Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MOTORCU DEDİĞİN İÇECEK ABİ !!!!!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MOTORCU DEDİĞİN İÇECEK ABİ !!!!!!!!

MOTORCU DEDİĞİN İÇECEK ABİ !!!!!!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 20.07.2007 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Olay o değil ben bu topiği sabah gördüm ve topiği açan arkadaş isim vermeden (bende tamam kesin bu bizizdir dedim ama arkadaş saygılılı davranıp isim vermemiş ) gerekli uyarısını ve kendi düşüncelerini yansıtmış. ne güzelde yapmış herkez de düşüncesini paylaşmış.
Hayır ordan adamın biri çıkıyor Ankara MD diyor. yaw niye bizi sokuyon ortaya. Zoruna giden şey ney onu söyle.
Bakın arkadaşlar büyüklerim, küçüklerim, yaşıtlarım. bu şekilde deşifre edici yorumlarınız o gruba zarar verir. insanları soğutursunuz.
Ben kimseye içmeyin diyemem, kaldıkı ben kendim içiyorum zaten.
herkez ne yapması gerektiğini ve neyin doğru neyin yanlış olduğunu zaten biliyor.
Sizlerde bunu bilin ve ona göre yorumlarınızı düşünün.

NOT: Nedense alkol konusu olduğu zaman hep yeni üyeler çıkar ortaya bunuda anlamış değilim
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 20.07.2007 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

NOT: Nedense alkol konusu olduğu zaman hep yeni üyeler çıkar ortaya bunuda anlamış değilim

ben biliyom ben biliyom Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
benide karı kılıklı adamlar msn e ekliyo tatmin edip gönderiyom hepsini Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 20.07.2007 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TayDen demiş ki:
.
Ben kimseye içmeyin diyemem, kaldıkı ben kendim içiyorum zaten.

[/b]

zıkkımın kökünü iç müdürüm. Delirdim
leopoldo şimdi Çevrimiçi leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Blackawa
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 20.07.2007 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyük konuşmıyım hayatta alkol alıp motora binmem sağım solum belli olmaz ayık kafa ile 500000le gidiyorum içsem neler olur belli değil Delirdim Dil çıkarıyorum

Mr. K@W@S@Ki
Başa dön
Blackawa Çevrimdışı Blackawa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 20.07.2007 - 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İçen insan güzel insan! (ama ne olursa olsun)
kraljames
Üye
Üye

Nereden: Elazığ

MesajTarih: 20.07.2007 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İçin sonrada ölüm haberiniz gelsin bizde size rahmet dileyelim!

Başa dön
kraljames Çevrimdışı kraljames Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
WHISKEY
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/?i?li

MesajTarih: 20.07.2007 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD hiçbirzaman; "tekila gecesi", "ağzından alıp kulağından bira fışkırtma partisi" , "rakıya bulanalım tekere kalkalım" sloganlı geceler ve geziler düzenlememiştir. Yapılan etkinliklerde herkes serbest iradesi ile hareket eder. Bize düşen ifrada kaçanları uyarmak, takip etmek ve hatta varsa sarhoş olan, motora binmesinde sakınca gördüğümüz arkadaşlarımızı uyarmak ve belki gerekirse engellemeye çalışmaktır...

Bunun dışında, yok "fotoğrafta rakı var", "meze var", " midem kalkar, canım çeker, bir tarafım şişer" muhabbetine girmek bence çok yanlıştır. Gezi nasıl yapıldıysa öyle fotograflanır ve sunulur. Olduğu gibi... Her nasıl ki bu bir motorcu sitesi değil de sanat kültür sitesi olsa ve buluşmalarda içki içilip yemek yense " Ahmet bey içki içip arabasına bindi", herkes vasıta kullanarak gelmişti oysa baktık ki fotoğraflarda içki masası var demek abesle iştigalse bence bu sitede de fotoğraflarla ilgili olarak yorum yapmak o derece abestir.

*** Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil ***
Başa dön
WHISKEY Çevrimdışı WHISKEY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_alp_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2007 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kraljames demiş ki:

Yorumsuz...
oncearocker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.07.2007 - 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Zoruna gidiyorsa sen rahmet dileme arkadaş.

WHISKEY, uzun süredir mesajlarınızı göremiyoruz üstad.
oncearocker Çevrimdışı oncearocker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hobici
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 20.07.2007 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lütfen trafik kurallarını ihlal etmeyiniz.
Başa dön
hobici Çevrimdışı hobici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 20.07.2007 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kraljames, sizde içmeyin sonrada ölüm haberiniz gelsin bizde size rahmet dileyelim Öfkeliyim

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
asi_cocuk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 20.07.2007 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abilerim naptınız ayıp cocuklara kötü örnek oluyorsunuz abi kolanın veya meyva suyunun yarısını için şişenin geri kalanına doldurun votkayı sabahlar olmasın ama safın teki alıp o şiseyi kafasına dikmesin dikkat Dil çıkarıyorum
Başa dön
asi_cocuk Çevrimdışı asi_cocuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 20.07.2007 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ninja demiş ki:
,
ben alkollü şekilde kaza yapanlara ohhh olsun diyorum hatta keşke geberseydi diyorum ..

senin gibi yaşamayan senden olmayan için böyle düşünüyorsan Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 20.07.2007 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kraljames,
aman dileme arkadaşım, sakın haaa Şok oldum
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 20.07.2007 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kraljames demiş ki:

SANA OKKALI Bİ KÜFÜR EDRDİM AMA BURADA OLMAZ.kendini yorum yapmak zorundamı hissediyorsun da yazdın.
leopoldo şimdi Çevrimiçi leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
6. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal