Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 20.07.2007 - 16:05 Mesaj konusu:
GSXR-PRO demiş ki:
ekamba, Ben öyle okuduğumu zannettim.
sana hemen şimdi babamın kullandığı gözlüklerden resmini yolluyorum.kargo adresi ver hemen yollayayım.belki birdahakine daha iyi okursun
bu arada ön lastiğe iyi bakarsan yanağa kadar iz var,üstten bak lastiğe daha anlaşılır gözüküyor
Tarih: 20.07.2007 - 16:15 Mesaj konusu:
ekamba, Şişe dibi gibi olanı varmı bu gözlüklerin
Ben lastikler yeni değişti diye okudum sanıyordum.Erbil'e sarmayayım şimdi diye yazmamıştım o zaman.
Birde laf atmakmı lazım niye katılmıyorsun bize
Tarih: 20.07.2007 - 16:22 Mesaj konusu:
GSXR-PRO demiş ki:
ekamba,Birde laf atmakmı lazım niye katılmıyorsun bize
millet lastik değil kapak peşinde de ondan az uzak duruyorum kuzi
bir an ewwel yol açıp resim çekip öyle devam etmek istiyorum
şimdilik gözlük resimlerinle idare ediyoruz işte _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Tarih: 20.07.2007 - 17:33 Mesaj konusu:
conan81 demiş ki:
henuz yenı bakabılıyorum topıce,baya guzel tartısmalar olmus.
sheriff abiyi ayrı tutuyorum,gaz actıgını goren 3-5 kısıden bırı olmasamda nasıl bir ilot oldugunu bılıyorum,beraber gaz acmıslıgımız var,daha dogrusu ben actım,o rolantısınde takıldı.
berhanın koydugu fotolar güzel,r1 in hakkı verılmıs gıbı gorunuyor,onur1 kullanıyor sanırım,eline saglık.
gixxa nın fotolarda gayet güzel,nosscu abı zaten 20 küsür senedır bu ısın ıcınde.
sımdıı,bu resımlere aslında ne yakısırdı bılıyormusunuz?bu vırajlar donulurkenkı videolar
conan81,kendini özlettin,kaç kere laf attım,takıldım yazdıklarına,ses çıkarmadın yoksa hesabımı yolda mı göreceksin...bu topikte tartışma değil,bilgi alışverişi yapıldı..aslında aynı şeyler farklı şekillerde dile getirildi,kısaca gixxa'nın dediği gibi ön lastik izi,viraj girişiyle,çizgisiyle,hızıyla daha çok,arka lastikteki iz,motorun viraj içi ve viraj çıkışla daha çok ilgili,yoksa gerçek hayattaki çoğu arkadaşımın dediği gibi,"ben ön lastiğe bakarım,iz varsa bu motor yatmamış demek",bence içinde doğruluk payı olsa da,geçerli değildir....
bi de benim gaz açtığımı gören 3-4 kişi var gibi ifadem oldu herhalde önceden,şu an sen yazınca bu ifade bana çok itici geldi,değiştiriyorum sadece sevdiğim 3-4 kişi var,onlarla gazlarım olarak...seninle beraber gaz açmadık sadece seninle o gün yol yaptık,ne sen gaz açtın ne ben...ona bakarsan alenalperle defalarca yol yaptık,hatta 2-3 gün evvel trendy,double_r750 abim ve alenalper ve ben denk geldi yol yaptık..yeri geldi dip gidildi,yeri geldi,yavaş gidildi ama bu tip yol yapmalar gaz açmak değildir.gaz açmak farklı bir konsept,ama gaz açmanın aslında tam olarak ne demek olduğunu anlayacak adamlardan birisin,kısaca beynin sol tarafındaki kontağı kapatmadan gaz açtım diyemezsin...
son olarak,bu viraj ,gazlama olayları biraz yollarla alakalı..Düzce-sakarya taraflarındaki ve izmir deki arkadaşların çoğunun sıkı gazlamaları,iyi motorcu olmaları,sahip oldukları yollarla ve imkanlarla çok alakalı...ufak yaşlardan itibaren bu yollarda gazlayarak ,kendilerini çok geliştirebiliyorlar,yani artvindeki adam mı iyi gazlıyacak yoksa izmirdeki mi,bu yüzden özellikle yolları,imkanları kötü olan illerde yaşıyan arkadaşlar,tartıştıkları insanları bence iyi analiz etsinler,bu onları daha kötü motorcu yapmaz,yani yolunuz vardı da siz mi beceremediniz...tabii ki böyle değil,benim gözümde türkiyede bu trafikte,bu yollarda motora binen herkes çok değerlidir,saygılarımla...
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3890 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 20.07.2007 - 17:43 Mesaj konusu:
sheriff, demıskı
Alıntı:
bu viraj ,gazlama olayları biraz yollarla alakalı..Düzce-sakarya taraflarındaki ve izmir deki arkadaşların çoğunun sıkı gazlamaları,iyi motorcu olmaları,sahip oldukları yollarla ve imkanlarla çok alakalı...ufak yaşlardan itibaren bu yollarda gazlayarak ,kendilerini çok geliştirebiliyorlar,yani artvindeki adam mı iyi gazlıyacak yoksa izmirdeki mi,bu yüzden özellikle yolları,imkanları kötü olan illerde yaşıyan arkadaşlar,tartıştıkları insanları bence iyi analiz etsinler,bu onları daha kötü motorcu yapmaz,yani yolunuz vardı da siz mi beceremediniz...tabii ki böyle değil,benim gözümde türkiyede bu trafikte,bu yollarda motora binen herkes çok değerlidir,
ısın ozu bu.. tebrık ederım dogru tespıtlerın ıcın..
somadada otoban olsaydı erbıl hala aramızda olmazdı puhahaha saka saka _________________
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 20.07.2007 - 17:48 Mesaj konusu:
Alıntı:
kimsenin kimseyle kapışma çabası yok bu konuda. askeriye değil burası rütbemizde yok. kimlere laf sokup kime buda kapak olsun gibilerinden yazıların var. o zaman bu yazıda kapak olsun.ancak bu kapışma yada laf sokma konusunu gidip başka yerde yap.
sanamı sorcam nerde kime ne yazcağımı sen kimsin?? senin yetkin ne yönetimisin adminmi mod mu? sen kim oluyosunda bana ne yapıp ne yapmıcağımı söylüyorsun.bu seni burdan ilk ve son ikazım ben senin derdini biliyorum benim canımı sıkma. çok ince bir buzun üzrinde kayıyorsun.gecen seferki konularda araya 50kişi girdi ve kapandı diyoruz yazılarınla hitap seklinle beni daha fazla tahrik etme! bedelini ödeyemezsin...
Son Mesajdan 13 dakika sonra eklendi:
ayrıca senin yaranmı varda gocunuyorsun kapak olayını.sitede kimse üzerine almadı laf etmedi sen çıkmış konusuyorsun.sen kim oluyorsun sen kimsin senle yüz yüze görüselim varsa bi derdin beni burda sinir etme.bana ulasşmak çok basit varsa bi sıkıntın gel yuzüme söle görelim. _________________
bende koyayım e-5 kullanımında ön ve arka lastiğin durumu. yarın piste giricez o resimleri koymayı düşünmüyorum unutmadan standart dunlop lastik var motorumda.
Gixxa sen lastiği eylemde mi yaktın yoksa orası 100 derece mi?
Tarih: 20.07.2007 - 21:54 Mesaj konusu:
GSXR-PRO alı abi bn bılırım senın nasıl ii yattıhını 1000 lastihimiydi o? _________________ ben aşk delisiyim seni seviyorum a?kym yamaha:)
kawasaki:)
suzuki::::
honda:)
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 720 Nereden: sydney Australia
Tarih: 21.07.2007 - 07:53 Mesaj konusu:
sheriff, son yazinin son paragrafi çok guzel, benim tercume etmem yollu bilmek, bu herseydir
SRAD-HAN, Lutfen, polimige girmiyelim kardesim, burda md sitesindeki en iyi bir topiklerden biridir bu bence, kaybetmiyelim, ikinizede efendice soyliyorum ve rica ediyorum, ters anamayin lutfen.
Arctura, Dostum burda her motorcu yolari ogrendim ve iyi bilirim. Tekerler haliylen isinacak çunku virajli yolar surekli virajlar, sirf bir s viraj degil, 45-60 km surekli virajlar. Ve sirf ilk turdan yolda ne var ne yok yavasca gidip ogrenmik gidisinde isiniyorlar, tabi bundan sonraki turlarada iyce isiniyorlar, haaliylen bir iki turla doyaman ve kaç tur edilir. Ama ancak yolari tanidigim ve bilmem sebebini kullanirim.
Pist gunleri, evet tabiki daha isinir teker çunku surekli son gaz veya yuksek devirledesin, polis, kopek, inek , kangaru korkusu olmadigi için
Tarih: 21.07.2007 - 08:06 Mesaj konusu:
irfanr,
Alıntı:
GSXR-PRO alı abi bn bılırım senın nasıl ii yattıhını 1000 lastihimiydi o
Evet İrfan bizim eski emektarındı
Alıntı:
SRAD-HAN, Lutfen, polimige girmiyelim kardesim, burda md sitesindeki en iyi bir topiklerden biridir bu bence, kaybetmiyelim, ikinizede efendice soyliyorum ve rica ediyorum, ters anamayin lutfen.
Tarih: 21.07.2007 - 13:12 Mesaj konusu:
GSXR-PRO, tüm yazılarını değiştirmişsin,varya çok kurnazsın he
şu lastik resimlerini gördükçe gaza gelip yol yapasım geliyor vallahi Arctura, süpersin 10UR1, bizim buranın yolları duble oluyor,sanırım 2 ay a kadar bitecek,asvalt ekibi bende kalıyor
sizlerin en büyük şansınız istediğiniz an burnunuzun dibinde otoban olması keşke bilerinde öyle bir şansı olsaydı yahu,duble yollarla idare edeceğiz umarım en yakın zmn da
somada otoban olsaydı aranızdan hiç ayrılmazdım şaka değil gerçek onurcum _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
topiğe yeni baktım ama ne göreyim. yazdıklarım tamamen yanlış anlaşılmış ve tehdide varan sözler sarfedilmiş
bu topikte tartışma olmasını ve bubun sebebi ben olmayı en son isteyecek kişiyim.
bana bu sözleri sarfeden kişi ile daha önce bir tartışmamız olmuş ve kendisine artık çoluk çocuk muhabbetine girmeyeceğimi belirtmiştim. aynen söylediğim gibi bu muhabbete girmeyeceğim, kusura bakmayın arkadaşlar biz konumuza dönelim.
sheriff,
arkadaşımız güzel bir konuya değinmiş. motosiklete bindiğimiz yollar bölgesel olarak değişiklik göstermekte. öreneğin otobanda kullanan arkaşlar yolun güzel olması ve geniş olması nedeni ile daha virajlşamakta olup otoban olmayan yerde kullanan arkadaşlar ise bozuk ve tek şeritli yollarda daha yavaş ama daha keskin virajlarda kullanıyorlar. hata yapma şansınız hiç olmuyor.
yani otobanda kullanan arkaşlar yapacakları hatayı tolere etme şansları olmakta ama diğer arkadaşların böyle şansı malesef yok. _________________ http://img165.imageshack.us/my.php?image=4545mw0.jpg
PERT TEAM
Tarih: 21.07.2007 - 13:57 Mesaj konusu:
speedycrew demiş ki:
sheriff,
arkadaşımız güzel bir konuya değinmiş. motosiklete bindiğimiz yollar bölgesel olarak değişiklik göstermekte. öreneğin otobanda kullanan arkaşlar yolun güzel olması ve geniş olması nedeni ile daha virajlşamakta olup otoban olmayan yerde kullanan arkadaşlar ise bozuk ve tek şeritli yollarda daha yavaş ama daha keskin virajlarda kullanıyorlar. hata yapma şansınız hiç olmuyor.
yani otobanda kullanan arkaşlar yapacakları hatayı tolere etme şansları olmakta ama diğer arkadaşların böyle şansı malesef yok.
işte yıllardır bahsetmek istediğim nokta da aynen bu,iyi özetlemişin olayı
umarım en yakında tüm yollarımız otoban gibi olur.çok yoğun çalışmalar ver memleketimizin heryerinde _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız