Resimler süper olmuş, renklenmiş, şenlenmiş, tam MD'ye yakışır şekilde olmuş valla. Bayan arkadaşlar, katılımlarınızın devamını bekliyoruz. Harikasınız.
devamlı olacağız etkinliklerde gerçekten süper bi geceydi _________________ ÖzGüRlÜk SoNu MeÇhUl BiR FİRARDIR!!!!
SGOR, Maşallah 41 42 43 44 45 kere Maşallah Kankam onlar ne güzel resim öyle süper yaaaaa güzel bi geceydi herkese çok teşekkür ederim Konya Md farkı işte bu dur Saygılarımla _________________
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 19.07.2007 - 07:34 Mesaj konusu:
Rachel demiş ki:
SGOR, ablacım, sen bakma ona, yıkarsan eski haline döner tişört, bazı abiler bööle oluyo, naapıcan işte beş parmağın beşi bir olmuyor. Güle güle kullan
Ablam çok teşekkür ederim. Hediyen çok güzel severek giyeceğimi bilmeni isterim. Abime vermem artık..
adalhan, Ali kardeşim sağol.. Abi bizleride götür dediler bende kıramadım.. _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
sgor um,ahmetim dedem benim ,yine harika bi organızasyon,harıka insanlar.allah nazarden korusun
bizim fotolar yok dedem akşam hepimiz fıçı dibi görme yarışı yaptık ne zaman uyanacaklarda foto koyacaklar allah bilir _________________ BLACK-RED
06 ET 6609
Tarih: 19.07.2007 - 07:42 Mesaj konusu:
citlembik, Teşekkür ederim. Çiğdem kardeşim durmak yok yola devam..
leopoldo, Dedecim teşekkürler. Sağlık olsun bir koyan çıkar inş. Havanız batsın emi fıçı gibi ha.. _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tarih: 19.07.2007 - 07:42 Mesaj konusu:
ya birşey dikkatimi çekti muammerin saçımı gürleşmiş
banamı öyle geliyor
valla bende orda olmak isterdim
allah kaza bela vermesin güzel bir çalışma _________________ japonların ruh katabildikleri tek makina kawadır
Tarih: 19.07.2007 - 07:44 Mesaj konusu:
mesutnergiz, Evet ekdirdi..Pardon gürledi yani..
Ayrıca size çok selamı var.Sizide aramızda görmek isteriz.. _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız