Tarih: 20.07.2007 - 17:38 Mesaj konusu:
HIZ-TUTKUNU demiş ki:
Avrupa yakası sabah bir yerde toplanmayacakmı
avrupalılar yer ve zamanı söyleyin orada buluşalım birlikte gidelim ..
en güzeli sirkeci feribotu orada buluşalım benim fikrim öneri varsa ben uyarım..
Tarih: 20.07.2007 - 23:21 Mesaj konusu:
Darkman-K3, dua et ben bu cumartesi çalışıyorum da gelemiyorum. Ben gelicem de sen beni artçı almıcan he. Hadi bu hafta yırttın diyelim, e haftaya Kübra da geliyo. Yani gördüğün gibi o mono kapak, anca sana kapak olur bu durumda Bence sen o kapağa çiçek fala ek, ziyan olmasın _________________ Hayat 3,5 ile 4 arasındadır. Ya 3,5 atarsın ya 4-4lük yaşarsın.
Çok istediğim halde, maalesef iş durumundan bende gelemiyorum.. Garipçe gezisi kadar güzel geçeceği şüphesiz bir geziyi kaçirdik Umarım bisonraki gezi fazla ileri tarihte olmaz ve umarım PAZAR günü olur Gidecek olanlara kazasız belasız iyi eğlenceler dilerim
Kayıt: Oct 15, 2005 Mesajlar: 3016 Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+
Tarih: 21.07.2007 - 22:16 Mesaj konusu:
Md Kerpe gezisi kazasız belasız tamamlanmıştır.
Fotoğraflar az sonra yeni başlık altında açılacaktır. _________________ Motorsuz,Gezisiz ve Sanatsız kalmayın.Volkan
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
8. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız