hondarslan, bu fikri öne ben sürdüm o yüzden ben olucam ama sen üzülme diye oylamaya gideriz merak etme.
orucoglu, canım efet ailemizi hepimiz seviyoruz ama bu bizim sevgimiz elimizde degil karsı cıkılması. babana da cok gecmiş olsun senin durumda zor valla.
shadowmania, aynen öyle her tasıtın tehlikesi var araba kazasında mesela pestil oluyorlar ölüm geldikten sonra kafana düşen bir saksıdan bile ölürsün kader işi bu
Tarih: 20.07.2007 - 10:26 Mesaj konusu:
asfalt perisi,
1) Motosiklet kullanıcılarına teşvik kredisi verilecek (geri ödemesiz)
2) Yaz ayları girişinde 3 bin ytl geziye teşvik ödeneği ayrılacak
3) Şehre normal binek araba girmesi yasaklanacak
4) Boy-Kilo yeteneklere göre ilk okuldan itibaren rehber öğretmen danışmalığında çocuğun hangi motosiklete yatkın olduğu saptanacak ve hediye edilecek
5) İlk motorun üzerine alınan her diğer motosiklet vergiden düşülecek _________________ http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
benimde ailem önce karşıydı. ama zamanla alıştılar gerçi gönülleri pek rahat değil ama genede karışmıyolar hatta yarışlara gir diyolar cadde tehlikeli diye asfalt perisi biraz sabredersen onları kızdırmadan herşeyi halledebilirsin birazcık sabır hepsi bu:)
FIRESTARTER, tesekkür ederim zaten susuyorum imkanlarım el verdi an alıcam ben onlar istemesede.
hondarslan,
- tamamen motor sehri olacak
-yollar cirlop gibi olacak.motor dısında hiçbir vasıta olmucak bisiklet bilem at inek hiç biri.
-motor imalıtın biz yapıcaz ve ucuza mal edicez.
-işsiz hiçbir motorcu kalmıcak.
-hafta bir büyük partiler yapılacak.
-geriside ben secilince acıklanacak
Kayıt: Jun 08, 2007 Mesajlar: 984 Nereden: M.S.B. Harita G.K.Lığı Destek Birliği Bilkent/Ankara
Tarih: 20.07.2007 - 10:45 Mesaj konusu:
10 yıl boyunca motorumu peder kıracak kazada yaptım motorda bağlattırdım hala kıracaklar ben gsx-r almayı bile düşünüyorum şu an ama hala motorumu kıracaklar bu ğiş sende biter aile her zaman kırar yada elinden almaya çalışır.... (bence)
sana numara yapıyor olabilirler ama söyle bir şey var insan elindekileri kaybetmeden degerini anlamıyor bence ne işi yak ne kababı blörf de yapıyor olabilir babam yıllarca bana kendi paramla oglumu öldüremem dedi şimdi kendi parasıyla alıyor bi yolunu bul gönlünü al derim gerekirse gerçekden yapılacak bir şey yoksa binme derim zor ama ben ikna edemeseydim binmezdim gidip kredi çekmezdim kafama göre ki benden daha fazla sevdiginide zannetmiyorum neyse işin özeti herzaman ailenle ol derim kaybolup gidersin valla
Tarih: 20.07.2007 - 11:04 Mesaj konusu:
geniş bilgi almak isteyenlere adres veriyorum
motocity honda mahallesi cbr caddesi 954. sok no:929
Honda/Freeblade _________________ http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
hiç de bile ben senden daha cok seviyoum ha imkanım yok alamıyorum ama şuan çıldırıyorum onu da biliyormusun
ama işlerimi yoluma bi koysam hepsi olacak sabrediyorum şimdilik.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız