Otomatik DJ'ye türkü koydum arkadaşlar. Türkü dinlemek isteyenler vardı, buyursunlar _________________ elveda MD, her ne kadar bir vedayy bile çok görmü? olsan da...
Kayıt: Aug 03, 2004 Mesajlar: 576 Nereden: Istanbul / Ümraniye
Tarih: 02.02.2005 - 15:35 Mesaj konusu:
Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla radyomuz yabancı müzik ağırlıklı ama unutmayalım türküler bizim kültürümüzü barındırır Lütfen türkülere de yer verelim Hiç olmazsa DJ arkadşlarımızdan 1-2 saatlik bi bölümü türkülere ayırmalarını rica ediyorum Hadi destek destek _________________ TURKHOOLIGANS
En son VOLCANO58 tarafından 03.02.2005 - 10:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Türkü dinlemek isteyenleri beklerim yine radyoya. Anonssuz arşivden çalıyorum... _________________ elveda MD, her ne kadar bir vedayy bile çok görmü? olsan da...
Bu linkten yayın akışını takip edebilirsiniz..İbibikler Öterken ile Semuteyo saat 10:00 da yayına başladııı _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
orange, testte oldugumuz için aksaklıklarımız oluyor..Sabır efem _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız