Tarih: 01.02.2005 - 19:01 Mesaj konusu:
Alıntı:
Arif kask takmıyor diye kızıp, resmini kaldırıyoruz.
Ancak yine Aynı Arif akşam televizyonda gösterisi olacak arkadaşlar izleyin diyede telkinde bulunuyoruz. Televizyon çekimleri sırasında acaba kask takmışmıydı. Şayet takmamışsa TV seyredin diye davetiye çıkarmanın anlamı kayboluyor. Burada en azından bizler görüyoruz. Ancak TV de milyonlar izliyor. Onun için biraz daha yapıcı olmakta fayda var. Kaldı ki bu kişi Arif. Camiamızda bu tür kaç tane arkadaş var. Bu gün kırıldığını söylüyor yarın çekip giderse
Auslander ile bu konuyla ilgili konuştum,bende resmin burda yer almasında hiç bir sakınca görmedim,çünkü bahsi geçen resimde Arif'in resmini çeken muhabir bile daha hızlı yürüyor...
Bizim kask takılı olmasını istediğimiz fotolar risk altında olan,ve tehlikeli gösteriler içindir..Oysaki bu fotografta böyle bişey yok ve fotografı en kısa zamanda geri koyacagız..Sanırım bir degerlendirme hatasını düşmüş Auslander arkadaşımız.. _________________
Tarih: 01.02.2005 - 19:14 Mesaj konusu:
Buyrun benim :evil:
Ben resimleri sildikten sonra silme nedenimi :
Alıntı:
MD yönetimi olarak son aldığımız kararlardan sonra, hedeflediğimiz ve imrenilen motorculuk felsefesine aykırı düşebilecek : topic - resim - mesaj vb.., algısal olarak yanlış anlaşılabilecek başlıkları mümkün olduğunca sansürlemeye çalışıyoruz.
Gözümüzden kaçan sancılar olabilir.
Duyarlı üyelerimiz bizleri bu konuda uyardığında, hemen gerekli önlemleri alıyoruz.
Üyelerimizin her fikri bizler için önemlidir. Olumlu - olumsuz tenkitlere her zaman açığız.
Anlayışınız için tekrar teşekkür ederiz.
Saygılar ...
Olarak açıklamıştım.
Fakat durum benim o anki teşhisimden biraz farklı çıktı.
Değerlendirme hatası değil - iş kazası diyelim :P
Arif babaya tekrar geçmiş olsunlarımızı iletir, durum konusunda anlayışına teşekkür ederiz. _________________ A U S L A N D E R
M.D. yönetimi moderator lerimiz resim silme konusunu tekrar gözden geçirip konuyu düzeltmelerine oldukça sevindim
sahiden böylede olması gerekiyordu teşekkür ediyorum M.D.yönetim kuruluna
bana burda resimlerin silinmesinde destek veren en başta T-E-O ya (SEDAT,a) Easyrider-2t ye ve konuyu MD kurulunda tekrar düzelmesini sağlayan HAKAN R1 e ayrıca teşekkür ediyorum
(kawazafer) mesajın OK gibi geldi sağolasın
( 1oooF ) Komser tarık ya ben seni hatırlamazmıyım :md: sinopta ufak bir gurupla beni gezdirirken honda900RR motorunun biloğu patlamıştı
seni bu sitede gördüğüme sevindim
yakışıklı alçak gönüllü motorcuların çok sevdiği kastomonuda her motorcunun yardımına koşan genç bir komserimiz.herkez tanısın dimi ama _________________ GÜZEL ANILARIMIN VAZGEÇİLMEZ ORTAĞI (Tek Teker)dir.
sino demişki;
Nazar boncugu bildigin bir cam parcasidir !!! Bir ise yaramaz..Büyük bir batil inanc.....
Yaradana dua etmek ve nazari tutacak olanin "masaallah"demesi daha tesirlidir!!
sino abiy vallahi alkıslıyorum abi tam demek istediğimi anlatmışsın...
helal sana.işte bu yüzden adamımsın(adamınım) abim yaw...allah razı olsun....
haaa bu arada arif abi cok cok gecmis olsun...abi karizma sende doğuştan var nasıl gitsin..takma kafanı....kazasız belasiz,nazarsız bedduasız sürüşler...
abiler kusura bakmayın hepsini alıntı gibi yaptım eee yeniyiz olur böyle şeyler dimi... 8) 8) 8) 8) :oops: :oops: ...
baştan ilk iki satır arif abinin. _________________ motor delisiyim motorum yok...
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 01.02.2005 - 22:38 Mesaj konusu:
tektekerarif,
Alıntı:
M.D. yönetimi moderator lerimiz resim silme konusunu tekrar gözden geçirip konuyu düzeltmelerine oldukça sevindim
sahiden böylede olması gerekiyordu teşekkür ediyorum M.D.yönetim kuruluna
bana burda resimlerin silinmesinde destek veren en başta T-E-O ya (SEDAT,a) Easyrider-2t ye ve konuyu MD kurulunda tekrar düzelmesini sağlayan HAKAN R1 e ayrıca teşekkür ediyorum
ama
Auslanderında dediği gibi ufak bir iş kazası olmuş Arif abi ;-), yoksa
sana özel yapılmış bir hareket değil. MD olarak seni seviyor ve yaptıklarını
taktirle izliyoruz. Özelikle MD yönetimi olarak seni destekliyor ve başarılarının devamını diliyoruz _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
geçmiş olsun abim _________________ SEVYLMEK YSTYYORSAN ÖNCE SEVMEYY BYLECEKSYN,
UÇMAYI SEVYYORSAN ,DÜ?MEYY DE BYLECEKSYN,KORKARAK YA?IYORSAN YANLIZCA HAYATI SEYREDERSYN...(NYETZSCHE)
geçmiş olsun arif abii _________________ Bana hayaty iki ?ey sevdirir;A?K ve MOTOSYKLET ... A?kym için canymy bile veririm...ama motosikletim için a?kymy da feda ederim!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız