burcuCU resim de atarız video da, yeter ki o günler bir gelsin. Bu sene izin kullanamıyorum yoksa bu yıl da yapardık aktivite. Yazları mutlaka gelirim normalde, bu sene aksilikler oldu. E artık haftasonu kaçamağı falan yaparım diyeceğim ama yollarda geçer bütün haftasonum ah bee, yahu nereden açtın şu topici, bak memleket hasreti sardı, istifa ettireceksiniz bana.. _________________ Verecek ışığı olmayan karanlığı sever...
Bende İstanbul'da doğmuş büyümüş, fakat bir Akçaabat Düzköy'lü olarak Trabzon MD'ye yürekten destek veriyorum. Anne tarafım Düzköy'de hala, kimbilir bie KADIRGA şenliklerinde gelir ve Trabzon MD'ile şöyle güzel bir hatıra fotosu cektiririz toplu halde
Kayıt: Oct 05, 2005 Mesajlar: 245 Nereden: united states of
Tarih: 23.07.2007 - 00:41 Mesaj konusu:
Hoşbulduk byCompleX,
shadow_wolf benimde baba tarafım sanırsam oralı...
İnşallah dilediğin gibi olur... _________________ Sen benim başıma gelen en güzel şeysin.
Tarih: 23.07.2007 - 00:48 Mesaj konusu:
burcuCU, bu gayretli girişimin beni mutlu etti..
Ayrıca dikkatimi çeken başka birşeyde üyelik tarihin ve mesaj sayın..
Eski üyemiz olmana ragmen mesaj sayın azmış ama bu hiç önemli degil.. 2 yıldan beri halen MD de olman ve böyle bir girişimde bulunman takdiri hakediyor..
Buna kıvılcım diyelim ve hepbirlikte oluşacak Trabzon MD grubunu destekleyelim.. _________________
walla ben samsundayım burda çok ii kafa racingler war hatta haftasonu ii bi gezi yaptık almnyadan motorlarda gelmişti ama cameram yoktu yanımda ,önümüz haftasonu napıp yapıp çekicem resimlerimiizi
burcuCu,Trabzon MD girişimin için benden de tam destek sana...
Bu arada Karadeniz Bölgesi ve özellikle Tarbzon benim bu zamana kadar en çok görmek istediğim yer.Bir türlü gelme fırsatı bulamadım o da ayrı konu tabi Umarım bu mutluluğu MD ailesi ile beraber yaşama şansımız olur.. _________________ MD ZEYBEK TEAM Meleği ...A True Friend is like Another Me...
Kayıt: Oct 15, 2005 Mesajlar: 3016 Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+
Tarih: 23.07.2007 - 20:04 Mesaj konusu:
burcuCU, Haftaya nasipse Trabzondayım bir toplantı düzenleyelim, hatta bir gezi düzenleyelim...
Haydi Trabzon MD ilk toplantınıza İstanbuldan Organizatör desteği
irtibat için: 0505 328 27 43- 0542 265 89 63
Sevgilerimle _________________ Motorsuz,Gezisiz ve Sanatsız kalmayın.Volkan
Tarih: 23.07.2007 - 22:31 Mesaj konusu:
Öncelikle herkese Merhabalar,
Yoğun ve oldukça zor geçen günün ardından MD de sizlerle olmak bir ömre bedel, insan bütün herşeyi biranda unutuveriyor. Özellikle Site Admin'i Hakan Beye tüm MD huzurunda teşekkür ediyorum. Umarım desteğiniz daim olurda gerçekten Trabzon MD yi biraraya toplarız...
Buarada üyelik tarihim ve mesaj sayımdan bahsetmişsiniz, evet üye olalı uzun zaman oldu fakat iş seyehatlerim ve eğitimler derken yoğun günler geçirdim, şimdi biraz daha kendime vakit ayırabiliyorum
Artık MD'den kopmak imkansız gibi geliyor ...
Biz nekadar şanslı insanlarız, hadi Trabzon MD bu fırsatın değerini bilelim de ilk fotoğraflarımız Mr Enduro ile olsun sitede _________________ Sen benim başıma gelen en güzel şeysin.
Tarih: 23.07.2007 - 22:55 Mesaj konusu:
Aaa buarada desteğini esirgemeyen değerli MD üyelerinede teşekkürler...
Arkadaşlar her memleketli gibi biz Trabzon'lular da misafir ağırlamayı severiz,
Fakiros, Samsun ile aramızda pek bişiy yok 3 saate gelirsin bekleriz...
Sevgili DEMANDE, Trabzon'un yolunu biliyorsan sorun yok gelirsen Trabzon MD ile misafir ederiz senide belki gezi düzenleriz...
Asfalt perisi, sanada teşekkürler e desteğini esirgemezsin artık
Bilgintaner BURU ablan derki geldiğinde haber ver
Herkese sevgilerrr
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
ali_42, teşekkürler...
Hele bi action olsun bak nasıl eklices Trabzon MD fotoğraflarını _________________ Sen benim başıma gelen en güzel şeysin.
Tarih: 23.07.2007 - 23:29 Mesaj konusu:
burcuCU, valla helal olsun. Trabzon MD çığ gibi büyüyor. Gerek yönetimin gerekse tüm üyelerin desteği inanılmaz güzel. Ve ben bir kere daha böyle büyük bir içinde olmaktan tarifsiz mutlu oldum. Hani aileye yeni bebek gelince, abi elinden tutup yürütmeye çalışır, abla yemek yedirir, baba koruyup kollar, anne kol kanat gerer... Senin bu girişimin de bana tıpkı aileye yeni gelen bebek gibi geldi bana. Çok sevindim yaa, hakikaten çok sevindim.
MrEnduro, sizi takdir etmemek mümkün değil. _________________ Hayat 3,5 ile 4 arasındadır. Ya 3,5 atarsın ya 4-4lük yaşarsın.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız