Allah rahmet eylesin.
tesadüfen haberi gördüm.Çok üzücü.
Allah yakınlarına sabır versin. _________________ Ülkesini,yüksek istiklalini korumasını bilen Türk milleti,dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır.
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
Kayıt: May 04, 2007 Mesajlar: 523 Nereden: Sürgünde izmir/Manisa/Denizli/Aydın
Tarih: 22.07.2007 - 17:54 Mesaj konusu:
Ailesine Allah çok sabır versin gerçekten çok acı bi durum
Allah rahmet eylesin _________________ [img:2646474ae6]http://img62.imageshack.us/img62/9748/imzaasz0.jpg[/img:2646474ae6]
Ömer'im Flowy'min üzerini toprakla örttük bu akşam..Elime küreği almak hiç gelmedi.. Babasının feryadını, eşinin ayakta duramayışını ve boş bakışlarını gordukçe içim parcalandı..
Arkadaşlar, her ne sebeple olursa olsun arkadaşlarınızı dostlarınızı kırmayın.. Allah kimseye dostlarının toprağını küreklemek, arkasından "keşke" demek zorunda bıraktırmasın..
İnanın birbirimizi kırdığımız şeyler o kadar basit ve boş ki "ölüm" ün yanında..
İnsan kaybettiği zaman kaybettiği şeyin değerini anlar. Ama artık çok gectir. _________________ Motogiyim Türkiye'nin en Bol Çeşit İçeren Online Motosiklet Aksesuar Magazası
Arkadaşlar, her ne sebeple olursa olsun arkadaşlarınızı dostlarınızı kırmayın.. Allah kimseye dostlarının toprağını küreklemek, arkasından "keşke" demek zorunda bıraktırmasın..
Alıntı:
İnsan kaybettiği zaman kaybettiği şeyin değerini anlar. Ama artık çok gectir.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız