Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Korumaların faydası (Fotoğraf anlatımlı)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Korumaların faydası (Fotoğraf anlatımlı)

Korumaların faydası (Fotoğraf anlatımlı)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
md27
Üye
Üye

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 19.07.2007 - 21:10    Mesaj konusu: Korumaların faydası (Fotoğraf anlatımlı) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçen pazar arkadaşlarla geziye çıkmıştık. Yedi motorcu rüzgarın bizi nereye götürürse gidiyorduk. Süratimiz şehir içi olduğundan 40 km idi. Kaldırımla aram bir metre vardı sanırım. Aynadan arkayı kontrol edip arka ekibe bakıyordum. Sonra nedense kafamı çevirip(arkaya) baktığımda gümmmm. Kendimi kaldırımın üstünde (Allahtan yaya yoktu) sürüklenirken buldum. Bir kez daha korumalar hayatımı kurtarmıştı. Kaskımı takmadan yola çıkmayan birisiyim. üstümde kolu çıkabilen bir rüzgarlık vardı. yani kollarım çıplak idi.Keşke diyorum ama keşkeyle olmuyor Motosiklet montum olsaydı. Bu kazadan sonra taksitle almaya karar verdim. Arkadaşlar motorun şakası yok. Kazasının affı yok. Lütfen korumalarımızı eksik etmeyelim. Fotolarda bana bir şey olmaz diyenlere ibret olsun.

kaskımın hali eğer kaskım olmasaydı kafamda verceği hasarı siz düşünün.

bu dizliğin hali

ve kolumdaki sıyrıklar

Kazasız belasız sürüşler.
Başa dön
md27 Çevrimdışı md27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 19.07.2007 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her zaman full koruma diyoruz. Boşa değil. Her zaman full koruma. Geçmiş olsun. Rütbe almışsın. Allah hepimizi kazadan beladan korusun.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gajiin
Üye
Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 19.07.2007 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun yine kırıksız atlatmana sevindim...
Başa dön
gajiin Çevrimdışı gajiin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
md27
Üye
Üye

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 19.07.2007 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Belki kaskını takmayı ihmal eden arkadaşlar, bu fotolarla inadı kırılıpta hiç değilse kaskını takar. Gerçekten çok önmeli korumalar.
Başa dön
md27 Çevrimdışı md27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zigbog
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: »»»»»»izmiRR««««««

MesajTarih: 19.07.2007 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kolum baya kötü olmuş geçmiş olsun

onur_zigbog@hotmail.com zigbog-@hotmail.com
Başa dön
zigbog Çevrimdışı zigbog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
memomoto
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BOLU/MERKEZ

MesajTarih: 19.07.2007 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle geçmiş olsun.Zaten altındaki motor ne olursa olsun full korumayla binmek lazım.Ama bazı kötü örneklere rastlıyorum arada sırada geçen ereğliye festivale gittiğimde garip bi manzarayla karşılaştım,adamın biri hayabusaya atlet şort binmişti. İstemiyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 19.07.2007 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmiş olsun.her zaman tam koruma Bravo,motor üzerinde kolunda sepet gibi kask taşıyanlara ibret olsun. Beğenmedim
leopoldo şimdi Çevrimiçi leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oktay2058
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 19.07.2007 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun. diyorum ki, bu motosiklet zevkini uzun süre yaşamak isteyen herkes sıcakta olsa tam korumalı binmeli bu alete. birde uzun süre aynaya takılmamalı gözler yoksa 1 saniyede değişen trafiği gözden kaçırabiliriz. allah hepimizi korusun
Başa dön
oktay2058 Çevrimdışı oktay2058 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kardereli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2007 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

korumanın önemi Bravo geçmiş olsun Üzgünüm
Başa dön
kardereli Çevrimdışı kardereli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
egerkagan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.07.2007 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.

Korumalarımızı takmakla ilgili o kadar çok yazıldı çizildi, geçtim sıyrığı kaskı olmadığı veya sadece kaskının bağını bağlamadığı için arkadaşlarımızı kaybettik Üzgünüm

Ama hala görüyorum yollarda, kendi korumasız olduğu gibi arkasında çocuğu o da bir şort bir tişortla gidiyorlar. Çok bilinçlenmemiz lazım, sıcak demeden, 100 metre bi yere gitcem demeden korumalarımızı takmamız lazım. Unutmayalım ki kazalar herhangi bir 100 metrenin içinde oluyor, Allah korusun önünüzdeki 100 metre sizin büyük bir kaza yapacağınız 100 metre ve son 100 metreniz olabilir.
Başa dön
egerkagan Çevrimdışı egerkagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 19.07.2007 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle geçmiş olsun ucuz atlatmışın.Ben önceki motorumda iki kere düştüm.İkiside daha ikinci vitese atar atmaz oldu ve şehir içiydi.Birinde yer ıslaktı kaydım.Diğeri yerler buzluydu önüme ara sokaktan araba fırladı beni görünce durdu ama ben duramadım.Can havliyle ön frene asılınca motor altımdan kaçtı gitti.Sürüklenerek arabaya çarpıp durdu.
Gelelim sonuçlara

Motordaki hasar : sol manyeto kapağı çizildi.Sol gidon kütükleri çizildi.
Bendeki hasar : eldiven dikiş yerinden söküldü montta bir kaç delik ve pantolondun sol dizi açıldı. Vücudda 0 hasar.

Sonuç : O düşmelerden sonra o kıyafetlere vardiğim paralara helal olsun dedim.

Kazasız belasız sürüşler dilerim tüm delilere Gülümsüyorum OK

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Qerazma
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.07.2007 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun dostum çok doru söylüosun Alkışlıyorum geçmiş olsun bu arada allah beterinden saklasın Bravo
Başa dön
Qerazma Çevrimdışı Qerazma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
h_sagra
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ordu

MesajTarih: 19.07.2007 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeş.
tabiki korumalar olmadan olmaz.hiçbişi olmasa insanı güvende hissettiriyor.
Başa dön
h_sagra Çevrimdışı h_sagra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_DRAGTURK_
Üye
Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 19.07.2007 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmiş olsun anam ya...allah büyügünden korusun.
Başa dön
_DRAGTURK_ Çevrimdışı _DRAGTURK_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KORGeneral
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İngiltere-Exeter

MesajTarih: 20.07.2007 - 00:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yazın izmir sıcağında, şehir içinde bi de motorun hararetiyle 50 dereceye çıkan havada, ful koruma giyip de şehir içi dolaşan var mı acaba?Ben bu aralar çok ihmal etmeye başladım çok kıkzıyorum kendime ama tam işkenceye dönüyor. Bir önerisi olan varmı?

Geçmiş olsun dostum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.35 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal