Tarih: 20.07.2007 - 10:22 Mesaj konusu:
bu konuda haklısnız ama ne kadarda olsa md nin buluşma etkinliklerinde insanların elinde hep içkisi vaar bununda önüne geçmek zorundayız mademki kask kullanmadan korumalık almadan çıkmayalım diyoruz veya çıkana kızıyoruz ... ozaman bu insanlarıda motosikletin ve motosikletcinin adını kirletmekten kurtalarım ..... (alkollü kaza yapana oh olsun diyorum hatta gebermedimi diye soruyorum ama kendisnin gebermesini bırak başka suçsuz insanlarında günahını alıyolar canından ediyorlar ..işte size terörizm gerek yok dağa çıkmaya ... İNŞALLAH akıllanılarr .yoksa b.k yoluna devammmm..herşey ALLAHIN emiryle kaza yaptı öldü yaav ALLAH sana yasaklamış ozaman içme düzgün şekilde ölüm gelsin sana böyle pislik içinde ölmeee....
-------------
ninja _________________ Hondanın =Abisi
Yamahanın =Kabusu
Suzukinin =Katili
__Efsane _KaWaSaKi__
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1856 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 20.07.2007 - 11:30 Mesaj konusu:
Motosiklet kullanan insan diğerlerinden farklıdır.. Hep özgür olmak ister ve bunun diyetini de herzaman ve her şekilde öder.. Motosikletin imajının kirlenmesi diye birşey yoktur.. Nasıl alkollü kullanma! diyemiyorsak, kasksız, korumasız da kullanma! diyemeyiz.. Motosiklet şöyle kullanılmalıdır... deriz, sonra herkes nasıl kullnacaksa kullanır.. Başkalarının hayatına kast edilmesine gelince, bunu zaten her alanda herkes yapmaktadır.. Mesela, bir ülkenin başına gelenler, kötü idare ederlerse milletin hayatına kast etmiş olurlar.. Motosiklet kullanmak herkesin harcı olan birşey değildir.. Ayrıca akıllı adamın yapacağı iş de değildir.. Aklı olan motosiklet kullanmaz.. Motosiklet kullananlar farklıdır..
Daha eğlenceli insanlardır.. Hayattan daha az korkarlar.. İki değişik cins maymun gibidir bunlar.. Maymundurlar ama farklıdırlar... _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR.... (yeni)
AMA, HONDA DN-01.................... AŞK...
SGOR, Her koyun kendi bacağından asılır.Yapacak bir şey yok diye yorumu sonuçlandırıyorsun ama grup gezilerinde de alkol kullananları görüyoruz ve bunlar resimlerde de boy boy gözüküyor peki bu koyun kendi bacağından asılırken diğer koyunlarada zarar vermezmi Bırakın bireysel olarak neyaparsa yapsınlar ama en azından toplu gezilerde buna bir yasak getirelim ve çektiğiniz o güzel karelerin içine kaza fotoğrafları girmesin.Selametle
Tarih: 20.07.2007 - 13:27 Mesaj konusu:
Bir MD gezisinin alkollü olması düşünülemez. Çünkü ipini koparanın geldiği bir gezide birilerinin ayarı kaçırıp kafayı, motoru ve muhtemelen başkalarını da dağıtması ihtimali yüksektir. Ama benim için problem yok çünkü zaten MD gezilerine katılmıyorum..
Kayıt: Mar 10, 2007 Mesajlar: 1421 Nereden: Büyükçekmece/İstanbul
Tarih: 20.07.2007 - 13:40 Mesaj konusu:
-------RAKI HAKKINDA DÜŞÜNCELERİM--------
Dördüncü kadehten sonra küfürlü müfürlü konuşupta beni sinirlendirince,kafasında tabağı kırmak zorunda kaldım.Tabakta iki köfte(birisinin ucundan biraz yenmiş ),bi dilim beyaz peynir,yarım közlenmiş biber ve iki dilim közlenmiş domates vardı.Hep ziyan oldu...Fakat altıncı dubleden sonra yerden yemeğe başladım...
Rakıya suyu döküp beyaz yaparsın ya...İşte aslında orda Rakı'ya gelinlik giydirmiş gibi olur,adam dediğin onu koynuna yani midesine alır.Alkol kötülüklerin anasıysa,büyük rakıda hanım ağasıdır...Her babayiğit yatağa giremez onla.
Bence Rakı insanın kendine yakışanı giymesidir.Rakı içmeye giderken ceketi kravatı takıp şık gideceksinki,kafan güzel olduğunda,kravatı RAMBO gibi kafaya bağlayıp,ceketide bele takıp göbek atabilesin...BAKINIZ ATALARIMIZ NE GÜZEL SÖYLEMİŞ"YURDUN YOLU YOKUŞTUR,RAKILARI TOKUŞTUR"
KOSA KOSA FIRLADIGIM GiBi"ABi DUR SAKIN iÇME O RAKI SAHTE!" DiYE ELiNE SARILDIM..."BU PORTAKAL SUYU OGLUM"DEDi.BENDE ZATEN RENGiNDEN KILLANMISTIM...BÖYLECE BiR MACERANIN SONUNA DAHA GELMiS OLDUK....öpüjeeeeeeeeeeemmmmmm _________________
Tarih: 20.07.2007 - 13:59 Mesaj konusu: alkol
Merhaba,
Kimseye ahlak zabıtalığı yapmak gibi bir görevimiz ve yetkimizde yok zaten ama yeni yetişenlere telkin babından bunun çirkinliklerini tekrarlayarak yazmakta ben şahsen fayda görüyorum. Bir kere konu alkollü araç kullanmak yani bunun dışında alkol almakla ilgili değil, esasen sıhhatli bir insanın arada bir içki alması doktorlarca da tavsiye edilen bir durum ama zil zurna sarhoş olmak değil olay. Yani içmesini bilende var bilmeyende var. Ya sürüşte sarhoş olarak söndürülen ocaklar, sakat kalan insanlar, kayıp hayatlar. Bir kere koca adam, iyide akıl yaşta değil baştadır Hakan kardeşim. Koca adamsan motora sarhoş neden biniyorsun? Sadece kendi hayatını değil başkalarınında hayatını da riske atıyorsun. Başkaları senin zaafların yüzünden acı çekebilir. Düşünmüyor musun yoksa aldımıyor musun? O zaman senin yaşın başın ne işe yarar?
Herkes kendinden sorumludur. Ama bazı şeylerin medya ve diğer organlarda gündemde tutulması faydalıdır. Yoksa fertlerin birbirleriyle sorun yaşıyabileceği konuşmalara girmesi gerekmiyor. Olması gereken bu tip kişilerin kanun önünde caydırıcı şiddetli cezalara çarptırılmasıdır. Çünkü insan hayatı bu kadar ucuz değildir. Bir çocuk nasıl, nelerle yetiştiriliyor? Kaçınız bunu biliyorsunuz? Kaçınız anne veya babasınız? Okula giderken sarhoş bir sürücünün evladınızı katlettiği haberini alırsanız neler hissedilir biliyor musunuz? Ben çok şükür böyle birşey yaşamadım ama yaşayanı, gördüğümde sebep olan o sarhoş sürücüyü ben katledebilirdim. Lütfen bazı konular çok ciddidir. Nasılki kimse yaralanmasın diye emek verip birşeyler size sunduksa sizde emek verip bu alkollü araç sürüş kötülüğünün önlenmesi için sitenizde caydırıcı yazılara önem veriniz.
Bu yüzden sevgili Hakan kardeşim konuyu pasifize edecek tarzda olan yazını tasvip etmediğimi, bundan dolayı üzüntü duyduğumu bildirmek istiyorum.
Selamlar. _________________ Karanlığa küfür edeceğinize kalkıp bir mum yakın. Konfiçyüs.
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 20.07.2007 - 14:14 Mesaj konusu:
araçla motor olur araba olur,nereye gidersem gideyim ortama göre ayak uydurmaya çalışırım.eğer alkol varsa ortamda limitim 1 birayı asla geçmez.o tek biranın üzerinden en az 2 saat geçmeden de direksyon başına geçmem.haaa bu arada akşam serinliğinden önce de ağzıma tek damla alkol koymam.bu arada 3 birayla kafayı buluyorum çünkü bira mayası fena bozuyor beni
bi insanın kendine yaptığını 100 kişi toplansa bi araya yapamaz.
herkez kendinden sorumludur.
_________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Tarih: 20.07.2007 - 14:21 Mesaj konusu:
adım gibi biliyordum bu topicin böyle olacagını ,zaten bu topici açmama sebep olan sevgili arkadaşımız yazdıklarıma üzüldüğünde aynen şunu söyledim.
"[b]Alperence, tabiki ALKOL konusunda sen yazdıklarında A dan Z ye haklısın ama bende bu forumlarda KORKUNÇ tecrübeliyim..
Senin açtıgın bu topice ben bunları yazmasaydım yarın burası öyle bir karışırdıki kimse çözemezdi..
Çünkü herkes ALKOL alanlar için eleştirecek,kimisi haddini aşıp hakaret edecek ve enson aşamada ALKOLİK ler diye sınıflandırmalar olacaktı..
Bunun yanında ALKOL içenlerde YA ALLAH diyerek olaya dalacak ve SİZENE ,BİZ BİLMİYORMUYUZ diyecekti..
En az sizin bu topic gibi 50 topicle ugraştım ve aynen burda yazdıgım gibi oldu hep..
Yukarda alınganlık gösterdiğiniz mesajımda sanırım 3 kere ALKOL ün kötü oldugunu bende yazdım,çünkü konumum geregi bu mesajı vermek ZORUNDAYIM..
Ama konumuma güvenerek YASAK KARDEŞİM dediğimde bana insanlar
SEN KİMSİN yahu demezlermi..
Bende şu gönül rahatlıgıyla yoluma devam ediyorum..Alkol KÖTÜ diye ben demiştim..
Sizin anlıyacagınız sizin burda ALKOL konusundaki yazdıklarınız kimsenin ALKOL ü bırakmasını saglamıyacagı gibi günlerce polemiklere yol açacak..
Forumlarda ARAMA yaparsanız 10 larca böyle topic görürsünüz ve ben daha ALKOL e tövbe eden görmedim..
Lütfen yazdıklarımı üzerinize alınmayın,siz gayet iyi niyetle yazdınız ama asla bu çözüm olmaz,olmayacak..
Saygılarımı sunarım,ve yazdıklarımı üzerinize alınmamanızı rica ederim..
Zamanında bende sizin gibi ALKOL ün zararlarını anlattıgımda yukarda anlattıgım hikaye gibi birçok şeyle karşılaştım ve dedimki...
Banane yaaa..bu saatten sonra bunu içen adama benmi ögretecem dogruyu..iyisimi sizde böyle yapın.[/b]" _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Abi sen üzerine düşeni yapmıssın, gerisi insanların anlayısına kalmıs artık. ben içerim kimse bana karışamaz diyorsa buyursun icsin görsün e....... _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız