Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Acı Kayıbımız :( Motorcu Fatoş'u kaybettik :( :( :( :( :(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Acı Kayıbımız :( Motorcu Fatoş'u kaybettik :( :( :( :( :(

Acı Kayıbımız :( Motorcu Fatoş'u kaybettik :( :( :( :( :(
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 22.07.2007 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin,ailesine sabır versin Üzgünüm
Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 22.07.2007 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tum md nın ve ailesinin başı saolsun..allah rahmet eylesin
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
azen
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.07.2007 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin. yakınlarına sabır versin.
Başa dön
azen Çevrimdışı azen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_Zagor_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 22.07.2007 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tanrı'dan günahlarını affetmesini,kederli ailesine sabır diliyorum Üzgünüm .

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
_Zagor_ Çevrimdışı _Zagor_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Cries_on_the_wind
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.07.2007 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Rahmet eylesin,sevdiklerine Allah sabır versin,mekanı cennet olsun inşallah Üzgünüm
Başa dön
Cries_on_the_wind Çevrimdışı Cries_on_the_wind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 22.07.2007 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesın yakınlarına ALLAH bol sabırlar versın ...

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oGuZ_HaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 22.07.2007 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Rahmet eylesin....

oĞuZHaN BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
oGuZ_HaN Çevrimdışı oGuZ_HaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 22.07.2007 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin , Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin Ağlıyorum
Başa dön
KAWAKARTAL Çevrimdışı KAWAKARTAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Rachel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 22.07.2007 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aynı günde iki kayıp.... Yaprak dökümü gibi.. Allah beterinden korusun. Önce ailesi ve geride kalanlara sonra hepimize sabır versin. Çok zor çooookk Ağlıyorum Mekanın cennet olsun Fatoş Ağlıyorum
bedenci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.07.2007 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ne yav bir günde iki acı haber . başımız sağolsun demek içimden gelmiyor.
Başa dön
bedenci Çevrimdışı bedenci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RRBODRUM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BODRUM

MesajTarih: 22.07.2007 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin,ailesine sabır versin
highbrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVCILAR / İSTANBUL

MesajTarih: 22.07.2007 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun Üzgünüm Geri dönüşü olmayan yolda...
Başa dön
highbrow Çevrimdışı highbrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tobesh
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 22.07.2007 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin.Sevenlerine sabır diliyorum.Umarım çok acı çekmemiştir.Kanser denen illetin ne demek olduğunu biliyorum maalesef ki... İstemiyorum ...
Tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.Mekanın cennet olsun FATOŞ... Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 22.07.2007 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten çok üzüldüm. Allah'ım mekanını cennet, günahlarını affeylesin.
_iRFaN_BayRaK_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.07.2007 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saat 5 de bağcılarda tabya camiinde kılınacak...
_iRFaN_BayRaK_ Çevrimdışı _iRFaN_BayRaK_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
7. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal