Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - .: Ojeli ellerde egsoz kokusu :.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

.: Ojeli ellerde egsoz kokusu :.

.: Ojeli ellerde egsoz kokusu :.

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tuttifrutti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 31.01.2005 - 09:37    Mesaj konusu: .: Ojeli ellerde egsoz kokusu :. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Saat sabah 06:30 erkenden okumaya başladım dergimi büyük bir heyecanla ve birde ne göreyim! bizim md üyeleri bayanlarımızın ve diğer bazı motorcuların resimleri ve hemen bunu mdlerle paylaşayım dedim, geçtim scannerin başına. Buyrun okuyun Çok gülüyorum

En son tuttifrutti tarafından 31.01.2005 - 11:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
tuttifrutti Çevrimdışı tuttifrutti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
dramyum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir/kar?yyaka

MesajTarih: 31.01.2005 - 09:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotolar?
Başa dön
dramyum Çevrimdışı dramyum Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tuttifrutti
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.01.2005 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demin burdaydı alla alla ,bakim tekrar :md:

demekki toplu halde bayanların resmini koymamak lazım siteye ,yoksa sitemiz kaldıramıyor bu ağırlığı 8) şimdi tekrar geliyor resimler Dil çıkarıyorum
tuttifrutti Çevrimdışı tuttifrutti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Sign-on
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GOP

MesajTarih: 31.01.2005 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Toplu halde bir günde biz motorsuzlarla röportaj yapsalarda bizde çıkalım şöyle dergilere falan Gülümsüyorum Deliyiz ama motosiklet yok. Bunlarda motorsuz deli falan... :md:
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.01.2005 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tutti,

Bu resimdeki kişiler MD bayanları değiller..Sadece 3-4 tanesi sitemize üye..O resimler WomenRiders grubu üyesi arkadaşlarımızdan..Ama oldukça eski resimler..Grubun , yaz döneminde Motorbike dergisine verdiği bir demeçten alıntı yapılmış..
tuttifrutti
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.01.2005 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Wishne,tamam kızma ,bir dahakine senin de resmini ekleriz Gülümsüyorum
Wishne
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.01.2005 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok yahu ne kızması..Gülümsüyorum yanlış bilgi olmasın diye düzelttim sadece..
dilayn
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.01.2005 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi çok güzel Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum işte bu ya ojeli eller motor kullanamazmı. BRAVOOOOOOOOO Dil çıkarıyorum
Başa dön
dilayn Çevrimdışı dilayn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 31.01.2005 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum kıyamet kopacak innasabirin innasabirin Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Rose
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Maslak - YSTANBUL

MesajTarih: 01.02.2005 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tuttifrutti, walla hâlâ dergiyi alamadım Göz kırpıyorum Saolll Dil çıkarıyorum

Bu arada yazın çekilen resimlerimiz bunlar ama hâlâ birlikte yol yaptığımız arkadaşlarımız Dil çıkarıyorum

Tırnaklarımız ojeli ama ; gerekirse hem motor konusunda eğitimler alarak hem de güvenli sürüş tekniklerini de öğrenerek bilinçli bir şekilde keyfini çıkarıyoruz bu işin 8)

Twister (siyah)
34 PE 983
Başa dön
Rose Çevrimdışı Rose Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
kawazafer
Üye
Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 01.02.2005 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arabada oldugu gıbı trafıgı alt ust eder bunlar ya.. ;-) zx10r 34kvz55
Başa dön
kawazafer Çevrimdışı kawazafer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal