Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD 29 Temmuz Pazar Proğramı (Kuzu çevirme)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD 29 Temmuz Pazar Proğramı (Kuzu çevirme)

Konya MD 29 Temmuz Pazar Proğramı (Kuzu çevirme)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
euler
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 19.07.2007 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İsmail kardeşimin düğünü için oradayız.

RüSTeM BoZKuRT - MaDe iN KaYSeRi A Rh+
Başa dön
euler Çevrimdışı euler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
candost
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 19.07.2007 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir gün olacak insallah.... omer abimize tesekkurler.... allah cok versin abicim.... bizde yiyeyim kuzuları Dil çıkarıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 19.07.2007 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, tanıttığın için tşk Gülümsüyorum fotolar da güzel emeğine sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum
alp_arslan
Üye
Üye

MesajTarih: 19.07.2007 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ömer abi çok karizmatik olmuş harika resimler valla kawayamı bakayım mercedesemi sastım kaldım
Başa dön
alp_arslan Çevrimdışı alp_arslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 19.07.2007 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şu Ömer abi meselesini fazla abartmasak Sinirlendim

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cbrsahin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :::KoNyA MD TeAm:::

MesajTarih: 19.07.2007 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi karizmatik çıkmışsın fotolarda.güzel fotolar.

cbr 125 rr - cbr 600 f - cbr 600 rr-yamaha r1(yanlış oldu) honda hayat ondaa.
Başa dön
cbrsahin Çevrimdışı cbrsahin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.07.2007 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, duymasın böyle dedigini Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.07.2007 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkankurul,
Alıntı:

zxrhalit, rossi virajlarda solunu sağını kolla eğlencede limit olmasın senle viraj yapmak benim için bi onurdur

kardeşimmm benim iple çekiyorum o günü volki viraj viraj viraj bacanekk Delirdim Delirdim Delirdim

ömer abimiiiii krallllll Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum

HaYaBuSa, ahmet capodelcapo, şükrü dai biraz gerçekleri konusmuş
Alıntı:

duymasın böyle dedigini
ruhun bedenini sıkmaya başladı sanırım Delirdim Delirdim Delirdim akıllı ol aklını almasın Göz kırpıyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_DRAGTURK_
Üye
Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 19.07.2007 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi siz hiç boş durmazmısınız yapışık ikiiz kalcaksınız. Göz kırpıyorum herkeze afiyet olsun
Başa dön
_DRAGTURK_ Çevrimdışı _DRAGTURK_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2007 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili ömer kamkamın biz motosikletcilere verdigi maddi ve manevi destekten dolayı teşekkür ederim iyiki varsın ömer kamkam Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
A_C_M_1979
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.07.2007 - 09:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondarslan demiş ki:
ömer abi şimdiden kesene bereket abi
allaaaaaaaaah kuzu yiyoruz
ömer abi öncelikle geçen hafta pazar 'beyşehir' için teşekkürler. sonrada kaymaklı dondurmadan önce yiyeceğimiz kuzular için teşekkürler.... Göz kırpıyorum Delirdim
Başa dön
A_C_M_1979 Çevrimdışı A_C_M_1979 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EGEMEN42
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 20.07.2007 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oh oh ne güzel gelsin kuzular yiyelim Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Konya MD Te@m
Başa dön
EGEMEN42 Çevrimdışı EGEMEN42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 20.07.2007 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oh oh oh
maşallah konya m.d
hadi iyi eğlenceler Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
A_C_M_1979
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.07.2007 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HERKESE SLM
ÖNCELİKLE KENDİMİ TANITAYIM
BEN ERDEM - YENİ ÜYEYİM
42 HG 900 PLAKALI MAVİ ZX9-R'IN SAHİBİYİM.
KONYA M.D. İLE FUAT ABİMİN ARACILIĞIYLA GEÇEN PAZAR BEYŞEHİR GEZİSİNDE TANIŞTIM. HEPSİDE ÇOK İYİ VE GÜZEL İNSANLAR. HEPSİNE BURADAN SLM..!!! FUAT ABİMEDE SELAMLAR.
HER NE KADAR İLK GEZİMİN DÖNÜŞÜNDE MOTORUM BOZULMUŞ VE YOLDA KALMIŞ OLSAMDA GAYET GÜZELDİ. ÖNÜMÜZDEKİ PAZAR DA BEYŞEHİR'E GİDİLECEKMİŞ. KUZU ÇEVİRME YAPILACAKMIŞ.
FUAT ABİ BUNDAN SONRASINI SANA YAZIYORUM AMA ARAMIZDA KALSIN KİMSEYE SÖYLEME TAMAM MI!!
GRUPTA VOLKAN DİYE Bİ ARKADAŞTAN BAHSETTİLER. Bİ OTORUŞTA BİR KUZUYU TEK BAŞINA YİYORMUŞ. BEYŞEHİR'E KUZU YEMEYE GİTMEK İÇİN TOPLANACAĞIMIZ SAATİ O ARKADAŞA ÖĞLEDEN SONRA 13:00 FALAN DERSEN OLMAZ MI? HANİ.. KUZUNUN BİRİNİ KURTARMIŞ OLURUZDA... O AÇIDAN YANİ... Dil çıkarıyorum
Başa dön
A_C_M_1979 Çevrimdışı A_C_M_1979 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2007 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

konya Bozkurt ailesi her bir üyesi tanılıtıyor hehe iyiki varsınız Ömer abimizide tanıdık sende hoş geldin mdye Delirdim
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
5. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal