Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Orjinal fikirler! Race de eksik bişey varmı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Orjinal fikirler! Race de eksik bişey varmı?

Orjinal fikirler! Race de eksik bişey varmı?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
cpatience
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.07.2007 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Savaş uçaklarında olduğu gibi,kaza anında pilotu fırlatcak sistem yapılabilir mesela İyi fikir
Başa dön
cpatience Çevrimdışı cpatience Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 20.07.2007 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kask için bagajla radar algılayıcı çok güzel olurdu.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
beter_7
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.07.2007 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hava yastıgını racıng lere standart yapsalar Çok gülüyorum
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 20.07.2007 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Savaş uçaklarında olduğu gibi,kaza anında pilotu fırlatcak sistem yapılabilir mesela

bu fikir daha önce uçuk bir hayali motor tasarımından vardı.Ama pek tutmadı.Düşünseniza low side kayıyorsunu birde bu yetmezmiş gibi koltuk sizi fırlatıyor artık nereye uçarsanız. Gülümsüyorum Beğenmedim İstemiyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 20.07.2007 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ölümcül sonuç doğuracak kazayı hissedip sele altından bir kazık çıkarıp pilotu darmadağın etse Gülümsüyorum
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 20.07.2007 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[quote="volkankurul"
Kardeşim;
1-)Radar sensörü
2-)Otomatik plaka saklayıcı
3-)Bilinçsiz otomobil sürücülerini, bilinçlendirmek için; ön tarafta bilyalar atan bi silah fena olmaz Dil çıkarıyorum[/quote]

Son Mesajdan 21 saniye:

aynen katılıyorum volkana
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 21.07.2007 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ama burdaki en güzel fikir Orjinalinden depo ya artcının tutunacağı bir çift tutacak Bravo Bravo
Gerçekten çok hoşuma gitti Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 21.07.2007 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO,
Alıntı:

Ama Karbon frenlere geçsek iyi olur sanki.Aramızda kaç kişi o frenlerin hakkını verecekse

aynen katılıyorum Bravo Bravo Bravo

volkankurul,
Alıntı:

1-)Radar sensörü

fena fikir degil
Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
murozic
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.07.2007 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

artçının tutunacağı depo kapağına 2 çift tutunacak ve en az kask koyacak kadar bir depo çok güzel olur Bravo
blt69
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 21.07.2007 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kal-El demiş ki:
volkankurul demiş ki:
NiGhTeXpReSs, konu yanlış yere açılmış taşıyorum....
Neyse sen yabancı değilsin dursun şimdilik.
Kardeşim;
1-)Radar sensörü
2-)Otomatik plaka saklayıcı
3-)Bilinçsiz otomobil sürücülerini, bilinçlendirmek için; ön tarafta bilyalar atan bi silah fena olmaz Dil çıkarıyorum

Valla çok iyi olur be yaf en orjinali bu ama bide kanunda serbest olsa ne iyi olur bilya değil de elektrik şoku falan verse yani süper olur bence. Vercen coşkuyu önüne kıran itlik yapan sürücülere Gülümsüyorum
Su yerine bi angara md li olarak bira saklanabilen(buz gibi soğuk) bi yer fena olmazdı Delirdim Çok gülüyorum

bende katılıyorum, eskiden hatalı sollayanların ön camına yumurta,çakıl türü şeyler bırakıyordum
ama şimdi uğraşmıyorum bıktım yapmaktan.
Başa dön
blt69 Çevrimdışı blt69 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 21.07.2007 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pilot koltuğunu serin tutacak klima sistemi Dil çıkarıyorum
yusufumuz serin serin yolculuk yapar bizimle Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erturkcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR-BORNOVA

MesajTarih: 21.07.2007 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yolu bılen vıraj ve ondekı engellerı algılıyabılecek sensorlu kendı dengesını kurabılen otomatık plot sıstemı uzun yollarda uyumak ıcın Gülümsüyorum Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum

PRESTO GS 200 35 FE 433
Başa dön
erturkcan Çevrimdışı erturkcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
edy1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.07.2007 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadaşlar,

benim en uyuz olduğum konu aynalar,

isterdim ki depoya yattığımda bi düğme olsun, tık diye basiim ve aynalar,
ikinci hafıza konumuna gelsin,
sonra dik duruma geçince tekrar aynı düğmeye basiim ve hop aynalar birinci konuma geri gelsin.
yani çift hafızalı ayarlı elektrikli ayna...

kolay gelsin
erdinç
Başa dön
edy1 Çevrimdışı edy1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
katip
Üye
Üye

Nereden: balıkesir

MesajTarih: 21.07.2007 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu nasıl olur arkada bir kamera ve önde küçük bir ekran...bu durumda aynalara gerek kalmıyor...
Başa dön
katip Çevrimdışı katip Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 21.07.2007 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çalış çalış iyi fikirler çıkıyor radar sensörü,otomatik plaka saklayıcı, klima,tutunma yeri arkaya kamera öne ekran ilk 5 e giren fikirler Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
marcopasa Çevrimdışı marcopasa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal