Tarih: 20.07.2007 - 16:01 Mesaj konusu:
Olay o değil ben bu topiği sabah gördüm ve topiği açan arkadaş isim vermeden (bende tamam kesin bu bizizdir dedim ama arkadaş saygılılı davranıp isim vermemiş ) gerekli uyarısını ve kendi düşüncelerini yansıtmış. ne güzelde yapmış herkez de düşüncesini paylaşmış.
Hayır ordan adamın biri çıkıyor Ankara MD diyor. yaw niye bizi sokuyon ortaya. Zoruna giden şey ney onu söyle.
Bakın arkadaşlar büyüklerim, küçüklerim, yaşıtlarım. bu şekilde deşifre edici yorumlarınız o gruba zarar verir. insanları soğutursunuz.
Ben kimseye içmeyin diyemem, kaldıkı ben kendim içiyorum zaten.
herkez ne yapması gerektiğini ve neyin doğru neyin yanlış olduğunu zaten biliyor.
Sizlerde bunu bilin ve ona göre yorumlarınızı düşünün.
NOT: Nedense alkol konusu olduğu zaman hep yeni üyeler çıkar ortaya bunuda anlamış değilim
Tarih: 20.07.2007 - 17:05 Mesaj konusu:
Büyük konuşmıyım hayatta alkol alıp motora binmem sağım solum belli olmaz ayık kafa ile 500000le gidiyorum içsem neler olur belli değil _________________ Benimle Sıkmaya Çalışma Canın Sıkılır....
MD hiçbirzaman; "tekila gecesi", "ağzından alıp kulağından bira fışkırtma partisi" , "rakıya bulanalım tekere kalkalım" sloganlı geceler ve geziler düzenlememiştir. Yapılan etkinliklerde herkes serbest iradesi ile hareket eder. Bize düşen ifrada kaçanları uyarmak, takip etmek ve hatta varsa sarhoş olan, motora binmesinde sakınca gördüğümüz arkadaşlarımızı uyarmak ve belki gerekirse engellemeye çalışmaktır...
Bunun dışında, yok "fotoğrafta rakı var", "meze var", " midem kalkar, canım çeker, bir tarafım şişer" muhabbetine girmek bence çok yanlıştır. Gezi nasıl yapıldıysa öyle fotograflanır ve sunulur. Olduğu gibi... Her nasıl ki bu bir motorcu sitesi değil de sanat kültür sitesi olsa ve buluşmalarda içki içilip yemek yense " Ahmet bey içki içip arabasına bindi", herkes vasıta kullanarak gelmişti oysa baktık ki fotoğraflarda içki masası var demek abesle iştigalse bence bu sitede de fotoğraflarla ilgili olarak yorum yapmak o derece abestir. _________________ O RH +
*** Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil ***
İçin sonrada ölüm haberiniz gelsin bizde size rahmet dileyelim!
Zoruna gidiyorsa sen rahmet dileme arkadaş.
WHISKEY, uzun süredir mesajlarınızı göremiyoruz üstad. _________________ Looks like I' m a do everything myself - Maybe I could use some help - But hell, if you want somethin' done right - You just do it yourself
(Rüzgar ate?i körükler)
abilerim naptınız ayıp cocuklara kötü örnek oluyorsunuz abi kolanın veya meyva suyunun yarısını için şişenin geri kalanına doldurun votkayı sabahlar olmasın ama safın teki alıp o şiseyi kafasına dikmesin dikkat
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız