Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ss kullanıcıları lastikleri görelim

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ss kullanıcıları lastikleri görelim

ss kullanıcıları lastikleri görelim
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 54, 55, 56  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2007 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sheriff,
peki o zaman şöyle bişeyler yazayım becerebilirsem,

viraja giriş-frenleme, frenleri bırakıp kontra verdiğiniz kısım, gaz açtığınız bölüm olarak basit şekilde detaya daha sonra girmek kaydı ile adlandırabiliriz sanırım.

virajın ortasında ideal çizginizi yakalamak için vucudunuzu tam olarak kullanmak yerine, bastığınız kontrayı fazlalaştırırsanız önlastik muhtemelen bırakacaktır. ön lastiğiniz bırakmasa bile muhtemelen fazla kontra nedeni ile arka lastiğiniz grip kaybetmeye başlayacaktır.
acaba yanılıyormuyum. ?
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 19.07.2007 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedycrew demiş ki:

gixxa, bulmuş pisti resim koyması kolay tabi. cadde resimleri isteriz pist sayılmaz Delirdim

Yeterki iste cadde resimi sen Çok gülüyorum Çok gülüyorum

k6

96 srad, iki uc hafta evel satdim bunu.

Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 19.07.2007 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

acilen bir yol yapmam lazım Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2007 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO, ne zaman inceledin fotoları. senden de hiç bir şey açmıyor Çok gülüyorum Delirdim

Gixxa, sen bi tanesin.
aslında diğer arkadaşlardanda gelsede biraz yazışsak. ne nedir nasıl oluyor. motoru çok yatırmak makbulmüdür, yoksa dik tutarak mı virajlamak makbundür. özledim bu tür konuları
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 19.07.2007 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedycrew, Dostum, ahk bir turkcem yeterli olsada anatsam ama su gecen iki sayfada cok yanlislar var, anadigim kadariyla, çok isterdim bunlari konusmak ve tartismasini, ama girmiyecen bu tartismaya, tek kafami saliyorum İstemiyorum
Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Darkman-K3
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: xxx

MesajTarih: 19.07.2007 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla bende resim koymak isterdim makinam yok Çok gülüyorum
olsa benmde sizden assa dill yatmiorum ama nasil olutyosaa Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
Darkman-K3 Çevrimdışı Darkman-K3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2007 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gixxa, yaz be dostum. biz türkçeleştiririz.
ama pist teknikleri değil yazılanlar, yani virazjda fren falan yok Dil çıkarıyorum
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.07.2007 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah

En son bekr tarafından 19.07.2007 - 14:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sheriff
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.07.2007 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

son iki sayfada,yorum yapan tek insan benim...Yazımın ilk cümlesinde demişim,yanlışım olabilr,doğrusunu öğretin diye,iddiam yok sadece,bilenlerden öğreniceğiz.

ne demeişim yazımda,arka lastiğin bitmesi iyi bişey ama bununla beraber,deseninin kenarlarida erimesi veya kenarlarının kopması,daha iyi bir fikir verebilir.Belki adam,iyi virajci değil ama bir gün viraja girer,şansa düşmez ama lastiği bitirir.Nasıl ayırt edicez,bu tip ekstra noktalarla daha iyi fikir sahibi olunabilir demişim,varsa yanlışım düzeltin,varsa eksiğim ekleyin...ön lastik demişim,zaten bitirene lafim yok,helal olsun bu adam kesin virajci...ama yaşadığım bir olayı aktarıyım: arkadaşın yaklaşık 15 motor arkasından viraja yattım,normal bir çizgide oldukça hızlıydım...Arkadaş bana göre daha farklı,daha geç frenajla bir çizgi aldı,virajdan çiktiğimizda fark 5 motora inmişti.Arkadaşın ön lastiğinde iz yok ama benimkinde vardı,bu ve benzerlerini çok yaşadım,çünkü motorda en sevdiğim şey viraj ve arkadaşlarımında öyle,bu tip şeyleri hep deneriz...eğer bu arkadaş viraja benim çizgimde girip,öntekerinide bitirir,çıkışta farkı 25 motora çıkarsa zaten sorun yoktu...Peki sorun nerede?Bende bunu soruyorum,çizgisinde mi,vucudunu sarkıtmamasında mı?bu sorunun cevabı tartışılır,ben kendi fikrimi söyledim ama tamammen yanılabilirim,lütfen bilenler düzeltsin...

ön süspansiyon konusunda 1-2 şey söyledim,yanlış anlaşılabilir,isteyenler öhlins'in sitesine bakabilirler,ama genel hatlarıyla söylediklerimde hata yoktur,ingilizce dokumanlarla ispatliyabilirim,ama eksikler olabilir,sonuçta,50 sayfaya yakın dokuman var bende,hepsini 2 cümleye sığdırmaya çalışırken,yanlış ve eksik anlaşılmalara sebep olunabilinir...

bunlar haricinde ekliyeceğim,2-3 yıl önce dünyadaki ülkelerde kunlanılan asfalt kalitesiyle ilgili bir araştırma okumuştum..Avustralya ilk 3'teydi,yani sizin imkanlarınız bizden fazla...Bizler nasıl anadoluda yolu olmayan yerlerdeki motorculardan daha şanslıysak kendimizi geliştirme bakımından,sizlerde bizden daha şanslısınız,bu bilgilerini paylaşın,"bana bir harf öğretenin kölesi olurum" diyorum.yanlışlarımız için özür diler,düzeltenleri unutmayız...tabii bu arada yazdıklarımı yanlış anlayanlara yapıcak bişeyim yok,bazı şeyleri yazmak hakiketen zor ama uzaktan kafa sallamak hele o güzelim asfaltların olduğu yerden,insanın içine buraya gelinde,bi viraj yapın diyesi geliyor malesef...
Başa dön
sheriff Çevrimdışı sheriff Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 19.07.2007 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sheriff demiş ki:

Arka Lastikte iz olmaması tabii ki gerekiyor,iz varsa yorum bile yapmıyorum.İz yoksa ,2 şeye bakıyorum:

1)Lastiğin üstündeki desenlerin iz derinliğine...eğer lastikte iz yok ve ayrıca lastikte ki desenin,köşelerde olan taraflarıda ,lastiğin tam ortasında iz derinliği ile , aynı oranda aşınmışsa veya daha fazla aşınmışsa(makbul olan),bu arkadaş pek tekin olmayabilir..aşağıda benim arka lastiğin sağ tarafı,iz yok,desenlerin köşelere doğru tarafına bakın,orta tarafa göre fazla aşınmış,şehir içinde kunlanılmış ve sadece 2500 km de olan bir motorun böyle olabilmesi için hem virajınızın,hem makasınızın iyi olması lazım

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Abi ozaman ben akşam sana bi ön lastiğin resmini koyayım bi yorum bekliyorum senden...
SBSY TEAM
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sign-on
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GOP

MesajTarih: 19.07.2007 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sheriff("Master PO") abi bana viraj almayı öğretir misiniz? Ama peglerin memelerini kestikten sonraki halleriyle yerde kıvılcım çıkartmayı da öğretin oldu mu? lütfen
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-büyükçekmece-gürpınar

MesajTarih: 19.07.2007 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdi lastiklerini zımparalayan birileri varmıdır acaba Gülümsüyorum ?
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2007 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende yazmakta zorlanıyorum aslında. yani 2 dakikada anlatılacak olay yazıya dökülünce hem çok uzuyor hemde anlamını biraz kaybediyor. ama başka çare yok Göz kırpıyorum

Amortisör olayın ahiç girmiyeceğim, çünkü içinden çıkılmaz bir konu. tamam bütün viraj kabiliyetini etkiliyor ama yazmayla bitmez.

şimdi her virazj için en ideal diyebileceğimiz çizgi varmıdır. yoksa kişilerin sürüş karakterine göre değişirmi. yada biz motosikletimizin amortisör ve lastiklerinden yeteri kadar faydalanabiliyormuyuz.
aslında en iyisi ben bir viraj resmi hazırladım. gülmeyin biraz acemicene oldu ama idare eder herhalde. yada elinde döküman olan arkadaş eklerse sevinirim.

2 adet sürücü var ve ikisininde çizgileri farklı.
ikisininde çizgileri birbirinden farklı.
sizce hangisi doğru. yada doğru olan yokmu.
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 19.07.2007 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çorba da tuzum olsun istedim Dil çıkarıyorum
yalnız beyler dikkatınızı çekerim lastikler yeni değişti ve sadece gece izmirden somaya döndüm 150 km.yeni olduğundan lastiklerin mum olayı pek atraksyon yapmak istemedim.
nedenmi koyuyorum bu resimleri,ilk hallerini ve haftasonu da yol yaptıktan sonra koyup aradaki farkı hepberaber görme açısından.
başta gixxa olmak üzere bikaç kişinin makarasına geleceğim şu an fakat
ilk uzun yoldan sonra yeni koyacağım resimlerdeki farkı görmek dileğiyle diyelim. Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
bu arada sherrif tüm yazdıklarına noktasına kadar katılıyorum dostum Bravo

ön lastik ilk orjinalı,yeteri derecede ip ucu veriyordur umarım.yanaklara kadar olan izden Bravo

Shot with 6233 at 2007-07-19
bu da 150 km yapmış arka lastiklerim. Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

bu arada bol keseden kıtır atanların lastiklerini hala görmüş değilim,onlar kendilerini bilir.
hadi beyler koyun lastiklerinizi Bravo
10ur1 hadi kardeş,bekleniyorsun günlerdir.koy artık Dil çıkarıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum

En son ekamba tarafından 19.07.2007 - 15:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sheriff
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.07.2007 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana,lastikleri ne yaptığını gördüm,sadece Allah nazardan saklasın diyorum,,umarım sağlıklı uzun yıllar binersin...

sign-on,hocam acayip telaşedeyim,işten çıktım,bavul yapıyorum,2 dakikaya çikiyorum,gelince görüşürüz,yazdıklarından motor camiamiza dönüş yaptığını anlıyorum,hadi hayırlısı,apaçilik dersleri sana bedava,bu kıyağımı da unutma...
Başa dön
sheriff Çevrimdışı sheriff Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 54, 55, 56  Sonraki
5. sayfa (Toplam 56 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal