Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3883 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 22.07.2007 - 11:22 Mesaj konusu:
Allah rahmet eylesin,ailesine sabır versin _________________ Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Tarih: 22.07.2007 - 13:13 Mesaj konusu:
Aynı günde iki kayıp.... Yaprak dökümü gibi.. Allah beterinden korusun. Önce ailesi ve geride kalanlara sonra hepimize sabır versin. Çok zor çooookk Mekanın cennet olsun Fatoş _________________ Hayat 3,5 ile 4 arasındadır. Ya 3,5 atarsın ya 4-4lük yaşarsın.
Tarih: 22.07.2007 - 13:52 Mesaj konusu:
Allah rahmet eylesin.Sevenlerine sabır diliyorum.Umarım çok acı çekmemiştir.Kanser denen illetin ne demek olduğunu biliyorum maalesef ki... ...
Tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.Mekanın cennet olsun FATOŞ... _________________ yüzlerine tükürülecek onlarca insanımsı trafikte dolaşırken neden hedefiniz hala yerler!?!?!?!?!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız