Tarih: 03.02.2005 - 02:23 Mesaj konusu:
Bu gün baya bir gelişme oldu..
Valilik tarafından ön incelemeye alınan tüzüğümüzü bu gün imzalamak üzere Avukatımızdan aldım işte 50 sayfalık kuruluş için istenen evraklar,
Kulübümüzün kayıtlarının düzenlenmesi,defterlerin kontrolü ve finans işlerini düzenlemek için bir Mali Müşavir ile çalışması gerekiyordu ve bu gün Kulüb Mali Müşaviri ile bir sözleşme imzaladık..
Bu işleri halettikten sonra Kulüb için tahsis ettiğim aracı logolarımızı giydirdik,işte Kulübün egitim günlerinde malzemeleri taşıyacak,Üyelerimizin arızalı araçlarını yetkili servislere götürecek,kulüb işlerinde kullanılacak MD Service Car ve Rabbit
Bu arada Kulüb ofisi için tadilata başlandı,bunların hepsini ben kendim üstlendim,sorun yok..Haa unutmadan Kulüb telefon,fax numaraları için başvurumuzuda Rabbit yaptı bu gün..
Dostlar,yukardaki dosyada gördüğünüz kagıtlar hacim olarak küçük ama içeriğiyle çok profosyonel bir Kulübün,bizim kulübümüzün temelini oluşturuyor..Çok üzerinde durularak hazırlanmış bir tüzüğümüz var,içerisindeki maddeler Kulübümüzün ilerisi için hep yapıcı ve ufkumuzun geniş olmasını saglıyacak şekilde hazırlandı..Şimdi bu gün ben imzaları atacagım ve Mali Müşavire Dosyamızı teslim edecegim ve oda yarın İzmir Emniyetine bunu sunacak..Tabi bundan sonra Devlet babamız bizden paraları isteyecek,emniyet genel müdürlüğüne 300 YTL tutarında mecburi bir bagışımız var,ilk etapta bunun ödenmesi gerekli ve bunu elimizdeki paradan yatırıyoruz,
Moruklar grubu aralarında topladıkları 234 USD parayı bu gün Kulübümüz için gönderdiler..
Bizlerin topladıgı para ise 1060 YTL
Bu aşamadan sonra Valilik,Noter Tastiği,11 adet Defter,Gençlik İL spor müdürlüğüne yatıracagımız paralar kaldı ve bunlar için elimizdeki parayı kullandıktan sonra 800 YTL bir paraya ihtiyaç duyuluyor,
Son 4 günde sadece 4 dostumuz daha aşagıdaki DESTEKLEYENLER listesine eklendi..Kulüb ve şahsım adına bu arkadaşlara teşekkür ederim.
İşte MD kulübünü destekleyenler
Alıntı:
Semuteyo
Tuttifuritti
Colossus
TekTekerArif
Tolga UPRAK
Barış TOK
aliihsan
DoubleRR
Pasifik
NIGHTWISH
Shorty
Dramyum
choopery
FISHBONE
YALCIN HAYDAR
URAS
BALKIR HARUN
HAVACI
Rose
vetmemo
MuadDib
macho_600RR
happyman_13
spmario
mupe
SAKARYA TOLGA
ÇELİK RAFET
SERKAN GENCAY
TANERSTORM
ceze
PHAETONW12
Akhilleuss
ZANO
ISMAIL TUNALI
SERKAN AKSU
Azizoran ve eşi
chayenne
rapunzel
nikita
KRIK
VOLCANO58
Toroman
Tifosi
ACAR YATIRIM
Evet Arkadaşlar ihtiyacımız olan para 800 YTL..Ve bu para toplama işi bu hafta sonlanacak..Eger eksiğimiz olursa bunu bi şekilde tamamlıyacagım..Yalnız bu işe katkıda bulunmak için söz aldıgım üyelerimiz var,onlarada burdan utana sıkıla bir hatırlatma yapıyorum.. Sevgiler dostlarım
Ama bu SÜPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR bir haberrrrr...Hakannn arabamız çok güzel olmuşş yaaaa...Ama en güzeli de Rabbit..
Hadi arkadaşlar, sizlerin klübe desteğinizi ve inancınızı bir görelim ki, bizler de kendimizden emek, çaba, zaman, para fedakarlıklarını gönül rahatlığıyla ve seve seve bin kere yapalım..
Moruklar; sizelere de desteğiniz ve bizlere inancınız için ayrıca teşekkür ederim..
Herşey MD için... _________________ "Anlatabildi?in her ?ey, kar?yndakinin anlayabildi?i kadardyr."
şuan belki erken ama bu tüzük bu sitede yer alacak mı yani üyeler haklarını sınırlarını istedikleri zaman açıp okuyabilecekler mi _________________ Ya tozu dumana katarsyn. Ya da tozu dumany yutarsyn.
Bende $ gonderebilirim hemen - yukaridaki heasplardan $ hesabi olan varmi ? Kusura bakmayin yurdisinda yasadigim icin baska hesabim yok.
Tufan Karaca
Tufan bey size PM yolluyorum,orda döviz hesabı bilgileri var..Okuyunuz efem. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 03.02.2005 - 15:24 Mesaj konusu:
Hadi Deliler az bisey kaldi ben Hakani yari yolda birakmiyacagim ve bir kac gercek daha deli vardir elele bitirelim su isi, bakin araba ne guzel olmus ve bular hep ilersi icin bizim cocuklarimizada kalabilecek bir kulup.
Bravo Hakan hakikaten buyuk insansin
Kayıt: Dec 02, 2004 Mesajlar: 445 Nereden: RedLine net&Cafe
Tarih: 03.02.2005 - 15:46 Mesaj konusu:
HAKAN_R1 sana şubat 1 de ücreti yatıracagımı söylemiştim.fakat aksilikler cıktı ve yarın yatırabilecegim ancak.bana yolladıgın stikırların sadece 9 tanesini 1 er ytl den satabildim.geri kalanlarını reklam ve tanıtım amaclı dagıttım.yarın kendi ücretimle beraber hepsini iş bankası hesabına yatırmış olurum.bide bu süreyi 1 hafta daha uzatsak diyorum.hatta ayın 15-16 sı son olsa o zaman aylıkcılar icinde iyi olur _________________ UNUTTUNUZ hep R1i anlatmayı bize;
UYUTTUNUZ hep önce kamil koç vardı diye..
Tarih: 03.02.2005 - 19:24 Mesaj konusu:
Alıntı:
bana yolladıgın stikırların sadece 9 tanesini 1 er ytl den satabildim
satmaman gerekirdi,ben onların ücretsiz dagıtılmasını istemiştim,neyse olmuş birkere..
dediğim gibi bu oluşuma para toplama işinde egr açık kalırsa tamamlama sözü veren üyelerimiz var onları bekliyoruz..Bu dostlarımız MD için her türlü edakarlıga hazır olan ve sevilen şahıslar..Yüzdük yüzdük sonuna geldik,tıkandık kaldık..Ayın 1 i dedik,ama hareket yok..
Bu arada MOTORDELİSİ ismini Valiliğe kabul ettirmek çok zor oldu,şahsen araya insanlar soktum ve ancak kabul ettirdim...Bu DELİ kelimesinin motosiklete olan tutkumuzun,sevgimizin göstergesi oldugunu kabullendirdim..
Neyse sitemizde bazı arkadaşlar beni hayal kırıklıgına ugrattı,yani böyle özveriyle çalışılan ve ilerisi için büyük faydalar saglıyacak bir oluşuma uzak kalan ama sitede sürekli aktif olan üyeler var,acaba butopic i hiç mi okumuyorlar?Yada bu Kulüb olayının faydasına inanmıyorlarmı...
Yada herşey halldilsin ben en son faydalanırım düşüncesimi var..Yanlış anlaşılmasın tabiki buna destek vermek kişiye kalmış ama lafta destek yerine bunu realize etmekten yanayım..daha şurda dün aramıza katılan taaaa Avusturalya dan bize destek veren agabeylerimiz varken yllardır bu sitede olan dostlarımın bu topic den haberi olmadıgını düşünmek istiyorum.. _________________
Kayıt: Dec 02, 2004 Mesajlar: 445 Nereden: RedLine net&Cafe
Tarih: 03.02.2005 - 19:40 Mesaj konusu:
Alıntı:
satmaman gerekirdi,ben onların ücretsiz dagıtılmasını istemiştim,neyse olmuş birkere
isteseydim 1 ytlden 9 tana satacagıma 5 ytlden 5-6 tane satardım.bunun sakıncalı nesi varki.bu stikırların maddi degerinin 1 ytlden az oldugunu alanlar bilmiyorlarmı zannediyosun.bu bi katılımdır.hem zorla satacak olsam 21 tanenin hepsini satardım.benim sattıklarım bu işe gönül vermiş oldukları için aldılar. gümüşlüklerine değil, gururla motorlarına veya kasklarına yapıştırmak icin aldılar.9ytl toplansa nolur toplanmasa nolur.ama herkes benim kadar bu iş icin aktif görev alsaydı senin şimdiye kadar haklı olarak yaptıgın sitemlerin hicbirisi olmazdı.haklı olduguma ikna olmalısın sevgili hakan_R1 _________________ UNUTTUNUZ hep R1i anlatmayı bize;
UYUTTUNUZ hep önce kamil koç vardı diye..
Tarih: 04.02.2005 - 02:06 Mesaj konusu:
Alıntı:
isteseydim 1 ytlden 9 tana satacagıma 5 ytlden 5-6 tane satardım.bunun sakıncalı nesi varki.bu stikırların maddi degerinin 1 ytlden az oldugunu alanlar bilmiyorlarmı zannediyosun.bu bi katılımdır.hem zorla satacak olsam 21 tanenin hepsini satardım.benim sattıklarım bu işe gönül vermiş oldukları için aldılar. gümüşlüklerine değil, gururla motorlarına veya kasklarına yapıştırmak icin aldılar.9ytl toplansa nolur toplanmasa nolur.ama herkes benim kadar bu iş icin aktif görev alsaydı senin şimdiye kadar haklı olarak yaptıgın sitemlerin hicbirisi olmazdı.haklı olduguma ikna olmalısın sevgili hakan_R1
sevgili dostum beni yanlış anlamışsın
Ben senin yazdıgın
Alıntı:
bana yolladıgın stikırların sadece 9 tanesini 1 er ytl den satabildim
yazısı diğer arkadaşlar tarafından yanlış anlaşılır diye yazdım,çünkü biz bu stickerları MD olarak aramızda para toplayarak yaptırdık ve bu mesajı yanlış anlayıpda "hem hepberaber yaptırdık,hemde hakan stickerları parayla satıyor" diye düşünenler olabilir diye yazdım..yoksa senin Kulüb yararına yaptıgın bu girişim elbetteki çok anlamlı,alan her arkadaşıma teşekkür ederim.. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız