havuz havuz havuz abi gelmek isteyenler kesin karar verip sgora bildirsinlerde dedemanı ayarlayalım ona göre gitmişken tam olsun canım şimdiden baglantıyı yapalım cayır cimende yayıldık biraz da konyanın serin sularına atalım kendimizi sgorrrr hadi baba yap şeklini ayarla şu işi
evet canlarım yüzme süyer bi fikir nen olum cengiz ne atıp tutuyorsun sen halen yüzme bilmenki
volki kardeşim bak vücudun gelişmiş ama aklın gelişmemiş o adam seni admin yapamaz öyle bi yetkisi yok bir sürü para vermişin gören seni dalga geçiyor sanıyor artık bu kadar mallık yeter git vücut gücünü kullan paranı kurtar
Kayıt: May 29, 2007 Mesajlar: 390 Nereden: KONYA M.D A RH (+)
Tarih: 19.07.2007 - 23:20 Mesaj konusu:
amanin konya M.D yüzmeye gidiyoruz hadi hayırlısı olsun bakalım ben de gelirim ama yüzme bilmiyorum can kurtaran varmı bizim aramızda _________________ Konya MD zxrbekir
kawasaki ZX9R
Wep www.zxrbekir.tr.gg
ByCompleX, bekir sana yüzme öğretecek olan cengizdir kardeşim en iyi bilen o çünki yabancılardan egitim almış sanada öğretir yalan kelimemi kulanıyorun cengiz
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız