Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MARMOKMU? EMOKMU?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MARMOKMU? EMOKMU?

MARMOKMU? EMOKMU?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
zozik
Üye
Üye

Nereden: istnbul

MesajTarih: 19.07.2007 - 20:23    Mesaj konusu: MARMOKMU? EMOKMU? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoru v festivali seven arkadaşlar ben her iki festivalede gittim her ikisindede stant kurdum malum baskılı t-shırt yapıyoruz (motorculara özel) geçen seneki emok festivali çok iyiydi ama bu sene galiba marmok işi bitirmiş her iki festivale gelen arkadaşlar yanılıyormuyum bence bundaki en büyük etken insanların festivali ve tatili bir arada yapmak istemesi bu acıdan marmok bulunmaz nimet oldu emok sa inanılmaz rüzgarı ve düzensizligi ile akıllarda kaldı artık galiba marmok 1 numara
Başa dön
zozik Çevrimdışı zozik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.07.2007 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zozik, vip de Marmok a katılan pek arkadaşın olduğunu sanmıyorum. Bu topici Mantar Pano' ya aktarıyorum...
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 19.07.2007 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordelisi olarak MARMOK Festivali nin tanıtımlarını yaptık ve sadece bu festivale organize şekilde katılacagımızı bildirdik..
Ve fazlas sayıda MD üyesi MarMok a katılım gösterdi..Hatta Tiyatro oyunumuzu bile sahneledik.
EMOK a gitmedik,onun için yorum yapmak dogru olmaz..
Ama MARMOK u sorarsanız bence çok güzeldi.

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_alp_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 19.07.2007 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MARMOK'a gidemedim ama sunu soyleyebilirim: EMOK benim icin tam bir hayal kirikligi oldu Beğenmedim . Bir gece kalip donduk. Üzgünüm
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 21.07.2007 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ikisine de gittiğim için yazayım; emok çok soğuk olduğu için(kış geceleri bile böyle üşümemiştik) tişört satılamaması normal.
emokta giriş ücreti düşüktü, konseri güzeldi alan çok büyük olduğu için dağınıktı, marmok gibi kaynaşma olmadı. yemekler çok pahalıydı, serçe parmağı kadar şiş 7 ytl.(ekmek arası)
Marmok güzeldi-Emok idare eder... 2005 emok bambaşkaydı ama...
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sacrosanct
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Marmaris / Honda Nx4 Falcon 2005

MesajTarih: 26.08.2007 - 05:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla emok u bilmem ama ben yakınım diye gittim ve ilk gündü gidişim stolga arkadaşın dediği gibi bazı şeyler çok pahalı idi. İlk günmüdür bide öğlen sıcaktanmıdır bilinmez pek az kişi vardı böyle bi kaynaşma yoktu benim pek hoşuma gitmedi. Ama sonraları ne oldu bilemiyorum. Seneye bakalım artık
Sacrosanct Çevrimdışı Sacrosanct Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hdeniz
Üye
Üye

Nereden: bilecik

MesajTarih: 26.08.2007 - 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seneye EMOK için mekan değişikliği şart. Bravo
Başa dön
hdeniz Çevrimdışı hdeniz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
viper22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-YZF-R1

MesajTarih: 02.02.2008 - 01:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2 fastivalede iş dolayısıyla gidemedim ama MARMOK un baya kapsamlı ve iyi olduğunu takip etmiştim...hatta o festivalden dönen bi ss ci arkadaşın hakkın rahmetine kavustuğunu hatırlıyorum.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 19.02.2008 - 03:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Acıkcası su ana dek hicbir organizasyona katılmadım ama 2007 marmok sonrasında datca-aktur da kalma sansım oldu üstelik motorla gitmistim,sahilde güneslenirken kesfettigim mini büfe bardaki personel arkadaslardan cok yogun ve eglenceli gectigine dair bilgiler edindim marmok un.Bu sene kısmet olursa katılacagım, gercekten bu tür bir organizasyonun sahilde üstelik tr de sıralamada en önde yer alan mavi bayraklı bir koyda yapılması mutlaka katılımı her gecen sene artıracaktır ayrıca alt yapı calısmaları da dipten ve derinden devam ediyor umarım keyifli gecer simdilik amacım önce marmok sonra hemen ardından ist.a gecmek kısa süreli de olsa dönüste emok a ugrayıp sonra adana yapmak bakalım hadee hayırlısı...........
Başa dön
neuremencer Çevrimdışı neuremencer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal