Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 5974 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 20.07.2007 - 08:53 Mesaj konusu:
ben hıc bır zaman ıcımden gecenı yada soylemek ıstedıgımı ıcımde tutmadım kımseden cekıncemde yok ama sunu belırtmek ısterım HakanDincer, senınde alkollu motora bındıgın oldu ınkar etme bende alkol alırım bende motora bınerım ama herseyın bı dozajı zıl zurna sarhos olursan tabıkı cok sakıncalı ama benım anlatmak ıstedıgım su herkez alkollu motor kullanmıstır ıllakı kımsede yok ben almamdım almak cok yanlıs gıbısıne laflar etmesın oyle dıyen ınsanlar daha cok ıcen ınsanlar tabıkı hıc almayan arkadaslarımızda var ama bunlarda cok nadır sımdı bana dıl uzatıcaklar bılıyorum sen nasıl konusuyosun dıye ben boylke konusuyorum varsa aksıı ıtıraz eden cıksın ben bıseyler gordum de soyluyorum bos yere konusmam
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
crazy_81 demiş ki:
ben hıc bır zaman ıcımden gecenı yada soylemek ıstedıgımı ıcımde tutmadım kımseden cekıncemde yok ama sunu belırtmek ısterım HakanDincer, senınde alkollu motora bındıgın oldu ınkar etme bende alkol alırım bende motora bınerım ama herseyın bı dozajı var zıl zurna sarhos olursan tabıkı cok sakıncalı ama benım anlatmak ıstedıgım su herkez alkollu motor kullanmıstır ıllakı, kımsede yok ben almadım almak cok yanlıs gıbısıne laflar etmesın oyle dıyen ınsanlar daha cok ıcen ınsanlar tabıkı hıc almayan arkadaslarımızda var ama bunlarda cok nadır. sımdı bana dıl uzatıcaklar bılıyorum sen nasıl konusuyosun dıye bende elımde satırla beklıyorum o dıllerı hyaberınız olsun ben boyle konusuyorum varsa aksıı ıtıraz eden cıksın ben bıseyler gordum de soyluyorum bos yere konusmam kımsede kımseyı kandırmasın lutfen hersey dojazda bıtıyo adam gıbı ıc adam gıbı yasa
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
ben hıc bır zaman ıcımden gecenı yada soylemek ıstedıgımı ıcımde tutmadım kımseden cekıncemde yok ama sunu belırtmek ısterım HakanDincer, senınde alkollu motora bındıgın oldu ınkar etme bende alkol alırım bende motora bınerım ama herseyın bı dozajı var zıl zurna sarhos olursan tabıkı cok sakıncalı ama benım anlatmak ıstedıgım su herkez alkollu motor kullanmıstır ıllakı, kımsede yok ben almadım almak cok yanlıs gıbısıne laflar etmesın oyle dıyen ınsanlar daha cok ıcen ınsanlar tabıkı hıc almayan arkadaslarımızda var ama bunlarda cok nadır. sımdı bana dıl uzatıcaklar bılıyorum sen nasıl konusuyosun dıye bende elımde satırla beklıyorum o dıllerı hyaberınız olsun ben boyle konusuyorum varsa aksıı ıtıraz eden cıksın ben bıseyler gordum de soyluyorum bos yere konusmam kımsede kımseyı kandırmasın lutfen hersey dojazda bıtıyo adam gıbı ıc adam gıbı yasa
Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:
kendı yazdıgımı duzenleyemıyorum boylede cıns bı olay var _________________
HakanDincer Başkanımm 10 Numara yasmışsın Her nekadar içki kullanmasamda İçen adam Güzel adamdır yaa _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
HakanDincer, sen söyleyecegini söylemişsin ve üstündeki yükü atmışsın gerisi anlayana artık bu konu ne zaman kapanacak ben bunu bekliyor ama kapanacak gibide degil.
eskiler bilsede her yeni gelen yine bu konuyu acacaktır herkesin düşüncesi motor kullanırken içmeyin bana bişey olmaz 2 bardaktan felan filan diyorlar peki o zaman herkes istedini yapsın ama sen kaza yaptıgında hiç suçu olmayan birisine ne olacak.
bu konular hep acılacak ve bitmez bu topikte söyleyecegini söylemişsin bir daha bu konular acıldımı hiç yorulma derim yada bu linki at anlasınlar.
Birde süperman ucuyor diye ucmaya calısan yok demişsin ama vvar maceracı cocuklar balkondan atlamıslardı yani ucmaya calısan var
Kayıt: Feb 23, 2005 Mesajlar: 109 Nereden: istanbul/bakyrköy
Tarih: 20.07.2007 - 09:16 Mesaj konusu:
arkadaşlar konu içip içmeme meselesi değil,alkollü olarak motosiklet kullanmak buradaki konuşmaların neticesinde motorcu alkol almazsa olmaz gibi netice çıkıyor.bu tamamen kişilerin tercihidir sonuna kadar saygı duymak lazım fakat sitenin içersinde cok genç kardeşlerimizinde olduğunu ve bunlara kötü örnekler olmamayı tercih ederiz _________________ durdurun dünyayy inecek var !
bmw 1200 gs adventure
34 et 7593
Herkes istediğini yapmakda özgürdür ama dar dairede yani kendine zarar verebilirsin ama etrafına asla. Bu yüzden ister bir bira iç istersen bir kasa iç ama trafiğe çıkma. Araç trafiğinin hat safhada seyrettiği memleketimizde bir de alkollü araçların neden olduğu kazalar çekilmez kılıyor yolları.
Gelelim md'nin alkolle olan ilişkisne toplantılarda kullanılan alkol miktarını en azından bir veya iki bira ile sınırlandırmalısınız. Hele hele toplu uzun yol gezilerde kesinlikle alkol akla bile getirilmemeli diye düşünüyorum.
evet başkanım dogruları söylemişiniz içimizde içenler var yeri zamanı oldugunda bende içerim ama motor binerken asla herkezin kendi fikri kendi kararı saygı duymak lazım ama tabi dogru olan şeylere saygı duyulur ben derimki motor kullanacagında alkol almayalım _________________ --ne olursan ol yine gel--
Tarih: 20.07.2007 - 09:59 Mesaj konusu:
ben alkollü olarak her türlü araç kullanılmasına karşıyım.. bunu en başta kendim için isterim .. kendi canım herkesin canından çok daha önemli.. daha sonra trafikte diger insanların yaşam haklarını düşünürüm.. çok fazla olmuştur akşam dışarı çıkarım bi tane bira diye gecenin sonuna kadar hepsi karışır ortam eğlence derken arabayı veya motoru olduğu yerde bırakır taksiyle dönerim eve.. 10 ytl vermek kimseyi batırmaz.. site içerinsinde kayıtlı olan arkaşlara kötü örnek falan denmiş.. çok alakasız geldi bana.. devlet bile 18 yaştan sonra her bireyi akıllı ve bağımsız ilan ediyor.. siteye üye olan arkadaşlar arasından en küçüğü maksimum 18 yaş civarındadır zaten. yani o özenti dönemlerini geçmiş ve yetişkin olma yolunda ilerlerler. kimsenin elindeki biraya bakıp aaa hadi bende içeyim falanca abide içiyo nasıl olsa diyebilmek için yaş 12 olması lazım.. Allah hepimize akıl fikir vermiş ve kendi aklımızı ve fikrimizi kullanalım diye.. başkasının iç veya içme demesine göre hareket edecek olursak... işimiz var demektir.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Kayıt: Mar 20, 2007 Mesajlar: 683 Nereden: »»»»»»izmiRR««««««
Tarih: 20.07.2007 - 10:01 Mesaj konusu:
herkes içiyoz aslında içme diyemezsin ama buluşmalar alkol bulunmayan yerlerde yapılsa belki biraz önüne geçilebilir ama tabi su var adam sadece motoru buluşmaya gelmek için kullanmıyo evınde de alkol alıp yola cıkar bunun önüne geçilmez tercih meselesi bunu bişi diyemeyiz ama motor kullanırken zaten hele yuksek cclerde yuksek dıkkat gerektırırken bırde alkol alınmaması gerekır, ama ne yazıkki adam bırakın motor kullanmayı tırı surerken surucu kabının bıralarla doldruyo 2 gunluk yola cıkıyo. _________________ onur_zigbog@hotmail.comzigbog-@hotmail.com
Şahsen ben bir toplantıya gitsem bana Alkol almak bu toplantıda yasak diyen olsa "Sana mı kaldı içtiğim yudum?" der yudumumu alırım. İstemeyen içmez isteyen içer. Kim kimin ne yiyip içtiğine nasıl karışabilir? En nihayetinde eğlence ve sohbet amaçlı bir buluşma değil mi? Rahatsız mı olan var bu manzarayı görmekten? Gelmez yada susar. Ama kimse kimseye yediği içtiği konusunda karışamaz. Ayrıca alkol alıyorsan git diyemez kimsenin babasının mekanı değil buluşma yapılan yerler. Bunlar su bulandıran konular bence görüldüğü anda imha edilmeli. Çünkü tonla laf yazılacak, tonla fikir beyan edilecek ama sonuç olmayacak millet gerilecek. Yokedin gitsin.
HakanDincer, Anlatımın çok güzel Alkolün zararlarını 7 den 70 e herkes biliyor o nedenle kimseye alkol içme diyemeyiz. Burda hemfikiriz.
Ancak şöyle de birşey var; Toplum içinde herkes sınırını bilmeli, Eğer sınırını bilmezsse buna ''organizatörler'' tarafından müdahele edilmeli diye düşünüyorum. Çünki herkes alkolü adabıyla içemiyor.
2 Birayla sarhoş olup 3. cü birayı arkadaşının kafasında kırıp, ertesi sabahta ''Sarhoştum Hatırlamıyorum'' diyen insanlar var. ve bunu diyen de bir Müsteşar o nedenle Alkolü içmiş olmak için değil, adabıyla ve tadında içmek lazım. _________________ Dostluğumuz baki..
Kayıt: Jun 23, 2005 Mesajlar: 597 Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ
Tarih: 20.07.2007 - 10:10 Mesaj konusu:
SGOR, Her koyun kendi bacağından asılır.Yapacak bir şey yok diye yorumu sonuçlandırıyorsun ama grup gezilerinde de alkol kullananları görüyoruz ve bunlar resimlerde de boy boy gözüküyor peki bu koyun kendi bacağından asılırken diğer koyunlarada zarar vermezmi Bırakın bireysel olarak neyaparsa yapsınlar ama en azından toplu gezilerde buna bir yasak getirelim ve çektiğiniz o güzel karelerin içine kaza fotoğrafları girmesin.Selametle _________________
a rh (+)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız