Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Trabzon MD buraya...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Trabzon MD buraya...

Trabzon MD buraya...
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
burcuCU
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: united states of

MesajTarih: 23.07.2007 - 00:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yawf iyide siz yeterki gelin, bide neki ustayı alır yaylaya çıkarır orda yaptırırız Göz kırpıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2007 - 00:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burcuCU resim de atarız video da, yeter ki o günler bir gelsin. Bu sene izin kullanamıyorum yoksa bu yıl da yapardık aktivite. Yazları mutlaka gelirim normalde, bu sene aksilikler oldu. E artık haftasonu kaçamağı falan yaparım diyeceğim ama yollarda geçer bütün haftasonum Çok gülüyorum ah bee, yahu nereden açtın şu topici, bak memleket hasreti sardı, istifa ettireceksiniz bana.. Üzgünüm

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrbekir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA M.D A RH (+)

MesajTarih: 23.07.2007 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burcu aramıza hoş geldin. OK
Başa dön
zxrbekir Çevrimdışı zxrbekir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
shadow_wolf
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.07.2007 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende İstanbul'da doğmuş büyümüş, fakat bir Akçaabat Düzköy'lü olarak Trabzon MD'ye yürekten destek veriyorum. Anne tarafım Düzköy'de hala, kimbilir bie KADIRGA şenliklerinde gelir ve Trabzon MD'ile şöyle güzel bir hatıra fotosu cektiririz toplu halde Bravo
Başa dön
shadow_wolf Çevrimdışı shadow_wolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
burcuCU
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.07.2007 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hoşbulduk byCompleX,
shadow_wolf benimde baba tarafım sanırsam oralı... İyi fikir
İnşallah dilediğin gibi olur...
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 23.07.2007 - 00:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burcuCU, bu gayretli girişimin beni mutlu etti..
Ayrıca dikkatimi çeken başka birşeyde üyelik tarihin ve mesaj sayın..
Eski üyemiz olmana ragmen mesaj sayın azmış ama bu hiç önemli degil.. 2 yıldan beri halen MD de olman ve böyle bir girişimde bulunman takdiri hakediyor..
Buna kıvılcım diyelim ve hepbirlikte oluşacak Trabzon MD grubunu destekleyelim.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: SmSn-İst.(fulya)

MesajTarih: 23.07.2007 - 06:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla ben samsundayım burda çok ii kafa racingler war hatta haftasonu ii bi gezi yaptık almnyadan motorlarda gelmişti ama cameram yoktu yanımda ,önümüz haftasonu napıp yapıp çekicem resimlerimiizi
Başa dön
Fakiros Çevrimdışı Fakiros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DeM@NDe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmiЯ MD

MesajTarih: 23.07.2007 - 07:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burcuCu,Trabzon MD girişimin için benden de tam destek sana... Bravo Alkışlıyorum

Bu arada Karadeniz Bölgesi ve özellikle Tarbzon benim bu zamana kadar en çok görmek istediğim yer.Bir türlü gelme fırsatı bulamadım o da ayrı konu tabi Üzgünüm Umarım bu mutluluğu MD ailesi ile beraber yaşama şansımız olur..
asfalt perisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.07.2007 - 08:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burcuCU, hoş geldin ve tebrikler Alkışlıyorum sayende bir toplantı sahasına daha kavustuk haydi karadeniz gösterin kendiiniz bol eglenceler sizlere Alkışlıyorum
Başa dön
asfalt perisi Çevrimdışı asfalt perisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+

MesajTarih: 23.07.2007 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burcuCU, Haftaya nasipse Trabzondayım Bravo bir toplantı düzenleyelim, hatta bir gezi düzenleyelim...
Haydi Trabzon MD ilk toplantınıza İstanbuldan Organizatör desteği Göz kırpıyorum
irtibat için: 0505 328 27 43- 0542 265 89 63
Sevgilerimle
bilgintaner
Üye
Üye

Nereden: rize

MesajTarih: 23.07.2007 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam buru abla ben taner rizeliyim bol bol geliyorum trabzona nasılsınn
Başa dön
bilgintaner Çevrimdışı bilgintaner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
burcuCU
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.07.2007 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle herkese Merhabalar,
Yoğun ve oldukça zor geçen günün ardından MD de sizlerle olmak bir ömre bedel, insan bütün herşeyi biranda unutuveriyor. Özellikle Site Admin'i Hakan Beye tüm MD huzurunda teşekkür ediyorum. Umarım desteğiniz daim olurda gerçekten Trabzon MD yi biraraya toplarız...
Buarada üyelik tarihim ve mesaj sayımdan bahsetmişsiniz, evet üye olalı uzun zaman oldu fakat iş seyehatlerim ve eğitimler derken yoğun günler geçirdim, şimdi biraz daha kendime vakit ayırabiliyorum Delirdim
Artık MD'den kopmak imkansız gibi geliyor ...

Son Mesajdan 16 dakika sonra eklendi:

Merhaba MrEnduro,
Nekadar çok sevindiğimi tahmin edemezsiniz mesajınızı okuduğumda Delirdim Özelliklede toplantı ve gezi konusunda çok sevindim. Organizatörümüzün desteği eminim çok mükemmel olacak...
Biz nekadar şanslı insanlarız, hadi Trabzon MD bu fırsatın değerini bilelim de ilk fotoğraflarımız Mr Enduro ile olsun sitede OK
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 23.07.2007 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burcuCU, merakla bekliyor olacağız başarılar Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.07.2007 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aaa buarada desteğini esirgemeyen değerli MD üyelerinede teşekkürler...
Arkadaşlar her memleketli gibi biz Trabzon'lular da misafir ağırlamayı severiz,
Fakiros, Samsun ile aramızda pek bişiy yok 3 saate gelirsin bekleriz...
Sevgili DEMANDE, Trabzon'un yolunu biliyorsan sorun yok Gülümsüyorum gelirsen Trabzon MD ile misafir ederiz senide belki gezi düzenleriz...
Asfalt perisi, sanada teşekkürler e desteğini esirgemezsin artık Gülümsüyorum
Bilgintaner BURU ablan Çok gülüyorum derki geldiğinde haber ver Çok gülüyorum
Herkese sevgilerrr

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

ali_42, teşekkürler...
Hele bi action olsun bak nasıl eklices Trabzon MD fotoğraflarını Delirdim
Rachel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 23.07.2007 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burcuCU, valla helal olsun. Trabzon MD çığ gibi büyüyor. Gerek yönetimin gerekse tüm üyelerin desteği inanılmaz güzel. Ve ben bir kere daha böyle büyük bir içinde olmaktan tarifsiz mutlu oldum. Hani aileye yeni bebek gelince, abi elinden tutup yürütmeye çalışır, abla yemek yedirir, baba koruyup kollar, anne kol kanat gerer... Senin bu girişimin de bana tıpkı aileye yeni gelen bebek gibi geldi bana. Çok sevindim yaa, hakikaten çok sevindim. Bravo

MrEnduro, sizi takdir etmemek mümkün değil. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 9, 10, 11  Sonraki
3. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal