Doğum gününü kutluyorum burdan tekrar Pelline,canımmm...
İyi ki doğmuşsun...
Ben orada olamadım çünkü istanbul'da olmam gereken bi zamana denk geldi.
Bu sebeple özür diliyorum.
Ama ben olmasam da eğlenmişsiniz ne güzel ben de ordaymış kadar oldum
Herşey dilediğini gibi olsun bu yeni yaşında..
Ama şişşt yaşlanıyosun ha,hatırlatiim yani,hadi hayat akıp gidiyo,yakala ucundan :P
Çok gusel bir gece idi, resimler içinde bayağı bi zaman harcayan fındıklara teşekkürler....ellerinize sağlık _________________ Gözler kapalıyken yaşamak kolaydır!!!!
Kayıt: Aug 03, 2006 Mesajlar: 266 Nereden: ismir çok şükür.....
Tarih: 22.07.2007 - 16:17 Mesaj konusu:
kaRRdelen, Rabbit, yine beni çekmemişsiniz yaaa halilRR, neden hep sağ kol ön planda HakanDincer, çorap çok kalite olmuş abi ibRRahim, ne o kardeşim ya, pek bi sıkılgan çıkmışsın beRRhan, pardon SRADHAN senin jantlar yine şıkır şıkır maşallahhh volkan, sağlıklı zayıflama hakkında kitap yazdığını duydum, doğrumu
Rabbit, kaRRdelen Fotoğraflar için teşekkürler.. Aranızda olmak varmış.. Hem çok kalabalık hemde çok eğlenceli geçmiş..
Pelline Doğum gününü kutlarım.. Nice senelere..
Rabbit Arzu ablam söz verdim ama gelemedim.. Çünkü Bebek Sevgim yine tavan yaptı.. Arkadaşımın davetini kıramadım.. Hem bebek sevdim hemde FK'da günün fotoğrafı olan bir kare çektim..
Kayıt: May 04, 2007 Mesajlar: 523 Nereden: Sürgünde izmir/Manisa/Denizli/Aydın
Tarih: 22.07.2007 - 17:36 Mesaj konusu:
süper valla fotolar
rabbit siyahla beyazı ayıran çizgi demiş
orda ipler koptu zaten _________________ [img:2646474ae6]http://img62.imageshack.us/img62/9748/imzaasz0.jpg[/img:2646474ae6]
yaa ne güzel,allah aranıza karakedi sokmasın,harika bi gece geçirdiğiniz belli oluyor.
PELLİNE doğum günün kutlu olsun dedecim.nice mutlu yıllara.
Angeldevil sizin başkan 4.murat haa. _________________ BLACK-RED
06 ET 6609
Tarih: 22.07.2007 - 19:41 Mesaj konusu:
Aranızda olamadığım için üzgünüm ama sağlık ve aile işin içine girince tüm eğlenceler bir kenara bırakılıyor, ilgilenen soran tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim, ameliyatlar gayet başarılı geçti, sanırım bir tane daha olacak ama şimdilik korkulacak birşey yok
Neşeniz hep daim olsun....Annem Rabbit'im, NuR'um, Sinem'im...hepinizin ellerine sağlık
Sabacım en kötü günlerin böyle olsun...Nice güzel yaşlara şirine
Fcpro, Fırat FotoğraFlarını çok beğeniyorum, bebeğe ise bayıldım _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız