Tarih: 21.07.2007 - 16:23 Mesaj konusu:
ArapKadri, md alemının en hırcın delı kanlısı enlerın lıderı sen bızım abımıssın ve oylede kalacaksın saglıcakla hossohbete ve sıkı bırlıktelıklere devam _________________
KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
burda herkese yer var bır an once delılerın arasına katılın sızlerıde aramızda gormek bızı cok mutlu edıcek yenı dostluklar ve motor kulturunu hep beraber sevelım ve sevdırelım hayde bıran once delırın _________________ kendini nokta gibi hissetti?in anlardabile birde bakarsyn ki anlamly bir cümlenin sonundasyn
SICAK KANLI VE SEVECEN TAVRINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM SİZE VE SİTEDE BULUNAN TÜM ARKADAŞLARIMA SEVGİ VE SAYGILARIMI İLETİYORUM
SEÇİM SONUCU HEPİMİZE HAYIRLI OLUR İNŞAALAH ARKADAŞLAR.
Tarih: 26.07.2007 - 10:36 Mesaj konusu:
herkes hoşgelmiş.bu topic i açan motor delisi de ne iyi etmiş de açmış.hadi bakalım buraya üye olduktan sonra toplantılarımıza bekliyoruz herkesi..çayır çimene mangal sefasına,,,binlerce motorcunun pardon delinin arasına _________________ yüzlerine tükürülecek onlarca insanımsı trafikte dolaşırken neden hedefiniz hala yerler!?!?!?!?!
Tarih: 26.07.2007 - 10:46 Mesaj konusu:
10UR1, bu arada club member nasıl bir anlam taşıyo acaba.... _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız