Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Satılık ARN 125. (Resimli ilan)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Satılık ARN 125. (Resimli ilan)

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
darkrocq
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.07.2007 - 19:54    Mesaj konusu: Satılık ARN 125. (Resimli ilan) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba,
Üniversiteden mezun olduğum ve İstanbuldan ayrılacağım için çok sevdiğim scooterımı satmak zorundayım. Motorda alarm mevcuttur ve anahtarlıktan (uzaktan) çalıştırılabilmektedir.

Ayrıntılar:

Motorun özellikleri: Aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz. Sıfır fiyatını görebilirsiniz. Zaten ben de motoru feyizoğlundan aldım.

http://www.feyizoglu.com/keewayarn125.html

Trafiğe çıkış: 15 Mart 2007

Model: 2005 (Mart ayında ben bu motoru alırken 2007 modeller henuz piyasaya girmemişti. 2006 modellerde ise MAT SİYAH rengi hiçbir bayide bulamadım. En son feyizoğlunda 2005 model buldum. Zaten 2006 ile arasında herhangi bir fark bulunmamakta.)

KM: 1332 (21 temmuz itibariyle)

Motorlu Taşıt Vergisi: 2007 her iki dönem de ödendi.

Trafik Muayenesi: Yaptırıldı. 2010 a kadar muayene gerekmemekte

Bakımları: Yetkili servis olan Maslak Bilge Motorda yaptırıldı.

Satış nedenim: Yurt dışına çıkma planları

Kullanım amacı: Okul - ev arası ulaşım (iki kişi kullanılmadı)

Motorda sorun var mı?: Motorun resimlerinden de görebileceğiniz gibi herhangi bir sorunu yoktur. Sadece Ön granajda ufak bir çatlak söz konusu. Kullanıma bağlı hafif çizikler var. Estetik olarak sorun yaratacak şeyler değil.

Fiyat: Scooter + TNT marka kask (yenisi 65 YTL), + Luma marka zincir (yenisi 50 YTL) + Held marka branda (Yenisi 50 YTL) 1600 YTL istiyorum. Ayrıca dizlik hediyem de olacak.

Motor Beşiktaştadır. Bir hafta boyunca isteyen herkes görebilir.

Acil satmam gerekiyor. Evimi boşaltıp şehir dışına çıkacağım. Aksesuarları almak istemeyen olursa fiyat ona göre esnetilebilir.

Eser 05552041922 (Lütfen gizli numaradan aramayın)
msn: darkrocq [at] hotmail

Resimler:

Başa dön
darkrocq Çevrimdışı darkrocq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal