Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ALKOL konusu !!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ALKOL konusu !!!!

ALKOL konusu !!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 20.07.2007 - 08:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben hıc bır zaman ıcımden gecenı yada soylemek ıstedıgımı ıcımde tutmadım kımseden cekıncemde yok ama sunu belırtmek ısterım HakanDincer, senınde alkollu motora bındıgın oldu ınkar etme Bravo bende alkol alırım bende motora bınerım ama herseyın bı dozajı zıl zurna sarhos olursan tabıkı cok sakıncalı ama benım anlatmak ıstedıgım su herkez alkollu motor kullanmıstır ıllakı kımsede yok ben almamdım almak cok yanlıs gıbısıne laflar etmesın oyle dıyen ınsanlar daha cok ıcen ınsanlar tabıkı hıc almayan arkadaslarımızda var ama bunlarda cok nadır sımdı bana dıl uzatıcaklar bılıyorum sen nasıl konusuyosun dıye ben boylke konusuyorum varsa aksıı ıtıraz eden cıksın ben bıseyler gordum de soyluyorum bos yere konusmam Bravo

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

crazy_81 demiş ki:
ben hıc bır zaman ıcımden gecenı yada soylemek ıstedıgımı ıcımde tutmadım kımseden cekıncemde yok ama sunu belırtmek ısterım HakanDincer, senınde alkollu motora bındıgın oldu ınkar etme Bravo bende alkol alırım bende motora bınerım ama herseyın bı dozajı var zıl zurna sarhos olursan tabıkı cok sakıncalı ama benım anlatmak ıstedıgım su herkez alkollu motor kullanmıstır ıllakı, kımsede yok ben almadım almak cok yanlıs gıbısıne laflar etmesın oyle dıyen ınsanlar daha cok ıcen ınsanlar tabıkı hıc almayan arkadaslarımızda var ama bunlarda cok nadır. sımdı bana dıl uzatıcaklar bılıyorum sen nasıl konusuyosun dıye bende elımde satırla beklıyorum o dıllerı hyaberınız olsun Bravo ben boyle konusuyorum varsa aksıı ıtıraz eden cıksın ben bıseyler gordum de soyluyorum bos yere konusmam Bravo kımsede kımseyı kandırmasın lutfen hersey dojazda bıtıyo adam gıbı ıc adam gıbı yasa Bravo

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

ben hıc bır zaman ıcımden gecenı yada soylemek ıstedıgımı ıcımde tutmadım kımseden cekıncemde yok ama sunu belırtmek ısterım HakanDincer, senınde alkollu motora bındıgın oldu ınkar etme Bravo bende alkol alırım bende motora bınerım ama herseyın bı dozajı var zıl zurna sarhos olursan tabıkı cok sakıncalı ama benım anlatmak ıstedıgım su herkez alkollu motor kullanmıstır ıllakı, kımsede yok ben almadım almak cok yanlıs gıbısıne laflar etmesın oyle dıyen ınsanlar daha cok ıcen ınsanlar tabıkı hıc almayan arkadaslarımızda var ama bunlarda cok nadır. sımdı bana dıl uzatıcaklar bılıyorum sen nasıl konusuyosun dıye bende elımde satırla beklıyorum o dıllerı hyaberınız olsun Bravo ben boyle konusuyorum varsa aksıı ıtıraz eden cıksın ben bıseyler gordum de soyluyorum bos yere konusmam Bravo kımsede kımseyı kandırmasın lutfen hersey dojazda bıtıyo adam gıbı ıc adam gıbı yasa Bravo

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

kendı yazdıgımı duzenleyemıyorum boylede cıns bı olay var Çok gülüyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2007 - 09:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer Başkanımm 10 Numara yasmışsın Gülümsüyorum Her nekadar içki kullanmasamda İçen adam Güzel adamdır yaa

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2007 - 09:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Alkışlıyorum sen söyleyecegini söylemişsin ve üstündeki yükü atmışsın gerisi anlayana artık bu konu ne zaman kapanacak ben bunu bekliyor ama kapanacak gibide degil.
eskiler bilsede her yeni gelen yine bu konuyu acacaktır herkesin düşüncesi motor kullanırken içmeyin bana bişey olmaz 2 bardaktan felan filan diyorlar peki o zaman herkes istedini yapsın ama sen kaza yaptıgında hiç suçu olmayan birisine ne olacak.
bu konular hep acılacak ve bitmez bu topikte söyleyecegini söylemişsin bir daha bu konular acıldımı hiç yorulma derim yada bu linki at anlasınlar.
Birde süperman ucuyor diye ucmaya calısan yok demişsin ama vvar maceracı cocuklar balkondan atlamıslardı yani ucmaya calısan var Göz kırpıyorum
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
endurance
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul/bakyrköy

MesajTarih: 20.07.2007 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar konu içip içmeme meselesi değil,alkollü olarak motosiklet kullanmak buradaki konuşmaların neticesinde motorcu alkol almazsa olmaz gibi netice çıkıyor.bu tamamen kişilerin tercihidir sonuna kadar saygı duymak lazım fakat sitenin içersinde cok genç kardeşlerimizinde olduğunu ve bunlara kötü örnekler olmamayı tercih ederiz
Başa dön
endurance Çevrimdışı endurance Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 20.07.2007 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

endurance, sen bunu once sıtenın onde gelenlerıne ozel olarak soyle onlar bılıyolar kendılerını Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 20.07.2007 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben motorlayken bir küçük bira bile içmem, içene de birşey demem. Herkes yaşını başını almış kişiler, bu konuda kimse kimseye karışamaz bence.
www.sahibinden.com/revit_ultimate_pantalonWQQaXQQ7799865WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
born
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 20.07.2007 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkes istediğini yapmakda özgürdür ama dar dairede yani kendine zarar verebilirsin ama etrafına asla. Bu yüzden ister bir bira iç istersen bir kasa iç ama trafiğe çıkma. Araç trafiğinin hat safhada seyrettiği memleketimizde bir de alkollü araçların neden olduğu kazalar çekilmez kılıyor yolları.
Gelelim md'nin alkolle olan ilişkisne toplantılarda kullanılan alkol miktarını en azından bir veya iki bira ile sınırlandırmalısınız. Hele hele toplu uzun yol gezilerde kesinlikle alkol akla bile getirilmemeli diye düşünüyorum.
Başa dön
born Çevrimdışı born Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 20.07.2007 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet başkanım dogruları söylemişiniz içimizde içenler var yeri zamanı oldugunda bende içerim ama motor binerken asla herkezin kendi fikri kendi kararı saygı duymak lazım ama tabi dogru olan şeylere saygı duyulur ben derimki motor kullanacagında alkol almayalım OK

--ne olursan ol yine gel--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 20.07.2007 - 09:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben alkollü olarak her türlü araç kullanılmasına karşıyım.. bunu en başta kendim için isterim .. kendi canım herkesin canından çok daha önemli.. daha sonra trafikte diger insanların yaşam haklarını düşünürüm.. çok fazla olmuştur akşam dışarı çıkarım bi tane bira diye gecenin sonuna kadar hepsi karışır ortam eğlence derken arabayı veya motoru olduğu yerde bırakır taksiyle dönerim eve.. 10 ytl vermek kimseyi batırmaz.. site içerinsinde kayıtlı olan arkaşlara kötü örnek falan denmiş.. çok alakasız geldi bana.. devlet bile 18 yaştan sonra her bireyi akıllı ve bağımsız ilan ediyor.. siteye üye olan arkadaşlar arasından en küçüğü maksimum 18 yaş civarındadır zaten. yani o özenti dönemlerini geçmiş ve yetişkin olma yolunda ilerlerler. kimsenin elindeki biraya bakıp aaa hadi bende içeyim falanca abide içiyo nasıl olsa diyebilmek için yaş 12 olması lazım.. Allah hepimize akıl fikir vermiş ve kendi aklımızı ve fikrimizi kullanalım diye.. başkasının iç veya içme demesine göre hareket edecek olursak... işimiz var demektir..
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zigbog
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: »»»»»»izmiRR««««««

MesajTarih: 20.07.2007 - 10:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkes içiyoz aslında içme diyemezsin ama buluşmalar alkol bulunmayan yerlerde yapılsa belki biraz önüne geçilebilir ama tabi su var adam sadece motoru buluşmaya gelmek için kullanmıyo evınde de alkol alıp yola cıkar bunun önüne geçilmez tercih meselesi bunu bişi diyemeyiz ama motor kullanırken zaten hele yuksek cclerde yuksek dıkkat gerektırırken bırde alkol alınmaması gerekır, ama ne yazıkki adam bırakın motor kullanmayı tırı surerken surucu kabının bıralarla doldruyo 2 gunluk yola cıkıyo. İstemiyorum

onur_zigbog@hotmail.com zigbog-@hotmail.com
Başa dön
zigbog Çevrimdışı zigbog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Blur
Üye
Üye

MesajTarih: 20.07.2007 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şahsen ben bir toplantıya gitsem bana Alkol almak bu toplantıda yasak diyen olsa "Sana mı kaldı içtiğim yudum?" der yudumumu alırım. İstemeyen içmez isteyen içer. Kim kimin ne yiyip içtiğine nasıl karışabilir? En nihayetinde eğlence ve sohbet amaçlı bir buluşma değil mi? Rahatsız mı olan var bu manzarayı görmekten? Gelmez yada susar. Ama kimse kimseye yediği içtiği konusunda karışamaz. Ayrıca alkol alıyorsan git diyemez kimsenin babasının mekanı değil buluşma yapılan yerler. Bunlar su bulandıran konular bence görüldüğü anda imha edilmeli. Çünkü tonla laf yazılacak, tonla fikir beyan edilecek ama sonuç olmayacak millet gerilecek. Yokedin gitsin.
Başa dön
Blur Çevrimdışı Blur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2007 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Anlatımın çok güzel Alkışlıyorum Alkolün zararlarını 7 den 70 e herkes biliyor o nedenle kimseye alkol içme diyemeyiz. Burda hemfikiriz.
Ancak şöyle de birşey var; Toplum içinde herkes sınırını bilmeli, Eğer sınırını bilmezsse buna ''organizatörler'' tarafından müdahele edilmeli diye düşünüyorum. Çünki herkes alkolü adabıyla içemiyor.
2 Birayla sarhoş olup 3. cü birayı arkadaşının kafasında kırıp, ertesi sabahta ''Sarhoştum Hatırlamıyorum'' diyen insanlar var. ve bunu diyen de bir Müsteşar Gülümsüyorum o nedenle Alkolü içmiş olmak için değil, adabıyla ve tadında içmek lazım.
mrpilot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ

MesajTarih: 20.07.2007 - 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, Her koyun kendi bacağından asılır.Yapacak bir şey yok diye yorumu sonuçlandırıyorsun ama grup gezilerinde de alkol kullananları görüyoruz ve bunlar resimlerde de boy boy gözüküyor peki bu koyun kendi bacağından asılırken diğer koyunlarada zarar vermezmi ? ? Bırakın bireysel olarak neyaparsa yapsınlar Öfkeliyim Öfkeliyim ama en azından toplu gezilerde buna bir yasak getirelim ve çektiğiniz o güzel karelerin içine kaza fotoğrafları İstemiyorum İstemiyorum girmesin.Selametle

a rh (+)
Başa dön
mrpilot Çevrimdışı mrpilot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 20.07.2007 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, HeLiCoPTeRMaN, Düşüncelerime tercüman olmuşsunuz bana söyleyecek hiçbirşey bırakmamışsınız. Aynen katılıyorum. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 20.07.2007 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

azız baskanımın dedıgı gıbı ıcen ınsan guzel ınsan Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Mantar Pano Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
2. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal