Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - babam motoru kıracakmış

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

babam motoru kıracakmış

babam motoru kıracakmış
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2007 - 07:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondarslan, bu fikri öne ben sürdüm o yüzden ben olucam ama sen üzülme diye oylamaya gideriz merak etme.
orucoglu, canım efet ailemizi hepimiz seviyoruz ama bu bizim sevgimiz elimizde degil karsı cıkılması. babana da cok gecmiş olsun senin durumda zor valla.
shadowmania, aynen öyle her tasıtın tehlikesi var araba kazasında mesela pestil oluyorlar ölüm geldikten sonra kafana düşen bir saksıdan bile ölürsün kader işi bu
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 20.07.2007 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asfalt perisi, oylayacağız tabi ya olur mu öyle direk cumhurbaşkanlığı

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gulek
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 20.07.2007 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum
Başa dön
gulek Çevrimdışı gulek Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2007 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondarslan, iyi o zaman baslayalım faaliyete ben motor şehri cumhurbaskanı olursam benzin 750 kuruş olacak sen ne yapıcan?
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2007 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asfalt perisi,
1) Motosiklet kullanıcılarına teşvik kredisi verilecek (geri ödemesiz)
2) Yaz ayları girişinde 3 bin ytl geziye teşvik ödeneği ayrılacak
3) Şehre normal binek araba girmesi yasaklanacak
4) Boy-Kilo yeteneklere göre ilk okuldan itibaren rehber öğretmen danışmalığında çocuğun hangi motosiklete yatkın olduğu saptanacak ve hediye edilecek
5) İlk motorun üzerine alınan her diğer motosiklet vergiden düşülecek

Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
FIRESTARTER
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.07.2007 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benimde ailem önce karşıydı. ama zamanla alıştılar gerçi gönülleri pek rahat değil ama genede karışmıyolar hatta yarışlara gir diyolar cadde tehlikeli diye Çok gülüyorum asfalt perisi biraz sabredersen onları kızdırmadan herşeyi halledebilirsin birazcık sabır hepsi bu:)
Başa dön
FIRESTARTER Çevrimdışı FIRESTARTER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2007 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FIRESTARTER, tesekkür ederim zaten susuyorum imkanlarım el verdi an alıcam ben onlar istemesede.
hondarslan,
- tamamen motor sehri olacak
-yollar cirlop gibi olacak.motor dısında hiçbir vasıta olmucak bisiklet bilem at inek hiç biri.
-motor imalıtın biz yapıcaz ve ucuza mal edicez.
-işsiz hiçbir motorcu kalmıcak.
-hafta bir büyük partiler yapılacak.
-geriside ben secilince acıklanacak Delirdim
Başa dön
ezerim
Üye
Üye

Nereden: şşş

MesajTarih: 20.07.2007 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo allah yardımcın olsun nediyelim
Başa dön
ezerim Çevrimdışı ezerim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
FIRESTARTER
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.07.2007 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bütün oylar sana feda olsun:D
Başa dön
FIRESTARTER Çevrimdışı FIRESTARTER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aspire
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: M.S.B. Harita G.K.Lığı Destek Birliği Bilkent/Ankara

MesajTarih: 20.07.2007 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10 yıl boyunca motorumu peder kıracak kazada yaptım motorda bağlattırdım hala kıracaklar ben gsx-r almayı bile düşünüyorum şu an ama hala motorumu kıracaklar bu ğiş sende biter aile her zaman kırar yada elinden almaya çalışır.... (bence)
Başa dön
aspire Çevrimdışı aspire Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2007 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alielere hipnoz yaptırılıp motosiklet sevdirilecek

Başa dön
bartende_RR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.07.2007 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sana numara yapıyor olabilirler ama söyle bir şey var insan elindekileri kaybetmeden degerini anlamıyor Bravo bence ne işi yak ne kababı blörf de yapıyor olabilir babam yıllarca bana kendi paramla oglumu öldüremem dedi şimdi kendi parasıyla alıyor bi yolunu bul gönlünü al derim gerekirse gerçekden yapılacak bir şey yoksa binme derim zor ama ben ikna edemeseydim binmezdim gidip kredi çekmezdim kafama göre ki benden daha fazla sevdiginide zannetmiyorum neyse işin özeti herzaman ailenle ol derim kaybolup gidersin valla
Başa dön
bartende_RR Çevrimdışı bartende_RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 20.07.2007 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oyum size böyle hizmete can kurban
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2007 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geniş bilgi almak isteyenlere adres veriyorum
motocity honda mahallesi cbr caddesi 954. sok no:929
Honda/Freeblade

Başa dön
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2007 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bartende_RR demiş ki:
benden daha fazla sevdiginide zannetmiyorum

hiç de bile ben senden daha cok seviyoum ha imkanım yok alamıyorum ama şuan çıldırıyorum onu da biliyormusun
ama işlerimi yoluma bi koysam hepsi olacak sabrediyorum şimdilik.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
9. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal