Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - T.T.Arif bugün lig tv çekimlerinde (düştüm)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

T.T.Arif bugün lig tv çekimlerinde (düştüm)

T.T.Arif bugün lig tv çekimlerinde (düştüm)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 01.02.2005 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi geçmiş olsun, sağlık yerindeyse sorun yok Dil çıkarıyorum
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
turkx
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.02.2005 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun arif abi Üzgünüm
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 01.02.2005 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Arif kask takmıyor diye kızıp, resmini kaldırıyoruz.
Ancak yine Aynı Arif akşam televizyonda gösterisi olacak arkadaşlar izleyin diyede telkinde bulunuyoruz. Televizyon çekimleri sırasında acaba kask takmışmıydı. Şayet takmamışsa TV seyredin diye davetiye çıkarmanın anlamı kayboluyor. Burada en azından bizler görüyoruz. Ancak TV de milyonlar izliyor. Onun için biraz daha yapıcı olmakta fayda var. Kaldı ki bu kişi Arif. Camiamızda bu tür kaç tane arkadaş var. Bu gün kırıldığını söylüyor yarın çekip giderse

Auslander ile bu konuyla ilgili konuştum,bende resmin burda yer almasında hiç bir sakınca görmedim,çünkü bahsi geçen resimde Arif'in resmini çeken muhabir bile daha hızlı yürüyor...
Bizim kask takılı olmasını istediğimiz fotolar risk altında olan,ve tehlikeli gösteriler içindir..Oysaki bu fotografta böyle bişey yok ve fotografı en kısa zamanda geri koyacagız..Sanırım bir degerlendirme hatasını düşmüş Auslander arkadaşımız..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.02.2005 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Buyrun benim :evil:

Ben resimleri sildikten sonra silme nedenimi :

Alıntı:

MD yönetimi olarak son aldığımız kararlardan sonra, hedeflediğimiz ve imrenilen motorculuk felsefesine aykırı düşebilecek : topic - resim - mesaj vb.., algısal olarak yanlış anlaşılabilecek başlıkları mümkün olduğunca sansürlemeye çalışıyoruz.

Gözümüzden kaçan sancılar olabilir.
Duyarlı üyelerimiz bizleri bu konuda uyardığında, hemen gerekli önlemleri alıyoruz.

Üyelerimizin her fikri bizler için önemlidir. Olumlu - olumsuz tenkitlere her zaman açığız.

Anlayışınız için tekrar teşekkür ederiz.

Saygılar ...

Olarak açıklamıştım.

Fakat durum benim o anki teşhisimden biraz farklı çıktı.

Değerlendirme hatası değil - iş kazası diyelim :P

Arif babaya tekrar geçmiş olsunlarımızı iletir, durum konusunda anlayışına teşekkür ederiz.
kawazafer
Üye
Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 01.02.2005 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsun senın ölün yeter
Başa dön
kawazafer Çevrimdışı kawazafer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
1000f
Üye
Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 01.02.2005 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaza yapmayan kabiliyetini limitlerinde kullanmıyor demektır. limitlerde dolaşan insan elbette kaza yapacak.ne schummer ne valentino rossi. kaza yapmayan yok. geçmiş olsun
komser tarık
(sinop drag yarışlarında rr 900 bloğu patlatan)
Başa dön
1000f Çevrimdışı 1000f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
T_E_O
Üye
Üye

Nereden: ANK.

MesajTarih: 01.02.2005 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
Fakat durum benim o anki teşhisimden biraz farklı çıktı.

Değerlendirme hatası değil - iş kazası diyelim
? ? ?
Başa dön
T_E_O Çevrimdışı T_E_O Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tektekerarif
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ALANYA

MesajTarih: 01.02.2005 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

M.D. yönetimi moderator lerimiz resim silme konusunu tekrar gözden geçirip konuyu düzeltmelerine oldukça sevindim Dil çıkarıyorum
sahiden böylede olması gerekiyordu teşekkür ediyorum M.D.yönetim kuruluna Dil çıkarıyorum
bana burda resimlerin silinmesinde destek veren en başta T-E-O ya (SEDAT,a) Easyrider-2t ye ve konuyu MD kurulunda tekrar düzelmesini sağlayan HAKAN R1 e ayrıca teşekkür ediyorum Dil çıkarıyorum
(kawazafer) mesajın OK gibi geldi sağolasın Çok gülüyorum
( 1oooF ) Komser tarık ya ben seni hatırlamazmıyım :md: sinopta ufak bir gurupla beni gezdirirken honda900RR motorunun biloğu patlamıştı Üzgünüm
seni bu sitede gördüğüme sevindim Dil çıkarıyorum
yakışıklı alçak gönüllü motorcuların çok sevdiği kastomonuda her motorcunun yardımına koşan genç bir komserimiz.herkez tanısın dimi ama Çok gülüyorum
Seda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 01.02.2005 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Seni bilen biliyor abi. Motoru da bilen düşmeyi anlıyordur. Allah daha beterinden saklasın. Geçmiş olsun...
Başa dön
Seda Çevrimdışı Seda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
triplexXx
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BARTIN

MesajTarih: 01.02.2005 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[quote]
Alıntı:

sino demişki;
Nazar boncugu bildigin bir cam parcasidir !!! Bir ise yaramaz..Büyük bir batil inanc.....

Yaradana dua etmek ve nazari tutacak olanin "masaallah"demesi daha tesirlidir!!

sino abiy vallahi alkıslıyorum abi tam demek istediğimi anlatmışsın...
helal sana.işte bu yüzden adamımsın(adamınım) abim yaw...allah razı olsun....
haaa bu arada arif abi cok cok gecmis olsun...abi karizma sende doğuştan var nasıl gitsin..takma kafanı....kazasız belasiz,nazarsız bedduasız sürüşler... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

abiler kusura bakmayın hepsini alıntı gibi yaptım eee yeniyiz olur böyle şeyler dimi... 8) 8) 8) 8) :oops: :oops: Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum ...

baştan ilk iki satır arif abinin. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

24 mart 1987

Başa dön
triplexXx Çevrimdışı triplexXx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 01.02.2005 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tektekerarif,
Alıntı:

M.D. yönetimi moderator lerimiz resim silme konusunu tekrar gözden geçirip konuyu düzeltmelerine oldukça sevindim
sahiden böylede olması gerekiyordu teşekkür ediyorum M.D.yönetim kuruluna
bana burda resimlerin silinmesinde destek veren en başta T-E-O ya (SEDAT,a) Easyrider-2t ye ve konuyu MD kurulunda tekrar düzelmesini sağlayan HAKAN R1 e ayrıca teşekkür ediyorum
ama

Auslanderında dediği gibi ufak bir iş kazası olmuş Arif abi ;-), yoksa
sana özel yapılmış bir hareket değil. MD olarak seni seviyor ve yaptıklarını
taktirle izliyoruz. Özelikle MD yönetimi olarak seni destekliyor ve başarılarının devamını diliyoruz Dil çıkarıyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PHAETONW12
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.02.2005 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun abim
PHAETONW12 Çevrimdışı PHAETONW12 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ALPASLAN16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 01.02.2005 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun arif abii Üzgünüm

Başa dön
ALPASLAN16 Çevrimdışı ALPASLAN16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kirli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir / ye?ilyurt

MesajTarih: 01.02.2005 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arif abimiz gelmiş geçmiş olsun :evil:
T_E_O
Üye
Üye

Nereden: ANK.

MesajTarih: 01.02.2005 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resim konusunda olması gereken buydu Dil çıkarıyorum

Arif bey size de tekrar geçmiş olsun
Başa dön
T_E_O Çevrimdışı T_E_O Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
4. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal