Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4954 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 20.07.2007 - 21:30 Mesaj konusu:
Alıntı:
Savaş uçaklarında olduğu gibi,kaza anında pilotu fırlatcak sistem yapılabilir mesela
bu fikir daha önce uçuk bir hayali motor tasarımından vardı.Ama pek tutmadı.Düşünseniza low side kayıyorsunu birde bu yetmezmiş gibi koltuk sizi fırlatıyor artık nereye uçarsanız. _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Kayıt: Nov 24, 2006 Mesajlar: 5275 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 20.07.2007 - 21:53 Mesaj konusu:
[quote="volkankurul"
Kardeşim;
1-)Radar sensörü
2-)Otomatik plaka saklayıcı
3-)Bilinçsiz otomobil sürücülerini, bilinçlendirmek için; ön tarafta bilyalar atan bi silah fena olmaz [/quote]
Tarih: 21.07.2007 - 13:49 Mesaj konusu:
artçının tutunacağı depo kapağına 2 çift tutunacak ve en az kask koyacak kadar bir depo çok güzel olur _________________ Miskinlikle gelsin kimde erlik varise, Merdivenden iterler yüksekten bakarise
NiGhTeXpReSs, konu yanlış yere açılmış taşıyorum....
Neyse sen yabancı değilsin dursun şimdilik.
Kardeşim;
1-)Radar sensörü
2-)Otomatik plaka saklayıcı
3-)Bilinçsiz otomobil sürücülerini, bilinçlendirmek için; ön tarafta bilyalar atan bi silah fena olmaz
Valla çok iyi olur be yaf en orjinali bu ama bide kanunda serbest olsa ne iyi olur bilya değil de elektrik şoku falan verse yani süper olur bence. Vercen coşkuyu önüne kıran itlik yapan sürücülere
Su yerine bi angara md li olarak bira saklanabilen(buz gibi soğuk) bi yer fena olmazdı
bende katılıyorum, eskiden hatalı sollayanların ön camına yumurta,çakıl türü şeyler bırakıyordum
ama şimdi uğraşmıyorum bıktım yapmaktan.
yolu bılen vıraj ve ondekı engellerı algılıyabılecek sensorlu kendı dengesını kurabılen otomatık plot sıstemı uzun yollarda uyumak ıcın _________________ kendini nokta gibi hissetti?in anlardabile birde bakarsyn ki anlamly bir cümlenin sonundasyn
Tarih: 21.07.2007 - 17:16 Mesaj konusu:
slm arkadaşlar,
benim en uyuz olduğum konu aynalar,
isterdim ki depoya yattığımda bi düğme olsun, tık diye basiim ve aynalar,
ikinci hafıza konumuna gelsin,
sonra dik duruma geçince tekrar aynı düğmeye basiim ve hop aynalar birinci konuma geri gelsin.
yani çift hafızalı ayarlı elektrikli ayna...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız