Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ss kullanıcıları lastikleri görelim

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ss kullanıcıları lastikleri görelim

ss kullanıcıları lastikleri görelim
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 54, 55, 56  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 20.07.2007 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO demiş ki:
ekamba, Ben öyle okuduğumu zannettim. Delirdim Delirdim
sana hemen şimdi babamın kullandığı gözlüklerden resmini yolluyorum.kargo adresi ver hemen yollayayım.belki birdahakine daha iyi okursun Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
bu arada ön lastiğe iyi bakarsan yanağa kadar iz var,üstten bak lastiğe daha anlaşılır gözüküyor Bravo

Shot with 6233 at 2007-07-20
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 20.07.2007 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, Şişe dibi gibi olanı varmı bu gözlüklerin Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Delirdim
Ben lastikler yeni değişti diye okudum sanıyordum.Erbil'e sarmayayım şimdi diye yazmamıştım o zaman. Bravo
Birde laf atmakmı lazım niye katılmıyorsun bize Gülümsüyorum
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.07.2007 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO demiş ki:
ekamba,Birde laf atmakmı lazım niye katılmıyorsun bize Gülümsüyorum
millet lastik değil kapak peşinde de ondan az uzak duruyorum kuzi Gülümsüyorum
bir an ewwel yol açıp resim çekip öyle devam etmek istiyorum Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
şimdilik gözlük resimlerinle idare ediyoruz işte Dil çıkarıyorum
Başa dön
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 20.07.2007 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

9 sayfa yazı okudum bari bende aktarayım ama benimki enduro ''Afrika 750cc''

ön lastiğimde neredeyse yer yok, arkada yarım santim kadar
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
sheriff
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.07.2007 - 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

conan81 demiş ki:
henuz yenı bakabılıyorum topıce,baya guzel tartısmalar olmus.
sheriff abiyi ayrı tutuyorum,gaz actıgını goren 3-5 kısıden bırı olmasamda nasıl bir ilot oldugunu bılıyorum,beraber gaz acmıslıgımız var,daha dogrusu ben actım,o rolantısınde takıldı.

berhanın koydugu fotolar güzel,r1 in hakkı verılmıs gıbı gorunuyor,onur1 kullanıyor sanırım,eline saglık.
gixxa nın fotolarda gayet güzel,nosscu abı zaten 20 küsür senedır bu ısın ıcınde.

sımdıı,bu resımlere aslında ne yakısırdı bılıyormusunuz?bu vırajlar donulurkenkı videolar Gülümsüyorum

conan81,kendini özlettin,kaç kere laf attım,takıldım yazdıklarına,ses çıkarmadın yoksa hesabımı yolda mı göreceksin...bu topikte tartışma değil,bilgi alışverişi yapıldı..aslında aynı şeyler farklı şekillerde dile getirildi,kısaca gixxa'nın dediği gibi ön lastik izi,viraj girişiyle,çizgisiyle,hızıyla daha çok,arka lastikteki iz,motorun viraj içi ve viraj çıkışla daha çok ilgili,yoksa gerçek hayattaki çoğu arkadaşımın dediği gibi,"ben ön lastiğe bakarım,iz varsa bu motor yatmamış demek",bence içinde doğruluk payı olsa da,geçerli değildir....

bi de benim gaz açtığımı gören 3-4 kişi var gibi ifadem oldu herhalde önceden,şu an sen yazınca bu ifade bana çok itici geldi,değiştiriyorum sadece sevdiğim 3-4 kişi var,onlarla gazlarım olarak...seninle beraber gaz açmadık sadece seninle o gün yol yaptık,ne sen gaz açtın ne ben...ona bakarsan alenalperle defalarca yol yaptık,hatta 2-3 gün evvel trendy,double_r750 abim ve alenalper ve ben denk geldi yol yaptık..yeri geldi dip gidildi,yeri geldi,yavaş gidildi ama bu tip yol yapmalar gaz açmak değildir.gaz açmak farklı bir konsept,ama gaz açmanın aslında tam olarak ne demek olduğunu anlayacak adamlardan birisin,kısaca beynin sol tarafındaki kontağı kapatmadan gaz açtım diyemezsin...

son olarak,bu viraj ,gazlama olayları biraz yollarla alakalı..Düzce-sakarya taraflarındaki ve izmir deki arkadaşların çoğunun sıkı gazlamaları,iyi motorcu olmaları,sahip oldukları yollarla ve imkanlarla çok alakalı...ufak yaşlardan itibaren bu yollarda gazlayarak ,kendilerini çok geliştirebiliyorlar,yani artvindeki adam mı iyi gazlıyacak yoksa izmirdeki mi,bu yüzden özellikle yolları,imkanları kötü olan illerde yaşıyan arkadaşlar,tartıştıkları insanları bence iyi analiz etsinler,bu onları daha kötü motorcu yapmaz,yani yolunuz vardı da siz mi beceremediniz...tabii ki böyle değil,benim gözümde türkiyede bu trafikte,bu yollarda motora binen herkes çok değerlidir,saygılarımla...
Başa dön
sheriff Çevrimdışı sheriff Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 20.07.2007 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sheriff, demıskı
Alıntı:

bu viraj ,gazlama olayları biraz yollarla alakalı..Düzce-sakarya taraflarındaki ve izmir deki arkadaşların çoğunun sıkı gazlamaları,iyi motorcu olmaları,sahip oldukları yollarla ve imkanlarla çok alakalı...ufak yaşlardan itibaren bu yollarda gazlayarak ,kendilerini çok geliştirebiliyorlar,yani artvindeki adam mı iyi gazlıyacak yoksa izmirdeki mi,bu yüzden özellikle yolları,imkanları kötü olan illerde yaşıyan arkadaşlar,tartıştıkları insanları bence iyi analiz etsinler,bu onları daha kötü motorcu yapmaz,yani yolunuz vardı da siz mi beceremediniz...tabii ki böyle değil,benim gözümde türkiyede bu trafikte,bu yollarda motora binen herkes çok değerlidir,

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum ısın ozu bu.. tebrık ederım dogru tespıtlerın ıcın..
somadada otoban olsaydı erbıl hala aramızda olmazdı puhahaha saka saka Delirdim Delirdim

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 20.07.2007 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

kimsenin kimseyle kapışma çabası yok bu konuda. askeriye değil burası rütbemizde yok. kimlere laf sokup kime buda kapak olsun gibilerinden yazıların var. o zaman bu yazıda kapak olsun.ancak bu kapışma yada laf sokma konusunu gidip başka yerde yap.

sanamı sorcam nerde kime ne yazcağımı sen kimsin?? senin yetkin ne yönetimisin adminmi mod mu? sen kim oluyosunda bana ne yapıp ne yapmıcağımı söylüyorsun.bu seni burdan ilk ve son ikazım ben senin derdini biliyorum benim canımı sıkma. çok ince bir buzun üzrinde kayıyorsun.gecen seferki konularda araya 50kişi girdi ve kapandı diyoruz yazılarınla hitap seklinle beni daha fazla tahrik etme! bedelini ödeyemezsin... Öfkeliyim

Son Mesajdan 13 dakika sonra eklendi:

ayrıca senin yaranmı varda gocunuyorsun kapak olayını.sitede kimse üzerine almadı laf etmedi sen çıkmış konusuyorsun.sen kim oluyorsun sen kimsin senle yüz yüze görüselim varsa bi derdin beni burda sinir etme.bana ulasşmak çok basit varsa bi sıkıntın gel yuzüme söle görelim.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 20.07.2007 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende koyayım e-5 kullanımında ön ve arka lastiğin durumu. yarın piste giricez o resimleri koymayı düşünmüyorum Gülümsüyorum unutmadan standart dunlop lastik var motorumda.

Gixxa sen lastiği eylemde mi yaktın yoksa orası 100 derece mi? Alkışlıyorum

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim Çok gülüyorum

bu arka

Shot with N95 at 2007-07-20

bu ön

Shot with N95 at 2007-07-20

Arctura
Istanbul Racing Team
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
irfanr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli izmit

MesajTarih: 20.07.2007 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO alı abi bn bılırım senın nasıl ii yattıhını 1000 lastihimiydi o? Alkışlıyorum Alkışlıyorum
honda:)
Başa dön
irfanr Çevrimdışı irfanr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 21.07.2007 - 07:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sheriff, son yazinin son paragrafi çok guzel, benim tercume etmem yollu bilmek, bu herseydir Alkışlıyorum

SRAD-HAN, Lutfen, polimige girmiyelim kardesim, burda md sitesindeki en iyi bir topiklerden biridir bu bence, kaybetmiyelim, ikinizede efendice soyliyorum ve rica ediyorum, ters anamayin lutfen.

Arctura, Dostum burda her motorcu yolari ogrendim ve iyi bilirim. Tekerler haliylen isinacak çunku virajli yolar surekli virajlar, sirf bir s viraj degil, 45-60 km surekli virajlar. Ve sirf ilk turdan yolda ne var ne yok yavasca gidip ogrenmik gidisinde isiniyorlar, tabi bundan sonraki turlarada iyce isiniyorlar, haaliylen bir iki turla doyaman ve kaç tur edilir. Ama ancak yolari tanidigim ve bilmem sebebini kullanirim.
Pist gunleri, evet tabiki daha isinir teker çunku surekli son gaz veya yuksek devirledesin, polis, kopek, inek , kangaru korkusu olmadigi için Çok gülüyorum
Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 21.07.2007 - 08:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

irfanr,
Alıntı:

GSXR-PRO alı abi bn bılırım senın nasıl ii yattıhını 1000 lastihimiydi o

Evet İrfan bizim eski emektarındı
Alıntı:

SRAD-HAN, Lutfen, polimige girmiyelim kardesim, burda md sitesindeki en iyi bir topiklerden biridir bu bence, kaybetmiyelim, ikinizede efendice soyliyorum ve rica ediyorum, ters anamayin lutfen.

Bravo gixxa, katılıyorum.
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 21.07.2007 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO, tüm yazılarını değiştirmişsin,varya çok kurnazsın he Dil çıkarıyorum Bravo Bravo
şu lastik resimlerini gördükçe gaza gelip yol yapasım geliyor vallahi Gülümsüyorum
Arctura, süpersin Bravo
10UR1, bizim buranın yolları duble oluyor,sanırım 2 ay a kadar bitecek,asvalt ekibi bende kalıyor Gülümsüyorum
sizlerin en büyük şansınız istediğiniz an burnunuzun dibinde otoban olması Bravo keşke bilerinde öyle bir şansı olsaydı yahu,duble yollarla idare edeceğiz umarım en yakın zmn da Bravo
somada otoban olsaydı aranızdan hiç ayrılmazdım Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum şaka değil gerçek onurcum Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.07.2007 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topiğe yeni baktım ama ne göreyim. yazdıklarım tamamen yanlış anlaşılmış ve tehdide varan sözler sarfedilmiş İstemiyorum
bu topikte tartışma olmasını ve bubun sebebi ben olmayı en son isteyecek kişiyim.
bana bu sözleri sarfeden kişi ile daha önce bir tartışmamız olmuş ve kendisine artık çoluk çocuk muhabbetine girmeyeceğimi belirtmiştim. aynen söylediğim gibi bu muhabbete girmeyeceğim, kusura bakmayın arkadaşlar biz konumuza dönelim.

sheriff,

arkadaşımız güzel bir konuya değinmiş. motosiklete bindiğimiz yollar bölgesel olarak değişiklik göstermekte. öreneğin otobanda kullanan arkaşlar yolun güzel olması ve geniş olması nedeni ile daha virajlşamakta olup otoban olmayan yerde kullanan arkadaşlar ise bozuk ve tek şeritli yollarda daha yavaş ama daha keskin virajlarda kullanıyorlar. hata yapma şansınız hiç olmuyor.
yani otobanda kullanan arkaşlar yapacakları hatayı tolere etme şansları olmakta ama diğer arkadaşların böyle şansı malesef yok.
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 21.07.2007 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedycrew demiş ki:
sheriff,
arkadaşımız güzel bir konuya değinmiş. motosiklete bindiğimiz yollar bölgesel olarak değişiklik göstermekte. öreneğin otobanda kullanan arkaşlar yolun güzel olması ve geniş olması nedeni ile daha virajlşamakta olup otoban olmayan yerde kullanan arkadaşlar ise bozuk ve tek şeritli yollarda daha yavaş ama daha keskin virajlarda kullanıyorlar. hata yapma şansınız hiç olmuyor.
yani otobanda kullanan arkaşlar yapacakları hatayı tolere etme şansları olmakta ama diğer arkadaşların böyle şansı malesef yok.

işte yıllardır bahsetmek istediğim nokta da aynen bu,iyi özetlemişin olayı Bravo Bravo
umarım en yakında tüm yollarımız otoban gibi olur.çok yoğun çalışmalar ver memleketimizin heryerinde Bravo
Başa dön
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2007 - 08:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

citlembik demiş ki:
nosscu, o ne yapsa yakışır biliyosun; anladın sende oniiii Gülümsüyorum

bu gidişle transalp 'i sen kullanacaksın gibi Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

teşekkürler çiğdemciim.. sanırım bu cevap sanırım ona yetmiştir Gülümsüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin şimdi Çevrimiçi deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 54, 55, 56  Sonraki
10. sayfa (Toplam 56 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal