Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Orjinal fikirler! Race de eksik bişey varmı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Orjinal fikirler! Race de eksik bişey varmı?

Orjinal fikirler! Race de eksik bişey varmı?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
gulek
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 20.07.2007 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sele altına soğutucu ve depo kapağına artçılar için tutunacak bi dal Gülümsüyorum
Başa dön
gulek Çevrimdışı gulek Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
the_ottoman_zxr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 20.07.2007 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

depo kapağına artçılar için tutunacak bi dal

gulek, budur Alkışlıyorum
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 20.07.2007 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1- Otomatik çıkan levye (GİTT' teki gibi Gülümsüyorum )
2- Artçı koltuğu arkaya doğru meyilli yada düz olsa daha güzel olurdu, insan oturur oturmaz öne doğru kayıyor çünkü.
3- Standart gidon amortisörü...
alperhas
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 20.07.2007 - 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sıcak havalar için bi buz dolabı olsa kötü olmaz
Başa dön
alperhas Çevrimdışı alperhas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 20.07.2007 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim aklıma bir şey geldi İyi fikir
Bugatti Veyron'un lastikleri çok özel.Pax diye adlandırılıyor.Michelin özel yapımı.Patlamıyor bu lastik.Bizim motorlardada olsa ne iyi olur.Allah muhafaza hiç olmadı ama bir arkadaşımın başına gelmişti 200 üzeri bir hızda lastiği patladı.Ani hava boşalması tüm dengesini altüst etti.Önümde yalpalamaya başladı.Korkudan debriyajı sıkmış durana kadar öyle gitmişti.Ya 280-290 civarında patlasa.Düşüncesi bile korkunç Bravo
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
balkar
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: eğirdir-trabzon-antalya

MesajTarih: 20.07.2007 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte o panik anı çok kötü allah korusun korkudan debriyajı sıkmak çok kötü sonuçlar doğurabilecek bir hareket bende yapmaktan çok korkarım Şok oldum Üzgünüm
Başa dön
balkar Çevrimdışı balkar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.07.2007 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Sele altına soğutucu ve depo kapağına artçılar için tutunacak bi dal

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
ayrıca 96-97 model motorlara has benim motorumda cep telefonu bataryası şarzı için çakmaklık var... Gülümsüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
YASQ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 20.07.2007 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence Race motorlarda yapılması gerekn tek şey "FİYATTA İNDİRİM"
Başa dön
YASQ Çevrimdışı YASQ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 20.07.2007 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence kask takma uyarı sistemi olsun...arabaalrdaki emniyet kemer uyarısı gibi...
bide sesi cırtlak gibi olsun kask takana kadar da kapatılamasın.....
belki bu işe yarar kask takmamız için İstemiyorum
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Kal-El
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Angara-Gonya

MesajTarih: 20.07.2007 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkankurul demiş ki:
NiGhTeXpReSs, konu yanlış yere açılmış taşıyorum....
Neyse sen yabancı değilsin dursun şimdilik.
Kardeşim;
1-)Radar sensörü
2-)Otomatik plaka saklayıcı
3-)Bilinçsiz otomobil sürücülerini, bilinçlendirmek için; ön tarafta bilyalar atan bi silah fena olmaz Dil çıkarıyorum

Valla çok iyi olur be yaf en orjinali bu ama bide kanunda serbest olsa ne iyi olur bilya değil de elektrik şoku falan verse yani süper olur bence. Vercen coşkuyu önüne kıran itlik yapan sürücülere Gülümsüyorum
Su yerine bi angara md li olarak bira saklanabilen(buz gibi soğuk) bi yer fena olmazdı Delirdim Çok gülüyorum
Başa dön
Kal-El Çevrimdışı Kal-El Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VaLeRosSi
Üye
Üye

Nereden: DiY@®B@kı®

MesajTarih: 20.07.2007 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1- görünmez bagaj

2- motoru hiçe sayan arabalara bi düğme olsa bassan ona küfür atsa Delirdim

3- motor 299 yerine 399 bassa Dil çıkarıyorum

bide bi arkadaşın dediği gibi otomatik plaka saklayıcı süper olurdu...
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 20.07.2007 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Önde döner tip çok namlulu, Gatling tipi bir otomatik tüfek olsa çok işime yarardı.

Delirdim
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 20.07.2007 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

trafik polisinin radar sinyalini aldığında,poponun altından seni ikaz edicek bir iğne ucu.
leopoldo şimdi Çevrimiçi leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
KORGeneral
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İngiltere-Exeter

MesajTarih: 20.07.2007 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leopoldo demiş ki:
trafik polisinin radar sinyalini aldığında,poponun altından seni ikaz edicek bir iğne ucu.
Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Depo üstünde artçı için tutunacak bişeyler de cok iyi olurdu cidden,ama görünmez bagaj en önemlisiii
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 20.07.2007 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YASQ demiş ki:
Bence Race motorlarda yapılması gerekn tek şey "FİYATTA İNDİRİM"

iste bukadar Alkışlıyorum

Geri denilenlerini hepsi var, ya fabrikadan cikis, ya sonradan alip takma olarak.

Depo yeine bagaj ? her halde Turkiyeye Suzuki Across 250lik gelmiyor, bunlara biz bagajli motor deriz, benzin deposu kuyrugunda, yani arka tarafda, depo olan yer ayni bagaj gibi aciliyor, ama belli bile degil

--->burayi tiklayin resimleri için<----

Benzin deposunda tutulacak yerde var, her motora takilir, depoya hic bir hasar etmeden yapisiyor, --->buda resimi<---

obur saydiklariniz, tabi silah montali hariç hepside var ama kim ugrasak bulup resimi eklemeye. Çok gülüyorum

Arkadasin dedigi gibi bir fiyatlar dusse yeter Alkışlıyorum
Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal