Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - böyle ybr görülmedi...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

böyle ybr görülmedi...

böyle ybr görülmedi...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
arif_45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 05.04.2007 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw standart bi ybr görülmeyen modifiyesi falan mı yoksa ben bi anlam getiremedim ekstra falan bişi yok ki weya görünmüyo....olayı açıklasın arkadaş (please)
Başa dön
arif_45 Çevrimdışı arif_45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
emrahcadirli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: HATAY

MesajTarih: 05.04.2007 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya abi aynı ybr ben hiç bir değişkilik görmedim ama yinede bu resmi paylaştığın için tşk ederim Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
emrahcadirli Çevrimdışı emrahcadirli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
seafor
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.04.2007 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bu yamaha yı hiç anlamadım ya ,adamlar motorsiklet sürüyorlar piyazaya ,ama motorsiklete ybr 125 lerde yan ayaklık monde edilmemiş,bu motora isdersen birde yan ayaklık al kardeş ybr 125 den pek göründü olarak bir şey diyemiycem ama ,fena değil
Başa dön
seafor Çevrimdışı seafor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Esc
Üye
Üye

Nereden: YSTANBUL/?i?li

MesajTarih: 09.04.2007 - 10:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emeğe saygı........ arkadaşlar ne olursa olsun emeğe saygıı
Başa dön
Esc Çevrimdışı Esc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
katip
Üye
Üye

Nereden: balıkesir

MesajTarih: 21.07.2007 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo sade ve hoş, abartıya kaçılmamış bence güzel ama abartılacak bir şey de yok Dil çıkarıyorum
GPR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 21.07.2007 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BENCE COKKK BASIT DURUYOOO CIN MALII GIBIIII BOZMUSSS BOZACAGI KADAR SADECE DIREKSIYONNN GUZELL
Başa dön
GPR Çevrimdışı GPR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
alperhas
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 21.07.2007 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel ama en güzel tarafı eksozu Bravo kaılanlar
Başa dön
alperhas Çevrimdışı alperhas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 21.07.2007 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sadece temiz bi makina o kadarda abartılacak bişey değil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 27.07.2007 - 03:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sade ve şık olmuş tebrikler Alkışlıyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sacrosanct
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Marmaris / Honda Nx4 Falcon 2005

MesajTarih: 03.08.2007 - 03:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o eksozların ybr ye katkısı ne arkadaşlar çok merak ediyorum sesi nasıl performansı falan yakıtı bide tabiki
Sacrosanct Çevrimdışı Sacrosanct Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 03.08.2007 - 09:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fotoğraflar ve videolara taşıdım.

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ahmet232
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.08.2007 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne var ki buı ybr de bildigimiz eski kafa ybr bi tane el yapımı egzoz var sadece
Başa dön
ahmet232 Çevrimdışı ahmet232 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
conti45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AKHİSAR 45 ½

MesajTarih: 07.05.2008 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başa dön
conti45 Çevrimdışı conti45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 07.05.2008 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beğenmedim
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deathalone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ayvalık

MesajTarih: 07.05.2008 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyide bu bıldiğimiz klasik bi ybr Gülümsüyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

ybr de repsol neden yazıo Gülümsüyorum güldüm sağolun resimler için
Başa dön
deathalone Çevrimdışı deathalone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
7. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.29 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal