Saat sabah 06:30 erkenden okumaya başladım dergimi büyük bir heyecanla ve birde ne göreyim! bizim md üyeleri bayanlarımızın ve diğer bazı motorcuların resimleri ve hemen bunu mdlerle paylaşayım dedim, geçtim scannerin başına. Buyrun okuyun
Tarih: 31.01.2005 - 10:09 Mesaj konusu:
demin burdaydı alla alla ,bakim tekrar :md:
demekki toplu halde bayanların resmini koymamak lazım siteye ,yoksa sitemiz kaldıramıyor bu ağırlığı 8) şimdi tekrar geliyor resimler _________________ ilkerkarakus@msn.com
BMW 1200 CL
Toplu halde bir günde biz motorsuzlarla röportaj yapsalarda bizde çıkalım şöyle dergilere falan Deliyiz ama motosiklet yok. Bunlarda motorsuz deli falan... :md: _________________
Bu resimdeki kişiler MD bayanları değiller..Sadece 3-4 tanesi sitemize üye..O resimler WomenRiders grubu üyesi arkadaşlarımızdan..Ama oldukça eski resimler..Grubun , yaz döneminde Motorbike dergisine verdiği bir demeçten alıntı yapılmış.. _________________ "Anlatabildi?in her ?ey, kar?yndakinin anlayabildi?i kadardyr."
Bu arada yazın çekilen resimlerimiz bunlar ama hâlâ birlikte yol yaptığımız arkadaşlarımız
Tırnaklarımız ojeli ama ; gerekirse hem motor konusunda eğitimler alarak hem de güvenli sürüş tekniklerini de öğrenerek bilinçli bir şekilde keyfini çıkarıyoruz bu işin 8) _________________ G?lg?n
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız