Kayıt: Mar 20, 2007 Mesajlar: 66 Nereden: İstanbul-Kadıköy
Tarih: 22.07.2007 - 17:02 Mesaj konusu:
HeLiCoPTeRMaN demiş ki:
longriders demiş ki:
gevezehanım uzun bir süreden sonra bu şenlik içinde geçirdiğimiz müthiş geziyi bu güzel fotoğraf karelerinde ölümsüzleştirdiğin için çok teşekkürler ...
İyi estantaneler yakalamışsın ama...
Benim bide motor üstünde amuda kalkarak çay içitiğim bi an vardı onu da yakalasaydın ya ...
Son Mesajdan 9 dakika sonra eklendi:
Segili Volkan reis şu çektiğin karelerle bir kez daha ne büyük bir fotoğraf sanatçısı olduğunu bir kez daha kanıtladın
ellerine sağlık baba!!
ihtiyar unutma;
sağdaki gaz kolu,soldaki fren maneti
Helicopterman ,
ihtiyarlık hali unutabilirim tekerimin altında dolanma!! _________________ güzel günler göreceğiz çocuklar güzel günler.. motorları güneşe süreceğiz çocuklar...
www.omermuz.com
Tarih: 22.07.2007 - 19:32 Mesaj konusu:
Ben bi ara önden gidip sağa çektim saçlar biraz uzadı herhalde kask beynime doğru basınç yaptı durdum 5 dakika sonra ekip önümden geçip gidince tekrar yola devam ettim, baktım yine başım ağrıyor gruba selam verip daha hızlı bir şekilde eve varmak zorunda kaldım, gelirken beraber yol yapamadım bari giderken beraber yol yaparım diyordum ekiple ama o da çok az oldu maalesef.
Volkan abi, gezi için teşekkürler. _________________ Kenan
Honda VFR 800
Tarih: 22.07.2007 - 23:39 Mesaj konusu:
motomanyak tım fotomanyak oldum bak bak bitmiyo elinize emeğinize ve yüreklerinize sağlık _________________ sen bende ben ölürsem ölürsün
sen ölürsen ben zaten ölürümm
HeLiCoPTeRMaN, yayınladığın videoya bittim tabi videoyu ceken gevezehanım, ın hakkını vermeli. Gezide emeği geçen ve foto yayınlayan arkadaşlara Orda sizlerle olmak vardı, maalesef c.tesi olması nedeni ile işler malum Bu gezi bir pazar gününe denk gelse 2 katı katılım olurdu eminim Birdahaki gezinin çok ileri tarihlere atılmaması ve PAZAR gününe denk getirilmesi temennilerimle, sevgiler saygılar... HARİKASINIZ HEPİNİZ
Tarih: 22.07.2007 - 23:59 Mesaj konusu:
gevezehanim, denize girecez demişsin ama ablacım suda hiç foto yok yoksa bu resimlerin de mi devamı var _________________ sen bende ben ölürsem ölürsün
Kayıt: Mar 31, 2005 Mesajlar: 789 Nereden: Acibadem / Istanbul
Tarih: 23.07.2007 - 00:05 Mesaj konusu:
2. böülümde süpermiş ellerine sağlık arzu
herşey süperdi yol süperdi grup süperdi bu tarz gezileri pek saygıdeğer organizatör arkadaşlarımızdan mümkünse yaz boyunca sık sık bekliyoruz.. valla bidaha mayomuda alıcam _________________
Tarih: 23.07.2007 - 00:10 Mesaj konusu:
parti sende kalmadı inşallah hayır ona değil de HeLiCoPTeRMaN, abim su balesi yapacakmış galiba onu göremediğime üzüldüm _________________ sen bende ben ölürsem ölürsün
--eXtreme--, serkan bu c.tesi çalışıyordum maalesef ama senin için sevindim ne zamandır yol yapmıyorum en son rodaj için tekirdağ yapmıştık o da dönüş tam bir işkence olmuştu kardeşim..
resimler güzel _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Kayıt: Mar 31, 2005 Mesajlar: 789 Nereden: Acibadem / Istanbul
Tarih: 23.07.2007 - 09:32 Mesaj konusu:
armyy, işallah pazar gününe denk gelir birdahaki seferede kalabalıkça hepberaber yaparız böle bi geziyi.. teşekkür ederim ayrıca armağan bidahaki yolu hepberaber yapıoruz işallah _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız