motoru v festivali seven arkadaşlar ben her iki festivalede gittim her ikisindede stant kurdum malum baskılı t-shırt yapıyoruz (motorculara özel) geçen seneki emok festivali çok iyiydi ama bu sene galiba marmok işi bitirmiş her iki festivale gelen arkadaşlar yanılıyormuyum bence bundaki en büyük etken insanların festivali ve tatili bir arada yapmak istemesi bu acıdan marmok bulunmaz nimet oldu emok sa inanılmaz rüzgarı ve düzensizligi ile akıllarda kaldı artık galiba marmok 1 numara
Tarih: 19.07.2007 - 20:40 Mesaj konusu:
Motordelisi olarak MARMOK Festivali nin tanıtımlarını yaptık ve sadece bu festivale organize şekilde katılacagımızı bildirdik..
Ve fazlas sayıda MD üyesi MarMok a katılım gösterdi..Hatta Tiyatro oyunumuzu bile sahneledik.
EMOK a gitmedik,onun için yorum yapmak dogru olmaz..
Ama MARMOK u sorarsanız bence çok güzeldi. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
MARMOK'a gidemedim ama sunu soyleyebilirim: EMOK benim icin tam bir hayal kirikligi oldu . Bir gece kalip donduk. _________________ ride like you stole it
Tarih: 21.07.2007 - 11:21 Mesaj konusu:
ikisine de gittiğim için yazayım; emok çok soğuk olduğu için(kış geceleri bile böyle üşümemiştik) tişört satılamaması normal.
emokta giriş ücreti düşüktü, konseri güzeldi alan çok büyük olduğu için dağınıktı, marmok gibi kaynaşma olmadı. yemekler çok pahalıydı, serçe parmağı kadar şiş 7 ytl.(ekmek arası)
Marmok güzeldi-Emok idare eder... 2005 emok bambaşkaydı ama...
valla emok u bilmem ama ben yakınım diye gittim ve ilk gündü gidişim stolga arkadaşın dediği gibi bazı şeyler çok pahalı idi. İlk günmüdür bide öğlen sıcaktanmıdır bilinmez pek az kişi vardı böyle bi kaynaşma yoktu benim pek hoşuma gitmedi. Ama sonraları ne oldu bilemiyorum. Seneye bakalım artık _________________ Hayatta en güzel sey özgurlugun tadını doyasıya cıkarmaktır.
Sahibinden İlanım : 5368515
Tarih: 02.02.2008 - 01:00 Mesaj konusu:
2 fastivalede iş dolayısıyla gidemedim ama MARMOK un baya kapsamlı ve iyi olduğunu takip etmiştim...hatta o festivalden dönen bi ss ci arkadaşın hakkın rahmetine kavustuğunu hatırlıyorum. _________________
Tarih: 19.02.2008 - 03:46 Mesaj konusu:
Acıkcası su ana dek hicbir organizasyona katılmadım ama 2007 marmok sonrasında datca-aktur da kalma sansım oldu üstelik motorla gitmistim,sahilde güneslenirken kesfettigim mini büfe bardaki personel arkadaslardan cok yogun ve eglenceli gectigine dair bilgiler edindim marmok un.Bu sene kısmet olursa katılacagım, gercekten bu tür bir organizasyonun sahilde üstelik tr de sıralamada en önde yer alan mavi bayraklı bir koyda yapılması mutlaka katılımı her gecen sene artıracaktır ayrıca alt yapı calısmaları da dipten ve derinden devam ediyor umarım keyifli gecer simdilik amacım önce marmok sonra hemen ardından ist.a gecmek kısa süreli de olsa dönüste emok a ugrayıp sonra adana yapmak bakalım hadee hayırlısı...........
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız